Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Sekso sūpynių pagalvė ,,Mr. Sling Leather Cushion''

Kaina
83.55 €
Ši pagalvė, tai puikus aksesuaras prie jūsų sekso sūpynių, kuris leis dar labiau mėgautis karštais ir nevaldomais sekso žaidimais. Minkšta pagalvėlė pagaminta iš natūralios odos. Dėka specialų karabinų ir grandinėlių ją nesunkiai pritvirtinsite prie savo sekso sūpynių. Matmenys (apytiksliai): 20 x 30 x 13 cm, grandinėlių su karabinais ilgis 27 cm. Pagaminta ES.
Spalva: Spalvota
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Sekso sūpynių pagalvė ,,Mr. Sling Leather Cushion'' 
 
Ši juoda, odinė pagalvė, tai -  sekso sūpynių priedas . Tai ideali priemonė, užtikrinanti didesnį komfortą sekso metu. Ji tvirtinama prie diržo naudojant dvi 20 cm metalines grandinėles ir karabinus. Šią pagalvę labai patogu naudoti, todėl, kad bet kada galėsite ją patraukti, o esant poreikiui - patraukus už grandinėlės - pasiimti atgal. Pagalvė  pagaminta iš aukštos kokybės odos . 
Sekso sūpynių pagalvė yra papildomas priedas, kuris  gali padėti padidinti malonumą ir patogumą  naudojant sekso sūpynes. Pagalvė gali būti naudojama siekiant sumažinti nuovargį ir diskomfortą, kuris gali atsirasti naudojant sūpynes ilgą laiką. Be to, pagalvė gali būti naudojama siekiant pakeisti pozas ir padidinti jų patogumą ir efektyvumą. Tai gali būti naudinga tiems, kurie nori patobulinti savo seksualinį patyrimą ir išbandyti naujas pozas. 
Privalumai: 
Ši sekso pagalvė yra ilgaamžė, patvari ir atspari nusidėvėjimui. 
Pagalvė yra maloni liesti, todėl ją patogu naudoti. 
Pagalvė gali padėti pakeisti sekso pozas ir atlikti įvairesnius judesius, kurie gal pagerinti sekso patirtį. 
Pagalvė yra patogi ir lengvai valomas ir higieniška. 
Pagalvė gali padėti padidinti libido ir seksualinį potraukį. 
Jeigu norite paįvairinti savo sekso ant sūpynių patirtį, partneriui suteikti daugiau patogumo ir ilgai, bei aistringai mėgautis sekso žaidimais - ši pagalvė skirta Jums!

Sekso sūpynių pagalvė ,,Mr. Sling Leather Cushion''

 
Ši juoda, odinė pagalvė, tai - sekso sūpynių priedas. Tai ideali priemonė, užtikrinanti didesnį komfortą sekso metu. Ji tvirtinama prie diržo naudojant dvi 20 cm metalines grandinėles ir karabinus. Šią pagalvę labai patogu naudoti, todėl, kad bet kada galėsite ją patraukti, o esant poreikiui - patraukus už grandinėlės - pasiimti atgal. Pagalvė pagaminta iš aukštos kokybės odos.

Sekso sūpynių pagalvė yra papildomas priedas, kuris gali padėti padidinti malonumą ir patogumą naudojant sekso sūpynes. Pagalvė gali būti naudojama siekiant sumažinti nuovargį ir diskomfortą, kuris gali atsirasti naudojant sūpynes ilgą laiką. Be to, pagalvė gali būti naudojama siekiant pakeisti pozas ir padidinti jų patogumą ir efektyvumą. Tai gali būti naudinga tiems, kurie nori patobulinti savo seksualinį patyrimą ir išbandyti naujas pozas.

Privalumai:
  1. Ši sekso pagalvė yra ilgaamžė, patvari ir atspari nusidėvėjimui.
  2. Pagalvė yra maloni liesti, todėl ją patogu naudoti.
  3. Pagalvė gali padėti pakeisti sekso pozas ir atlikti įvairesnius judesius, kurie gal pagerinti sekso patirtį.
  4. Pagalvė yra patogi ir lengvai valomas ir higieniška.
  5. Pagalvė gali padėti padidinti libido ir seksualinį potraukį.
Jeigu norite paįvairinti savo sekso ant sūpynių patirtį, partneriui suteikti daugiau patogumo ir ilgai, bei aistringai mėgautis sekso žaidimais - ši pagalvė skirta Jums!
Apie pagalvę: 
 
Medžiaga: Natūrali oda, metalas 
Produkto svoris: 460 g. 
Matmenys: 30 x 22 x 15 cm. 
Sekso sūpynių priedas: Taip

Apie pagalvę:

 
  • Medžiaga: Natūrali oda, metalas
  • Produkto svoris: 460 g.
  • Matmenys: 30 x 22 x 15 cm.
  • Sekso sūpynių priedas: Taip

Apie prekinį ženklą

Mr. Sling turi itin platų kokybiškų erotinių prekių asortimentą, skirtą įmantriausioms užgaidoms tenkinti.
Nuo sūpuoklių iki sunkių suvaržymo įrenginių. Prekinis ženklas skatina atrasti ir kurti savo erotikos pasaulį. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt