Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Juodas ankaklis ir pavadėlis su širdelėmis iš ,,Argus”

Kaina
18.45 €
Norite dar daugiau galios ar jaustis labiau suvaržytas?  Ankaklis ir pavadėlis iš ,,Argus” padės išpildyti Jūsų norus ir fantazijas.

Kontroliuokite situaciją visose padėtyse arba leiskitės valdomas. Uždėkite partneriui pavdėlį ir būkite padėties šeimininkas viso žaidimo metu.

Prietaisas pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų. kad būtų patogus naudoti ir ilgai Jus džiugintų.
1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Juodas ankaklis ir pavadėlis su širdelėmis iš ,,Argus”  
Uždėkite pavadėlį savo partneriui arba  leiskite būti suvaržytas.  Vedžiokite, arba  parklupdykite partnerį,  kai tik panorėsite.  Visa kontrolė tik Jūsų rankose,  mėgaukitės ja.  
  
Raudona apykaklė su nuimamu pavadėliu pagaminta iš neopreno, PVC ir be nikelio metalinių jungiamųjų detalių. Apykaklė yra visiškai reguliuojama, todėl ji išliks vietoje, nesvarbu, kokia karšta  aistra jus užklupo.  Galai susiūti ir estetiškai pagaminti. Vidinė apykaklės dalis yra labai minkšta, patogi ir tinkanti kiekvienam. Pavadėlio rankena labai tvirta, todėl  užtikrins gerą sukibimą . Jis yra bekvapis.  
 
Juodas ankaklis ir pavadėlis su širdelėmis iš ,,Argus”

Uždėkite pavadėlį savo partneriui arba leiskite būti suvaržytas. Vedžiokite, arba parklupdykite partnerį, kai tik panorėsite. Visa kontrolė tik Jūsų rankose, mėgaukitės ja. 
 
Raudona apykaklė su nuimamu pavadėliu pagaminta iš neopreno, PVC ir be nikelio metalinių jungiamųjų detalių. Apykaklė yra visiškai reguliuojama, todėl ji išliks vietoje, nesvarbu, kokia karšta aistra jus užklupo. Galai susiūti ir estetiškai pagaminti. Vidinė apykaklės dalis yra labai minkšta, patogi ir tinkanti kiekvienam. Pavadėlio rankena labai tvirta, todėl užtikrins gerą sukibimą. Jis yra bekvapis. 
 

Apie prekinį ženklą

Argus - Serbijos Respublikoje įsikūręs prekinis ženklas, kuris daugiau kaip 10 metų specializuojasi erotinių prekių bei prekių suaugusiems rinkoje. Argus ženklas Europoje garsėja išskirtiniu BDSM ir fetišo žaidimams skirtu prekių asortimentu, kurio kaina yra itin draugiška jų pirkėjams. 
BDSM ir fetišo mėgėjai garsėja itin išlavintu skoniu bei ne mažiau brangiais sekso prekių žaislais, o Argus savo klientams siūlo rinktis iš plataus BDSM prekių asortimento už prieinamą kainą, kuri leidžia ne tik atrasti nakties siūlomus scenarijus bet ir leisti sau išmėginti ką tik nori - flogeriai, burnos kaiščiai ir antrankiai, tai tik maža dalis to, ką ilgametis rinkos žaidėjas siūlo savo klientams. 
Argus - tavo geriausias draugas ir patarėjas fantazijos pilname BDSM pasaulyje.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt