Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Flogeris ,,Allure X-Play Flogger Black'' (galima rinktis spalvą)

Kaina
22.95 €

Dirbtinės odos flogeris turi daugybę plonų juostelių, kurios įneš į jūsų miegamąjį dar neatrastų malonumo bangų. Flogeris turi patogią rankeną specialią kilpą rankai, kurios pagalba galėsite tvirtai jį suimti ir valdyti itin tiksliai.

Eksperimentuokite, žaiskite, erzinkite ir bauskite - šis žaislas - puikus būdas išlaisvinti beribę fantaziją ir sustiprinti santykius su partneriu. Nors šis BDSM žaislas yra švelnus ir minkštas, bet gali gelti stipriai ir skaudžiai. Tai nuostabus sekso žaislas, kurį privalo turėti kiekvienas BDSM žaidimų mėgėjas.

DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Flogeris ,,Allure X-Play Flogger Black'  
,,X-Play Flogger''  pagamintas iš dirbtinės odos . Jis  turi patogią ir tvirtą rankeną ir lanksčią kilpą rankai , kurios pagalba galėsite jį tvirtai suimti ir lengvai valdyti. Tai - universalus BDSM žaislas, kurio pagalba galite švelniai kutenti ir erzinti arba skaudžiai smogti ir parodyti, kas čia šeimininkas! 
Flogeris turi daugybę plonų juostelių, kurios gali  kankinančiai erzinti erogenines zonas: lūpas, kaklą, krūtis, spenelius, pilvą, sėdmenis  ir.. Ir viską - ką leis jūsų ištvirkusi fantazija. O jeigu pridėtume dar šiek tiek prieskonių ir užrištume akis? Išprovokuokite savo partnerį nesankcionuotai malonumų nakčiai! 
Apie flogerį:  
 
Pakuotės matmenys: 38 x 7,50 x 5 cm 
Pakuotės svoris: 95 g 
Gaminio matmenys: 38 x 2,8 x 5 cm 
Produkto svoris: 86 g 
Medžiagos: 90% poliesteris, 10% spandeksas
Flogeris ,,Allure X-Play Flogger Black'

,,X-Play Flogger'' pagamintas iš dirbtinės odos. Jis turi patogią ir tvirtą rankeną ir lanksčią kilpą rankai, kurios pagalba galėsite jį tvirtai suimti ir lengvai valdyti. Tai - universalus BDSM žaislas, kurio pagalba galite švelniai kutenti ir erzinti arba skaudžiai smogti ir parodyti, kas čia šeimininkas!

Flogeris turi daugybę plonų juostelių, kurios gali kankinančiai erzinti erogenines zonas: lūpas, kaklą, krūtis, spenelius, pilvą, sėdmenis ir.. Ir viską - ką leis jūsų ištvirkusi fantazija. O jeigu pridėtume dar šiek tiek prieskonių ir užrištume akis? Išprovokuokite savo partnerį nesankcionuotai malonumų nakčiai!


Apie flogerį:
 
  • Pakuotės matmenys: 38 x 7,50 x 5 cm
  • Pakuotės svoris: 95 g
  • Gaminio matmenys: 38 x 2,8 x 5 cm
  • Produkto svoris: 86 g
  • Medžiagos: 90% poliesteris, 10% spandeksas

Apie prekinį ženklą

Allure jau beveik 30 metų gamina aukštos kokybės apatinį trikotažą ir aksesuarus. Išskirtiniai gaminiai ir pažangiausias dizainas padarė Allure pramonės lydere tiek Šiaurės Amerikoje, tiek Europoje.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt