Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Odinis sekso sūpynių pagrindas ,,Adjusted Leather Sling''

Kaina
298.15 €
„Love Is In The Air“ – tai daina, kuri puikiai tinka norint apibūdinti supimąsi ant sekso sūpynių. Natūralios odos, juodas sekso sūpynių pagrindas atlaikys abu partnerius vienu metu.  Tvirta medžiaga leis mėgautis sūpynių teikiama laisve tiek solo, tiek žaidimuose su partneriu. 

Itin kokybiškas ir elegantiškas sekso sūpynių pagrindas pakylės jūsų BDSM žaidimus į kitą lygį. Šis sekso sūpynių pagrindas suteiks daugiau laisvės tiems, kurie nori paįvairinti savo sekso ore patirtį.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Odinis sekso sūpynių pagrindas ,,Adjusted Leather Sling'' 
 
Prabangus, 4 taškų odinis sekso sūpynių pagrindas  suteikia visišką prieigą prie jūsų partnerio , kol jis yra pakibęs ore. Seksas sūpynėse gali būti patogus ir beprotiškai jaudinantis. Platus, odinis pagrindas prilaikys kiekvieną kūno centimetrą, leis patogiai įsitaisyti ir atsipalaiduoti. 
Diskretiškas, kompaktiškas ir elegantiškas sekso sūpynių pagrindas  sveria vos 1,7 kg,  todėl galėsite pasiimti jį kartu su savimi į audringiausius BDSM vakarėlius. ,,Adjusted Leather Sling'' turi 4 metalinius žiedus, kurių pagalba galėsite prikabinti jį ant grandinių (rinkinyje nepridedama). 
Sekso sūpynių pagrindas pagamintas iš itin kokybiškos, tvirtos ir ilgaamžės tikros odos, kuri yra švelni ir maloni liesti. Oda yra higieniška ir nereikalauja daug priežiūros. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuvalykite ją specialiu  žaislų valikliu  arba  servetėlėmis . 
Sekso supynės gali būti naudojamos  tiek solo, tiek žaidimuose su partneriu . Šias sūpynes ypatingai rekomenduojame išbandyti moterims, nes jos leidžia lengvai pasiekti norimas stimuliuoti erogenines zonas.  
 

Odinis sekso sūpynių pagrindas ,,Adjusted Leather Sling''

 
Prabangus, 4 taškų odinis sekso sūpynių pagrindas suteikia visišką prieigą prie jūsų partnerio, kol jis yra pakibęs ore. Seksas sūpynėse gali būti patogus ir beprotiškai jaudinantis. Platus, odinis pagrindas prilaikys kiekvieną kūno centimetrą, leis patogiai įsitaisyti ir atsipalaiduoti.

Diskretiškas, kompaktiškas ir elegantiškas sekso sūpynių pagrindas sveria vos 1,7 kg, todėl galėsite pasiimti jį kartu su savimi į audringiausius BDSM vakarėlius. ,,Adjusted Leather Sling'' turi 4 metalinius žiedus, kurių pagalba galėsite prikabinti jį ant grandinių (rinkinyje nepridedama).

Sekso sūpynių pagrindas pagamintas iš itin kokybiškos, tvirtos ir ilgaamžės tikros odos, kuri yra švelni ir maloni liesti. Oda yra higieniška ir nereikalauja daug priežiūros. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuvalykite ją specialiu žaislų valikliu arba servetėlėmis.

Sekso supynės gali būti naudojamos tiek solo, tiek žaidimuose su partneriu. Šias sūpynes ypatingai rekomenduojame išbandyti moterims, nes jos leidžia lengvai pasiekti norimas stimuliuoti erogenines zonas. 
 
Apie sūpynių pagrindą: 
 
Pakuotės matmenys: 70 x 15 x 15 cm 
Pakuotės svoris: 1900 g 
Produkto svoris: 1700 g 
Maximali apkrova: 100 kg 
Matmenys: 100 x 60 x 0,3 cm 
Medžiagos: Oda, Metalas

Apie sūpynių pagrindą:

 
  • Pakuotės matmenys: 70 x 15 x 15 cm
  • Pakuotės svoris: 1900 g
  • Produkto svoris: 1700 g
  • Maximali apkrova: 100 kg
  • Matmenys: 100 x 60 x 0,3 cm
  • Medžiagos: Oda, Metalas

Apie prekinį ženklą

Mr. Sling turi itin platų kokybiškų erotinių prekių asortimentą, skirtą įmantriausioms užgaidoms tenkinti.
Nuo sūpuoklių iki sunkių suvaržymo įrenginių. Prekinis ženklas skatina atrasti ir kurti savo erotikos pasaulį. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt