Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Bijoux Indiscrets

Spenelių papuošalas „Burlesque Stickers“

Kaina
20.25 €

,,Bijoux indiscrets - tai įmonė,kuri turi ir savo aksesuarų liniją. Su šiais seksualiais lipdukais, jūs atrodysite nepakartojamai.

Tegul šou prasideda!
Norite pasipuošti gilia iškirpte arba permatomais drabužiais, o krūtinės spenelius paslėpti? Šie seksualūs lipdukai padės tai padaryti.
 

Lipdukai atskleis Jūsų krūtinės grožį ir seksualumą, užsidėkite juos ir būkite pasiruošusi nakties nuotykiui. Derinkite jas prie seksualaus apatinio trikotažo!

Nustebinkite savo antrą pusę, arba nupirkitai Jai šiuos lipdukus dovanų ir pasinerkite į žaidimus.

 
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

SPENELIŲ PAPUOŠALAS „BURLESQUE STICKERS“  
Šie  krūtinės  lipdukai akimirksniu  suteiks žavesio  bet kokiai aprangai arba, žinoma, visai be aprangos. Parodykite savo  gražų kūną  pridedant šiek tiek akinamo žavesio ir pavokite visą naktį! Šis „ BURLESQUE STICKERS “ lipdukas skirtas dėvėti krūtinės zonoje, todėl aistra tampa ypač intensyvi ir galinga. 
Apie papuošalą: 
Pakuotės matmenys: 12,40 x 12,20 x 3,20 cm 
Pakuotės svoris: 54 gr 
Gaminio matmenys: 5,2 x 5,2 x 2 cm 
Gaminio svoris: 11 gr 
Medžiagos: 5 % odos klijai, 95 % ABS plastikas
SPENELIŲ PAPUOŠALAS „BURLESQUE STICKERS“

Šie krūtinės lipdukai akimirksniu suteiks žavesio bet kokiai aprangai arba, žinoma, visai be aprangos. Parodykite savo gražų kūną pridedant šiek tiek akinamo žavesio ir pavokite visą naktį! Šis „BURLESQUE STICKERS“ lipdukas skirtas dėvėti krūtinės zonoje, todėl aistra tampa ypač intensyvi ir galinga.

Apie papuošalą:
  • Pakuotės matmenys: 12,40 x 12,20 x 3,20 cm
  • Pakuotės svoris: 54 gr
  • Gaminio matmenys: 5,2 x 5,2 x 2 cm
  • Gaminio svoris: 11 gr
  • Medžiagos: 5 % odos klijai, 95 % ABS plastikas

Apie prekinį ženklą

„Bijoux Indiscrets“ yra moterims priklausantis intymaus sveikatingumo prekės ženklas, pagrįstas nuostata, kad kai jautiesi gerai, džiaugiesi dvigubai daugiau. Marta Aguiar ir Elsa Viegas savo pirmąsias kolekcijas pradėjo kurti dar 2006 m., remdamosi besivystančiu seksualumu ir sutelkdamos pastangas į moterišką malonumą. Intymi kosmetika, malonumo žaislai ir įkvepiantys apatinio trikotažo aksesuarai, sukurti tam, kad įprastas žmogus jaustųsi nepaprastas.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt