Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Mr. Sling

Reguliuojamas suolelis ,,Mr. Sling Doggy Bench''

Kaina
532.35 €
Šis ,,Doggy Bench" suoliukas skirtas intensyviems sekso žaidimams ir yra idealus priedas prie jūsų sekso sūpynių ar narvo. Jį sudaro 3 paminkštintos eilės, užtikrinančios visišką patogumą, o bendras jų plotis - 65 cm.
Centrinė dalis yra pakeliama, kad partneris galėtų užimti tokią poziciją, kuri palengvintų ir paįvairintų jūsų sekso žaidimus. Ilgaamžis, tvirtas ir reguliuojamas sekso suoliukas skirtas visiems šiurkštaus BDSM žaidimų ir fistingo mėgėjams. 
Spalva: Spalvota
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Reguliuojamas suolelis ,,Mr. Sling Doggy Bench'' 
Kada dulkinimosi suoliukas nėra tiesiog paprastas dulkinimo suoliukas? Tada, kai tai yra  ,,viskas viename'' suoliukas . Šio suoliuko panaudojiimo būdai - Jūsų fantazijos reikalas, bet mes galime duoti Jums kelis suflerius: galite bausti, dulkinti ranka arba šuniuku, atlikti oralinį, daryti rimingą, suvaržyti ir dar begalė kitų šio universalaus suoliuko panaudojimo būdų. Tai yra TAS suoliukas! Jis veikia geriau, nes yra  suprojektuotas ir pagamintas daug geriau nei bet kuris kitas rinkoje esantis suoliukas . Šis suoliukas buvo sukurtas nuo.. iki.. siekiant vieno tikslo - suteikti jūsų karštoms sekso scenoms stabilumo ir universalumo, kurio norite. 
 
,,Doggy Bench"  turi metalinį rėmą ir reguliuojamą vidurinę suolelio dalį , kuri taip pat suteikia galimybę nustatyti naujas pozicijas pačiame suolelyje. Reguliuojamo dydžio dėka jį galėsite  tvirtini prie sekso sūpynių arba uždėti ant narvo .  
Suolelį sudaro trys medinės dalys, kurių kiekviena yra užpildyta 40 mm storio poliuretanu. Visos trys dalys padengtos dirbtine oda, todėl suolelis yra  higieniškas, maksimaliaii patogus ir malonus liesti . Suoliuką galima lengvai pakabinti ant stropo rėmo arba lubų kablių naudojant 4 metalines kilpas šonuose. 
Svarbu: prieš darydami skyles lubose, imkitės visų atsargumo priemonių ir patikrinkite lubų bei kablių tvirtumą. Pritvirtinimo grandinės ir karabinai į rinkinį neįeina, juos galima įsigyti atskirai. 
 

Reguliuojamas suolelis ,,Mr. Sling Doggy Bench''


Kada dulkinimosi suoliukas nėra tiesiog paprastas dulkinimo suoliukas? Tada, kai tai yra ,,viskas viename'' suoliukas. Šio suoliuko panaudojiimo būdai - Jūsų fantazijos reikalas, bet mes galime duoti Jums kelis suflerius: galite bausti, dulkinti ranka arba šuniuku, atlikti oralinį, daryti rimingą, suvaržyti ir dar begalė kitų šio universalaus suoliuko panaudojimo būdų. Tai yra TAS suoliukas! Jis veikia geriau, nes yra suprojektuotas ir pagamintas daug geriau nei bet kuris kitas rinkoje esantis suoliukas. Šis suoliukas buvo sukurtas nuo.. iki.. siekiant vieno tikslo - suteikti jūsų karštoms sekso scenoms stabilumo ir universalumo, kurio norite.
 
,,Doggy Bench" turi metalinį rėmą ir reguliuojamą vidurinę suolelio dalį, kuri taip pat suteikia galimybę nustatyti naujas pozicijas pačiame suolelyje. Reguliuojamo dydžio dėka jį galėsite tvirtini prie sekso sūpynių arba uždėti ant narvo

Suolelį sudaro trys medinės dalys, kurių kiekviena yra užpildyta 40 mm storio poliuretanu. Visos trys dalys padengtos dirbtine oda, todėl suolelis yra higieniškas, maksimaliaii patogus ir malonus liesti. Suoliuką galima lengvai pakabinti ant stropo rėmo arba lubų kablių naudojant 4 metalines kilpas šonuose.

Svarbu: prieš darydami skyles lubose, imkitės visų atsargumo priemonių ir patikrinkite lubų bei kablių tvirtumą. Pritvirtinimo grandinės ir karabinai į rinkinį neįeina, juos galima įsigyti atskirai.
 
Apie suolelį: 
Pakuotės matmenys: 11 x 77 x 120 cm 
Pakuotės svoris: 17400 g 
Produkto svoris: 16500 g 
Matmenys: 100 x 65 x 20 cm 
Medžiagos: metalas, dirbtinė oda, mediena, poliuretanas

Apie suolelį:

  • Pakuotės matmenys: 11 x 77 x 120 cm
  • Pakuotės svoris: 17400 g
  • Produkto svoris: 16500 g
  • Matmenys: 100 x 65 x 20 cm
  • Medžiagos: metalas, dirbtinė oda, mediena, poliuretanas

Apie prekinį ženklą

Mr. Sling turi itin platų kokybiškų erotinių prekių asortimentą, skirtą įmantriausioms užgaidoms tenkinti.
Nuo sūpuoklių iki sunkių suvaržymo įrenginių. Prekinis ženklas skatina atrasti ir kurti savo erotikos pasaulį. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt