Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Analinis kaištis su elektrostimuliacija ,,Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug''

Kaina
78.55 €
Pasiruoškite šokiruojančiam analiniam malonumui su šiuo elektrai laidžiu silikoniniu analiniu kaiščiu. Mėgaukitės klasikine siaurėjančia forma, kurią lengva įkišti į vidų ir patogu nešioti net pačiuose ilgiausiuose ir aistringiausiuose meilės žaidimuose.

Šio analinio kaiščio rinkinyje pridedami laidai, skirti prijungti jį prie ,,Zeus Power Box" maitinimo dėžutės (parduodamo atskirai), kad galėtumėte patirti svaiginantį dilgčiojimą ir drebulį savo skylutėje! Kiek galite ištverti?

Tam, kad dar labiau įelektrintumėte ir sustiprintumėte pojūčius - rekomenduojame šį sekso žaislą naudoti kartu su specialiu elektrostimuliaciniu geliu.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Analinis kaištis su elektrostimuliacija ,,Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug''  
Atraskite dar nepažintas gelmes! Šis analinis kaištis buvo  sukurtas taip, kad jaudinančiai stimuliuotų jūsų analinę angą ir suteiktų visišką ekstazę . Paprasčiausiai užtepkite  specialaus lubrikanto , savo tempu įstatykite analinį kaištį į skylutę ir mėgaukitės kvapą gniaužiančiu malonumu!  
Dvipolis analinis kaištis pagamintas iš aksominio švelnumo, juodo silikono. Jo forma sukurta taip, kad lengvai ir patogiai galėtumėte jį įstatyti vidų, kur jis gerai ir be didelio diskomforto laikysis vietoje. Kaištis turi dvi laidžias silikono sritis, kurios driekiasi per visą ilgį, nuo galiuko iki pagrindo. Kaištis turi dvi 2 mm (moteriškas) jungtis. Į komplektą taip pat įeina laidas, kurio galas turi 2,5 mm lizdo jungtį. Tam, kad galėtumėte atskleisti pilną šio sekso žaislą galią jums prireiks  specialios maitinimo dėžutės  (į rinkinį neįeina). 
Klasikinės kiaušinio formos, šiek tiek siaurėjantis ties galu ir platėjantis link vidurio, ,,Bum Shock" analinis kaištis patogiai įsitaiso jūsų (arba partnerio) skylutėje,  jaudinančiai spaudžia išangės sieneles ir laiko išangę atvirą . Ergonomiškas pagrindas užbaigia aptakų kaklelį - jis apsaugo nuo per gilaus įsiskverbimo ir užtikrina lengvą naudojimą. Profiliuotas analinio kaiščio dizainas suteikia papildomos stimuliacijos. 
Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su specialiu  elektrostimuliacijai skirtu geliu  arba  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
 
Analinis kaištis su elektrostimuliacija ,,Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug''

Atraskite dar nepažintas gelmes! Šis analinis kaištis buvo sukurtas taip, kad jaudinančiai stimuliuotų jūsų analinę angą ir suteiktų visišką ekstazę. Paprasčiausiai užtepkite specialaus lubrikanto, savo tempu įstatykite analinį kaištį į skylutę ir mėgaukitės kvapą gniaužiančiu malonumu! 

Dvipolis analinis kaištis pagamintas iš aksominio švelnumo, juodo silikono. Jo forma sukurta taip, kad lengvai ir patogiai galėtumėte jį įstatyti vidų, kur jis gerai ir be didelio diskomforto laikysis vietoje. Kaištis turi dvi laidžias silikono sritis, kurios driekiasi per visą ilgį, nuo galiuko iki pagrindo. Kaištis turi dvi 2 mm (moteriškas) jungtis. Į komplektą taip pat įeina laidas, kurio galas turi 2,5 mm lizdo jungtį. Tam, kad galėtumėte atskleisti pilną šio sekso žaislą galią jums prireiks specialios maitinimo dėžutės (į rinkinį neįeina).

Klasikinės kiaušinio formos, šiek tiek siaurėjantis ties galu ir platėjantis link vidurio, ,,Bum Shock" analinis kaištis patogiai įsitaiso jūsų (arba partnerio) skylutėje, jaudinančiai spaudžia išangės sieneles ir laiko išangę atvirą. Ergonomiškas pagrindas užbaigia aptakų kaklelį - jis apsaugo nuo per gilaus įsiskverbimo ir užtikrina lengvą naudojimą. Profiliuotas analinio kaiščio dizainas suteikia papildomos stimuliacijos.

Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su specialiu elektrostimuliacijai skirtu geliu arba vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

 
Apie analinį kaištį:  
 
Pakuotės matmenys: 17,10 x 8,20 x 6,70 cm 
Pakuotės svoris: 164 g 
Gaminio matmenys: 11,94 x 3,55 x 1,27 cm 
Įkišamas ilgis: 10,92 cm 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: Silikonas 
Stimuliavimo zona: Analinis
Apie analinį kaištį:
 
  • Pakuotės matmenys: 17,10 x 8,20 x 6,70 cm
  • Pakuotės svoris: 164 g
  • Gaminio matmenys: 11,94 x 3,55 x 1,27 cm
  • Įkišamas ilgis: 10,92 cm
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: Silikonas
  • Stimuliavimo zona: Analinis

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt