Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Shots - Sexmachine

Sekso mašina - kėdė ,,Shots Sexmachine Ride and Slide''

Kaina
593.35 €
Ar esate pasiruošę savo gyvenimo kelionei su šia seksualia, bet rafinuota sekso mašina? Pasiruoškite labiausiai jaudinančiai ir stimuliuojančiai patirčiai savo gyvenime. Šis jaudinantis aparatas turi storas paminkštintas šlaunų atramas ir labai tvirtą pagrindą, kuris užtikrina komfortą ir saugumą. Galite pats valdyti intnesyvumą, stūmimo greitį ir įsiskverbimo gylį arba leisti jį valdyti savo partneriui.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Sekso mašina - kėdė ,,Shots Sexmachine Ride and Slide''  
Šis meilės krėslas garantuotai  atneš jums daugybę epinių kulminacijų  - atsisėskite ant jo, leiskite dildo švelniai įslysti į vidų ir leiskitės į neužmirštamą BDSM žaidimų patirtį. Specialios rankenos pagalba galėsite visiškai kontroliuoti, kaip stipriai ir greitai norėsite įsiskverbti. Arba galite perleisti visišką kontrolę savo partneriui ir leisti jam nuspręsti jūsų likimą.  
Ši sekso mašina iš esmės pakeis tiek jūsų žaidimus su partneriu, tiek solo potyrius, nes ji apjungia fantazijas ir funkcionalumą. Ji  turi storas paminkštintas šlaunų atramas  ir labai tvirtą pagrindą, garantuojantį komfortą ir visišką saugumą. 
Specialios rankenos pagalba galite valdyti įsiskverbimo intnesyvumą, greitį ir gylį  arba galite leisti tai valdyti savo partneriui.  Komplekte yra tikroviškas dildo su sėklidėmis , kuris puikiai prisitvirtina prie mašinos pagrindo. 
Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuvalykite dildo ir krėslą šiltu vandeniu su muilu arba  specialiu žaislų valikliu  (arba servetėlėmis). Leiskite išdžiūti natūraliai. Ši sekso mašina suderinama tiek su  vandens , tiek su  silikono pagrindo lubrikantais .
Sekso mašina - kėdė ,,Shots Sexmachine Ride and Slide''

Šis meilės krėslas garantuotai atneš jums daugybę epinių kulminacijų - atsisėskite ant jo, leiskite dildo švelniai įslysti į vidų ir leiskitės į neužmirštamą BDSM žaidimų patirtį. Specialios rankenos pagalba galėsite visiškai kontroliuoti, kaip stipriai ir greitai norėsite įsiskverbti. Arba galite perleisti visišką kontrolę savo partneriui ir leisti jam nuspręsti jūsų likimą. 

Ši sekso mašina iš esmės pakeis tiek jūsų žaidimus su partneriu, tiek solo potyrius, nes ji apjungia fantazijas ir funkcionalumą. Ji turi storas paminkštintas šlaunų atramas ir labai tvirtą pagrindą, garantuojantį komfortą ir visišką saugumą.

Specialios rankenos pagalba galite valdyti įsiskverbimo intnesyvumą, greitį ir gylį arba galite leisti tai valdyti savo partneriui. Komplekte yra tikroviškas dildo su sėklidėmis, kuris puikiai prisitvirtina prie mašinos pagrindo.

Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuvalykite dildo ir krėslą šiltu vandeniu su muilu arba specialiu žaislų valikliu (arba servetėlėmis). Leiskite išdžiūti natūraliai. Ši sekso mašina suderinama tiek su vandens, tiek su silikono pagrindo lubrikantais.
Apie sekso mašiną:  
 
Pakuotės matmenys: 63,5 x 40,5 x 48 cm 
Pakuotės svoris: 25 kg 
Mašinos matmenys: 46 x 50 x 35 cm 
Mašinos svoris: 11,3 kg 
Gaminio skersmuo: 4,2 cm 
Medžiaga: Geležis, Oda, TPE guma
Apie sekso mašiną:
 
  • Pakuotės matmenys: 63,5 x 40,5 x 48 cm
  • Pakuotės svoris: 25 kg
  • Mašinos matmenys: 46 x 50 x 35 cm
  • Mašinos svoris: 11,3 kg
  • Gaminio skersmuo: 4,2 cm
  • Medžiaga: Geležis, Oda, TPE guma

Apie prekinį ženklą

Shots - sekso žaislų gamintojas, įsikūręs Amerikoje. Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių sekso žaislų pramonėje. Šis gamintojas turi itin daug sekso žaislų kolekcijų, kurių gaminiai tiks daugumai klientų. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt