Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Juoda Vinilinė paklodė ,,Sexmax Wetgames Sex-Sheet'', 180x220 cm

Kaina
24.45 €
Taigi, jums patinka tai daryti neįprastai? Tuomet jūs ir jūsų partneris galėsite kartu nuleisti garą ant ,,WetGAMES" paklodės!

Dabar galite mėgautis audringomis drėgnomis linksmybėmis ir masažais ant šios vandeniui atsparios paklodės. Apsaugokite savo lovą nuo tokių skysčių, kaip: šampanas, geliai, masažo aliejai ir kiti skysčiai - ji atlaiko viską! ,

,WetGAMES" tinka visiems paviršiams, pavyzdžiu:, kilimams, pagalvėms ir, žinoma, čiužiniams, taip pat idealiai tinka nepastebimai pakišti po patalynės užvalkalais. Linksmybės garantuotos!
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

JUODA VINILINĖ PAKLODĖ ,,SEXMAX WETGAMES SEX-SHEET'', 180X220 CM  
Mėgstate šlapiai ir audringai pašėlti, bet nemėgstate netvarkos? Apsaugokite savo patalynę per laukinius nuotykius su ,,SexMAX WetGAMES" viniline paklode. Užtieskite paklodę ant lovos ar kito paviršiaus ir galėsite drąsiai naudoti masažinį aliejų, lubrikantą, kūno pudrą ir t. t. Leiskite savo vaizduotei veikti laisvai! Paklodė pagamintas iš tvirtos medžiagos ir, žinoma, yra visiškai atspari vandeniui. Po naudojimo vinilinę paklodę nuvalykite  specialiu žaislų valikliu  arba skalbkite skalbimo mašinoje, ne didesnėje nei 60°C temperatūroje. Nenaudokite audinių minkštiklio, nes jis gali pažeisti medžiagą. Prieš naudojimą nusausinkite nepūkuota šluoste. 
  
Vinilinės paklodės yra populiarios dėl kelių privalumų: 
Vinilinės paklodės yra nepralaidžios, todėl jos gali apsaugoti patalynę nuo drėgmės ir kitų skysčių. 
Vinilinės paklodės gali būti plaunamos ir valomos, todėl jos yra patogios ir paprastos valyti. 
Vinilinės paklodės yra atsparios dėvėjimuisi, todėl jos gali tarnauti ilgai. 
Vinilinės paklodės gali būti naudojamos įvairiose situacijose, pavyzdžiui, kelionėse, stovyklaujant, piknikuose, darbo vietose ir t.t.
JUODA VINILINĖ PAKLODĖ ,,SEXMAX WETGAMES SEX-SHEET'', 180X220 CM

Mėgstate šlapiai ir audringai pašėlti, bet nemėgstate netvarkos? Apsaugokite savo patalynę per laukinius nuotykius su ,,SexMAX WetGAMES" viniline paklode. Užtieskite paklodę ant lovos ar kito paviršiaus ir galėsite drąsiai naudoti masažinį aliejų, lubrikantą, kūno pudrą ir t. t. Leiskite savo vaizduotei veikti laisvai! Paklodė pagamintas iš tvirtos medžiagos ir, žinoma, yra visiškai atspari vandeniui. Po naudojimo vinilinę paklodę nuvalykite specialiu žaislų valikliu arba skalbkite skalbimo mašinoje, ne didesnėje nei 60°C temperatūroje. Nenaudokite audinių minkštiklio, nes jis gali pažeisti medžiagą. Prieš naudojimą nusausinkite nepūkuota šluoste.
 
Vinilinės paklodės yra populiarios dėl kelių privalumų:
  1. Vinilinės paklodės yra nepralaidžios, todėl jos gali apsaugoti patalynę nuo drėgmės ir kitų skysčių.
  2. Vinilinės paklodės gali būti plaunamos ir valomos, todėl jos yra patogios ir paprastos valyti.
  3. Vinilinės paklodės yra atsparios dėvėjimuisi, todėl jos gali tarnauti ilgai.
  4. Vinilinės paklodės gali būti naudojamos įvairiose situacijose, pavyzdžiui, kelionėse, stovyklaujant, piknikuose, darbo vietose ir t.t.
Apie paklodę:  
 
Medžiaga: PVC (vinilas) 
Be ftalatų: Taip 
Matmenys: 180 x 220 cm. 
Atsparus vandeniui: Taip
Apie paklodę:
 
  • Medžiaga: PVC (vinilas)
  • Be ftalatų: Taip
  • Matmenys: 180 x 220 cm.
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

Joydivision international AG jau daugiau nei 25 metus yra pirmaujanti Vokietijos gamintoja, gaminanti aukščiausios kokybės produktus, skirtus intymiai priežiūrai ir seksualinei gerovei. Rekomenduoja gydytojai ir sekso konsultantai. Joydivision aistra – kurti ir gaminti aukštos kokybės produktus, pritaikytus vartotojų poreikiams. Joydivision gaminiai gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingredientų ir medžiagų. Įmonėi yra ypatingai svarbi verslo kultūra, kuriai būdingos inovacijos. Kompanijos misija – padėti žmonėms patirti daugiau jausmingumo ir džiaugsmo. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt