Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Elektrostimuliatoriaus žnyplės ,,ElectraStim ElectraClamp''

Kaina
74.45 €

Elektrodų žnyplės idealiai tinka stimuliuoti nedidelį kūno paviršiaus plotą. Dėl švelnaus sukibimo jos tikslingai stimuliuos jautriausias vietas. Žnyplės tinka varpai, sėklidėms, tarpvietei, lytinėms lūpoms, klitoriui, jas taip pat galima pritvirtinti prie šlaunų ar pėdų.

Žnyplės pagamintos iš aukščiausios kokybės ABS plastiko su elektrai laidžiu silikonu. Spaustukai turi bipolinę įvestį, todėl juos galima naudoti atskirai arba kartu su kitais sekso žaislais, kurie turi bipolinę elektros išvestį.

Tam, kad dar labiau įelektrintumėte ir sustiprintumėte pojūčius - rekomenduojame šį sekso žaislą naudoti kartu su specialiu elektrostimuliaciniu geliu.

Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Elektrostimuliatoriaus žnyplės ,,ElectraStim ElectraClamp''  
Šios žnyplės, tai bipolinis elektrodas, skirtas išorinei stimuliacijai, ir turi dvi 2 mm kaištines jungtis. Norėdami aktyvuoti e-stimuliacijos polius, turėsite prijungti ,,ElectraClamp" prie  specialios ,,ElectraStim" maitinimo dėžutės  (parduodama atskirai). Pakuotėje yra ,,ElectraClamp" ir tekstilinis maišelis jam laikyti. 
Tam, kad patirtumėte dar stipresnį malonumą ir suintensyvintumėte pojūčius - kartu rekomenduojame įsigyti  specialų elektrostimuliacinį gelį . 
Žnyplės pagamintos iš ABS plastiko ir laidaus silikono be ftalatų. Rekomenduojame naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantais , kad pagerintumėte laidumo savybes. ,,ElectraClamp'' gali padėti padidinti seksualinį malonumą. Šios žnyplės yra sujungtos su elektrostimuliatoriaus kontroleriu, kuris leidžia reguliuoti elektros srovę, kurią jos siunčia į žnyplių vidų. Tai gali sukelti raumenų susitraukimą ir, kaip rezultatą, seksualinį malonumą. Šios žnyplės gali būti naudojamos vienam ar keliems partneriams, ir gali būti naudojamos tiek moterims, tiek vyrams. Rekomenduojama konsultuotis su gydytoju ar seksualinio sveikatos specialistu, jei turite kokių nors medicininių kontraindikacijų ar klausimų, susijusių su šio tipo produktų naudojimu.
Elektrostimuliatoriaus žnyplės ,,ElectraStim ElectraClamp''

Šios žnyplės, tai bipolinis elektrodas, skirtas išorinei stimuliacijai, ir turi dvi 2 mm kaištines jungtis. Norėdami aktyvuoti e-stimuliacijos polius, turėsite prijungti ,,ElectraClamp" prie specialios ,,ElectraStim" maitinimo dėžutės (parduodama atskirai). Pakuotėje yra ,,ElectraClamp" ir tekstilinis maišelis jam laikyti.

Tam, kad patirtumėte dar stipresnį malonumą ir suintensyvintumėte pojūčius - kartu rekomenduojame įsigyti specialų elektrostimuliacinį gelį.

Žnyplės pagamintos iš ABS plastiko ir laidaus silikono be ftalatų. Rekomenduojame naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantais, kad pagerintumėte laidumo savybes. ,,ElectraClamp'' gali padėti padidinti seksualinį malonumą. Šios žnyplės yra sujungtos su elektrostimuliatoriaus kontroleriu, kuris leidžia reguliuoti elektros srovę, kurią jos siunčia į žnyplių vidų. Tai gali sukelti raumenų susitraukimą ir, kaip rezultatą, seksualinį malonumą. Šios žnyplės gali būti naudojamos vienam ar keliems partneriams, ir gali būti naudojamos tiek moterims, tiek vyrams. Rekomenduojama konsultuotis su gydytoju ar seksualinio sveikatos specialistu, jei turite kokių nors medicininių kontraindikacijų ar klausimų, susijusių su šio tipo produktų naudojimu.
Apie elektrostimuliatoriaus žnyples:  
 
Stimuliavimo zona: visas kūnas 
Svoris: 60 g. 
Matmenys: 6 x 4 x 2 cm. 
Medžiaga: ABS plastikas ir silikonas 
Be ftalatų: Taip
Apie elektrostimuliatoriaus žnyples:
 
  • Stimuliavimo zona: visas kūnas
  • Svoris: 60 g.
  • Matmenys: 6 x 4 x 2 cm.
  • Medžiaga: ABS plastikas ir silikonas
  • Be ftalatų: Taip

Apie prekinį ženklą

Electrastim buvo įkurta 2001 m., siekiant pasiūlyti unikalią seksualinę patirtį tiek poroms, tiek asmenims, nepaisant jų lyties ar seksualinių pageidavimų. Mūsų specialistų patirtis neuroraumeninės stimuliacijos srityje yra visų mūsų gaminių pagrindas, todėl esame išskirtiniai erotinės elektros stimuliacijos (paprastai žinomos kaip EES arba e-stim) srityje, nes visi mūsų produktai yra sukurti visų pirma galvojant apie malonumą. ElectraStim komanda ir prekės ženklas klesti dėl naujovių ir išlaiko aukščiausią įmanomą produktų kokybę. Jei nesame užtikrinti, kad klientams patiks naujas mūsų produktas - grįšime prie piešimo lentos, kol ištobulinsime dizainą. Galų gale, klientų pasitenkinimas yra didžiausias mūsų rūpestis!

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt