Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Sekso mašina ,,Axis Multi-Angle Sex Machine''

Kaina
765.45 €
,,Axis Multi-Angle'' , tai įspūdinga sekso mašina, kurią galima reguliuoti 45 laipsnių kampu. Jūs arba jūsų partneris galės mėgautis aistringais analiniais ir vaginaliais žaidimais. Šis galingas prietaisas turi lankstų, tikrovišką dildo ir yra valdomas nuotolinio valdymo pulteliu.

Stiprus variklis gali pasiekti iki 250 įsiskverbimų per minutę. Tvirtos atraminės pagalvėlės prie pagrindo tvirtai laiko mašiną vietoje, o reguliuojamas mechanizmas leidžia greitai pakeisti kampą. 
Spalva: Sidabrinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Sekso mašina ,,Axis Multi-Angle Sex Machine''  
,,Axis Multi-Angle'', tai universali sekso mašina, kuri išves jus iš proto. Ji turi ilgą strypą, kurį galite reguliuoti 45 laipsnių kampu, todėl  šią sekso mašiną galėsite naudoti tiek analiniams, tiek vaginaliniams žaidimams . Reguliuojamas  greitis nuo 50 iki 250 įsiskverbimų per minutę .  
,,Axis Multi-Angle'' sekso mašinos  rinkinyje rasti lankstų ir tikrovišką dildo, ir silikoninį zondą , skirtą įsiskverbimui analinę/vaginalinę angą. Pagrindinis šios sekso mašinos privalumas -  nuotolinio valdymo pultelis , kurio pagalba vos vienu paspaudimu jūs arba jūsų partneris galėsite reguliuoti įsiskverbimo greitį. Pultelio pagalba galėsite visiškai reguliuoti ir kankinančiai erzinti arba beprotiškai dulkinti savo partnerį.  Nuotolinio valdymo pultelis tuo pačiu veikia ir, kaip vibratorius , todėl jis suteiks dvigubą malonumą abiems. 
Prie pagrindo esančios tvirtos atraminės pagalvėlės tvirtai laiko aparatą vietoje, o reguliuojamas mechanizmas leidžia greitai pakeisti norimą įsiskverbimo kampą. Komplekte yra du jausmingi ir itin stimuliuojantys priedai, kurie saugiai užsifiksuoja ant strypo. 
Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuvalykite dildo šiltu vandeniu su muilu arba  specialiu žaislų valikliu  (arba servetėlėmis). Leiskite išdžiūti natūraliai. Ši sekso mašina suderinama tiek su  vandens , tiek su  silikono pagrindo lubrikantais . 
 
Sekso mašina ,,Axis Multi-Angle Sex Machine''

,,Axis Multi-Angle'', tai universali sekso mašina, kuri išves jus iš proto. Ji turi ilgą strypą, kurį galite reguliuoti 45 laipsnių kampu, todėl šią sekso mašiną galėsite naudoti tiek analiniams, tiek vaginaliniams žaidimams. Reguliuojamas greitis nuo 50 iki 250 įsiskverbimų per minutę

,,Axis Multi-Angle'' sekso mašinos rinkinyje rasti lankstų ir tikrovišką dildo, ir silikoninį zondą, skirtą įsiskverbimui analinę/vaginalinę angą. Pagrindinis šios sekso mašinos privalumas - nuotolinio valdymo pultelis, kurio pagalba vos vienu paspaudimu jūs arba jūsų partneris galėsite reguliuoti įsiskverbimo greitį. Pultelio pagalba galėsite visiškai reguliuoti ir kankinančiai erzinti arba beprotiškai dulkinti savo partnerį. Nuotolinio valdymo pultelis tuo pačiu veikia ir, kaip vibratorius, todėl jis suteiks dvigubą malonumą abiems.

Prie pagrindo esančios tvirtos atraminės pagalvėlės tvirtai laiko aparatą vietoje, o reguliuojamas mechanizmas leidžia greitai pakeisti norimą įsiskverbimo kampą. Komplekte yra du jausmingi ir itin stimuliuojantys priedai, kurie saugiai užsifiksuoja ant strypo.

Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuvalykite dildo šiltu vandeniu su muilu arba specialiu žaislų valikliu (arba servetėlėmis). Leiskite išdžiūti natūraliai. Ši sekso mašina suderinama tiek su vandens, tiek su silikono pagrindo lubrikantais.

 
Apie sekso mašiną:  
 
Svoris: 7,4 kg 
Ilgis: 38,10 cm 
Plotis: 17,78 cm 
Aukštis: 16,51 cm 
Įsiskverbimo gylis: 16,51 cm 
Įsiskverbimo greitis: nuo 50 iki 250 apsisukimų per minutę 
Medžiaga: Plienas, TPR guma ir silikonas
Apie sekso mašiną:
 
  • Svoris: 7,4 kg
  • Ilgis: 38,10 cm
  • Plotis: 17,78 cm
  • Aukštis: 16,51 cm
  • Įsiskverbimo gylis: 16,51 cm
  • Įsiskverbimo greitis: nuo 50 iki 250 apsisukimų per minutę
  • Medžiaga: Plienas, TPR guma ir silikonas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt