Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
XR Brands

Suvaržymo kilimėlis ,,XR Brands XL Bondage Board''

Kaina
489.65 €

Didesnis ir geresnis nei bet kada anksčiau - ,,XL Bondage Board'' ne tik užkaitins kraują ir suteiks protu nesuvokiamą malonumą, bet ir užtikrins patogų bei saugų naudojimą. Šis kilimėlis yra net 53 cm ilgesnis už savo pirmtaką ir turi 18 D formos tvirtinimo žiedų, kuriuos galėsite derinti su mėgstamiausiais suvaržymo žaislais ir paversti savo fantazijas realybe! Šio kilimėlio pagalba bet kuris kambarys galės virsti specialiu sekso kambariu su unikaliu BDSM baldu, kuris diskretiškai susilanksto ir neužima daug vietos.

Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Suvaržymo kilimėlis ,,XR Brands XL Bondage Board''  
Jau senai svajojai apie universalų BDSM baldą, kuris neužimtų daug vietos, būtų  diskretiškas , bet tuo pačiu leistų išlaisvinti slapčiausias dominanto erotines fantazijas? Šis kilimėlis - puikus pasirinkimas. Jis  pagamintas iš dirbtinės odos, putplasčio ir medienos .  Turi rankenas , kurių dėka kilimėlį galėsite patogiai nešioti, transportuoti ir gal net pasiimti kartu su savimi į pašėlusį vakarėlį? Visa tai - jūsų fantazijos galimybių išbandymas. 
Kilimėlis iš viso  turi 4 sulankstomas sekcijas , kurios suteikia daugiau galimybių renkantis pozas: galėsite savo nuolankųjį pastatyti šuniuko poza arba atvirkščiai - bejėgiškai atidengti priekį. ,,XL Bondage Board''  turi paminkštinimą , kad valandų valandas galėtumėte tenkinti savo laukinę aistrą. 
 
Šis unikalus BDSM baldas suteikia galimybę patobulinti savo išdykusią veiklą, nesvarbu, kur bebūtumėte. Patogus  paminkštinimas pritaikytas ilgiems žaidimams . Paminkštinta lenta  apsaugo nuo mėlynių ir diskomforto , ir leidžia visiškai atsipalaiduoti bei mėgautis sukurta akimirka. Tai toks BDSM baldas, kuris nereikalauja kompromisų - daugybė tvirtinimo žiedų leis nuolankųjį suvaržyti ir pakreipti taip, kaip tik to norėsite. Šis paminkštintas suvaržymo kilimėlis puikiai tinka tiems, kurie gyvena butuose ir bet kur, kur yra mažai vietos. Dėl sulankstomos konstrukcijos ir diskretiškos išvaizdos šį BDSM baldą galima lengvai paslėpti nuo akių ir ištraukti tik tuomet, kai būsite tam nusiteikę. 
Kodėl šį suvaržymo kilimėlį privalo turėti kiekvienas BDSM mėgėjas?  
Higieniškas ir lengvai valomas. 
Ilgaamžis ir patvarus. 
Universalus. 
Diskretiškas. 
Turi patogią rankeną ir susilanksto. 
Galima sulankstyti į 4 skirtingas sekcijas. 
Turi 18 D formos žiedų prie kurių galėsite suvaržyti savo nuolankųjį taip, kaip tik užsigeisite.
Suvaržymo kilimėlis ,,XR Brands XL Bondage Board''

Jau senai svajojai apie universalų BDSM baldą, kuris neužimtų daug vietos, būtų diskretiškas, bet tuo pačiu leistų išlaisvinti slapčiausias dominanto erotines fantazijas? Šis kilimėlis - puikus pasirinkimas. Jis pagamintas iš dirbtinės odos, putplasčio ir medienos. Turi rankenas, kurių dėka kilimėlį galėsite patogiai nešioti, transportuoti ir gal net pasiimti kartu su savimi į pašėlusį vakarėlį? Visa tai - jūsų fantazijos galimybių išbandymas.

Kilimėlis iš viso turi 4 sulankstomas sekcijas, kurios suteikia daugiau galimybių renkantis pozas: galėsite savo nuolankųjį pastatyti šuniuko poza arba atvirkščiai - bejėgiškai atidengti priekį. ,,XL Bondage Board'' turi paminkštinimą, kad valandų valandas galėtumėte tenkinti savo laukinę aistrą.
 
Šis unikalus BDSM baldas suteikia galimybę patobulinti savo išdykusią veiklą, nesvarbu, kur bebūtumėte. Patogus paminkštinimas pritaikytas ilgiems žaidimams. Paminkštinta lenta apsaugo nuo mėlynių ir diskomforto, ir leidžia visiškai atsipalaiduoti bei mėgautis sukurta akimirka. Tai toks BDSM baldas, kuris nereikalauja kompromisų - daugybė tvirtinimo žiedų leis nuolankųjį suvaržyti ir pakreipti taip, kaip tik to norėsite. Šis paminkštintas suvaržymo kilimėlis puikiai tinka tiems, kurie gyvena butuose ir bet kur, kur yra mažai vietos. Dėl sulankstomos konstrukcijos ir diskretiškos išvaizdos šį BDSM baldą galima lengvai paslėpti nuo akių ir ištraukti tik tuomet, kai būsite tam nusiteikę.

Kodėl šį suvaržymo kilimėlį privalo turėti kiekvienas BDSM mėgėjas?
  • Higieniškas ir lengvai valomas.
  • Ilgaamžis ir patvarus.
  • Universalus.
  • Diskretiškas.
  • Turi patogią rankeną ir susilanksto.
  • Galima sulankstyti į 4 skirtingas sekcijas.
  • Turi 18 D formos žiedų prie kurių galėsite suvaržyti savo nuolankųjį taip, kaip tik užsigeisite.
Apie suvaržymo kilimėlį:  
 
Pakuotės matmenys: 64,77 x 43,18 x 24,45 cm. 
Pakuotės svoris: 13,49 kg. 
Gaminio matmenys: 163,8 x 61,3 x 5,4 cm. 
Prekės svoris: 12,04 kg. 
Medžiaga: PU oda, putplastis ir mediena 
Sulankstomas: Taip 
Rankena: Taip 
Suvaržymo žieda: D formos, 18 vnt.
Apie suvaržymo kilimėlį:
 
  • Pakuotės matmenys: 64,77 x 43,18 x 24,45 cm.
  • Pakuotės svoris: 13,49 kg.
  • Gaminio matmenys: 163,8 x 61,3 x 5,4 cm.
  • Prekės svoris: 12,04 kg.
  • Medžiaga: PU oda, putplastis ir mediena
  • Sulankstomas: Taip
  • Rankena: Taip
  • Suvaržymo žieda: D formos, 18 vnt.

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt