Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Mini flogeris ,,Fetish Red Mini Flogger''

Kaina
15.55 €
Plakite savo partnerį su šiuo mini flogeriu. Jis yra kompaktiško dydžio, todėl galėsite visada turėti jį su savimi, kad paklusnusis visada jaustų baimę.

Galite braukti kūnų ir panaudoti netikėtai, arba tiesiog plakite stipriau ar silpniau. Naudokite kaip Jums patinka. 

Nenustokite eksperimentuoti ir žaisti, leiskite malonumui atsiskleisti netikėčiausiose situacijose.
1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Mini flogeris ,,Fetish Red Mini Flogger'' 
Tvirtas ir patvarus  flogeris pagamintas iš dirbtinės odos. Sukurtas patenkinti slapčiausius erotinius poreikius. 
Švelniai slyskite per partnerio kūną, kad padidintumėte įtampą, tada parodykite, kas čia šeimininkas.  Puiki idėja mergvakariui ar bernvakariui . Jis taip pat puikiai tiks, kaip nuotaikos kūrimo elementas labiau įgudusiems mėgėjams. 
Ar žinojote, kad nedidelis skausmas prieš pat patiriant malonumą gali sustiprinti pojūčius ir sumažinti jūsų toleranciją skausmui?  Tvirtas ir kokybiškas flogeris  suteiks jums progą į santykius įnešti šiek tiek BDSM prieskonių ir patirti tai, ko neteko patirti niekada anksčiau. 
  
Apie flogerį: 
Bendras ilgis: 30 cm 
Dirželių ilgis: 15,5 cm 
Rankenos ilgis: 14,5 cm 
Medžiaga: Dirbtinė oda

Mini flogeris ,,Fetish Red Mini Flogger''


Tvirtas ir patvarus flogeris pagamintas iš dirbtinės odos. Sukurtas patenkinti slapčiausius erotinius poreikius.

Švelniai slyskite per partnerio kūną, kad padidintumėte įtampą, tada parodykite, kas čia šeimininkas. Puiki idėja mergvakariui ar bernvakariui. Jis taip pat puikiai tiks, kaip nuotaikos kūrimo elementas labiau įgudusiems mėgėjams.

Ar žinojote, kad nedidelis skausmas prieš pat patiriant malonumą gali sustiprinti pojūčius ir sumažinti jūsų toleranciją skausmui? Tvirtas ir kokybiškas flogeris suteiks jums progą į santykius įnešti šiek tiek BDSM prieskonių ir patirti tai, ko neteko patirti niekada anksčiau.
 
Apie flogerį:
  • Bendras ilgis: 30 cm
  • Dirželių ilgis: 15,5 cm
  • Rankenos ilgis: 14,5 cm
  • Medžiaga: Dirbtinė oda

Apie prekinį ženklą

Argus - Serbijos Respublikoje įsikūręs prekinis ženklas, kuris daugiau kaip 10 metų specializuojasi erotinių prekių bei prekių suaugusiems rinkoje. Argus ženklas Europoje garsėja išskirtiniu BDSM ir fetišo žaidimams skirtu prekių asortimentu, kurio kaina yra itin draugiška jų pirkėjams. 
BDSM ir fetišo mėgėjai garsėja itin išlavintu skoniu bei ne mažiau brangiais sekso prekių žaislais, o Argus savo klientams siūlo rinktis iš plataus BDSM prekių asortimento už prieinamą kainą, kuri leidžia ne tik atrasti nakties siūlomus scenarijus bet ir leisti sau išmėginti ką tik nori - flogeriai, burnos kaiščiai ir antrankiai, tai tik maža dalis to, ką ilgametis rinkos žaidėjas siūlo savo klientams. 
Argus - tavo geriausias draugas ir patarėjas fantazijos pilname BDSM pasaulyje.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt