Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Raudona riešų ir kulkšnių suvaržymo virvė

Kaina
21.55 €
Virvė yra originali surišimo ir suvaržymo priemonė, todėl norint saugiai ir maloniai žaisti, būtina rasti tinkamą. 

Šie minkšti antrankiai, pagaminti iš mūsų 100 % medvilninių japoniško stiliaus virvių, yra puiki pradedančiųjų įžanga į žaidimus su virvėmis, o labiau patyrusiems naudotojams - greitas kelias į  žaidimus bet kada ir bet kur. 

Dėl paprastos slydimo žiedo konstrukcijos nereikia jokios rišimo ar mazgų rišimo patirties, o dėl ilgos kilpos galima įvairiai naudoti ir pritaikyti. Minkšti medvilnės pluoštai lenkiasi ir išsitempia kartu su kūnu ir sklandžiai slysta oda, kad naudotojui būtų patogiau ir saugiau.

Leiskite juostai išlaisvinti savo fantazijas - surišk, apraizgyk, švelniai vedžiok, kutenk, užrišk akis, žaisk vaidmenų žaidimus DARYK VISKĄ KAS TIK ŠAUNA Į GALVĄ!

 
Spalva: Raudona
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

RAUDONA RIEŠŲ IR KULKŠNIŲ SUVARŽYMO VIRVĖ  
Virvė  skirta  rišimo menui , kurio metu rišimo pagalba yra stimuliuojamos įvairios kūno vietos. Tačiau išlaisvinkite savo vaizduote ir naudokite ją bet kokiems jūsų sugalvotiems  BDSM  žaidimams! 
Virvė  pagaminta iš šilkinės ir švelnios, patogios medžiagos . 
Leiskite juostai išlaisvinti savo fantazijas - surišk, apraizgyk, švelniai vedžiok, kutenk, užrišk akis, žaisk vaidmenų žaidimus  -   DARYK VISKĄ KAS TIK ŠAUNA Į GALVĄ!  
Patarimas:   BŪKITE BUDRŪS!  , naudokite atsargiai, neužspauskite partneriui kraujagyslių ir leiskite kraujui cirkuliuoti, rišant palikite tarpelius, maždaug tiek, kad galėtumėte užkišti piršus. Saugokite savo rišimo partnerį.  
APIE SUVARŽYMO VIRVĘ:  
Pakuotės matmenys: 28,71 x 18,29 x 2,54 cm 
Pakuotės svoris: 110 gr 
Gaminio matmenys: 160 x 2,5 x 2,5 cm 
Gaminio svoris: 50 gr 
Gaminio skersmuo: 2,5 cm 
Medžiagos: Medvilnė
RAUDONA RIEŠŲ IR KULKŠNIŲ SUVARŽYMO VIRVĖ

Virvė skirta  rišimo menui, kurio metu rišimo pagalba yra stimuliuojamos įvairios kūno vietos. Tačiau išlaisvinkite savo vaizduote ir naudokite ją bet kokiems jūsų sugalvotiems BDSM žaidimams!

Virvė pagaminta iš šilkinės ir švelnios, patogios medžiagos.

Leiskite juostai išlaisvinti savo fantazijas - surišk, apraizgyk, švelniai vedžiok, kutenk, užrišk akis, žaisk vaidmenų žaidimus DARYK VISKĄ KAS TIK ŠAUNA Į GALVĄ!

Patarimas: BŪKITE BUDRŪS! , naudokite atsargiai, neužspauskite partneriui kraujagyslių ir leiskite kraujui cirkuliuoti, rišant palikite tarpelius, maždaug tiek, kad galėtumėte užkišti piršus. Saugokite savo rišimo partnerį. 

APIE SUVARŽYMO VIRVĘ:
  • Pakuotės matmenys: 28,71 x 18,29 x 2,54 cm
  • Pakuotės svoris: 110 gr
  • Gaminio matmenys: 160 x 2,5 x 2,5 cm
  • Gaminio svoris: 50 gr
  • Gaminio skersmuo: 2,5 cm
  • Medžiagos: Medvilnė

Apie prekinį ženklą

Doc Johnson yra Amerikos sekso žaislų kompanija. Ją 1976 m. įkūrė Reubenas Sturmanas su Ronu Bravermanu prie vairo. Jai vadovauja Ronas Bravermanas ir jo sūnus Chadas Bravermanas. Tai viena didžiausių sekso žaislų kompanijų pasaulyje ir didžiąją dalį gaminių gamina savo gamykloje Šiaurės Holivude, Kalifornijoje. Nuo 2012 m. joje dirba daugiau nei 500 žmonių.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt