Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibratorius- Kulka "Angel" – Violetinis

Kaina
46.65 €
Vibratorius „Angel" yra mažytis, tačiau galingas ir net 25 funkcijas turintis žaisliukas.

Kulkos formos vibratorius pagamintas iš medicininio silikono, užtikrinančio sklandų slydimą. Plonas „Angel" dizainas užtikrina tikslią stimuliaciją. Jis pataikys tiksliai į dešimtuką ir suteiks nepamirštamo malonumo. 

Kadangi vibratorius yra mažas ir diskretiškas jį galima naudoti ne tik lovoje, bet kur tik norite. Leiskite sau atsipalaiduoti ir mėgautis. 

 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibratorius- Kulka "Angel" – Violetinis  
 
Mažas, bet beprotiškas! 
Pagamintas iš medicininio, švelnaus silikono, kad būtų tikrai  angeliškas pojūtis ir glotnumas.  Jo blizgus paviršius tviska nuostabiais violetiniais atspindžiais – tai prabangus akcentas, derantis prie jūsų rafinuotų erotinių aksesuarų kolekcijos. 
Vibratorius „Angel“ yra kulkos formos.  Turi net 25 vibracijos režimus  ir suteikia dangišką malonumą, tiesiog atsipalaiduokite ir leiskite žaisliukui daryti savo darbą. „Angel“ vibratoriaus plona forma ir  itin galingas varikliukas užtikrina tikslią stimuliaciją.  
  
Šis klasikinis vibratorius yra labai lengvai prižiūrimas - prieš ir po naudojimo tiesiog reikia gerai nuplauti šiltu vandeniu kartu su muilu arba specialiu priežiūrai skirtu skysčiu. Nereikia bijoti kad pateks vandens, vibratorius atsparus vandeniui ir lengvai  pakraunamas USB laidu. 
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu. 
Vibratorius- Kulka "Angel" – Violetinis
 
Mažas, bet beprotiškas!

Pagamintas iš medicininio, švelnaus silikono, kad būtų tikrai angeliškas pojūtis ir glotnumas. Jo blizgus paviršius tviska nuostabiais violetiniais atspindžiais – tai prabangus akcentas, derantis prie jūsų rafinuotų erotinių aksesuarų kolekcijos.

Vibratorius „Angel“ yra kulkos formos. Turi net 25 vibracijos režimus ir suteikia dangišką malonumą, tiesiog atsipalaiduokite ir leiskite žaisliukui daryti savo darbą. „Angel“ vibratoriaus plona forma ir itin galingas varikliukas užtikrina tikslią stimuliaciją.
 
Šis klasikinis vibratorius yra labai lengvai prižiūrimas - prieš ir po naudojimo tiesiog reikia gerai nuplauti šiltu vandeniu kartu su muilu arba specialiu priežiūrai skirtu skysčiu. Nereikia bijoti kad pateks vandens, vibratorius atsparus vandeniui ir lengvai pakraunamas USB laidu.

Tinkamai prižiūrint
 šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu. 
Apie vibratorių 
Stimuliuojama zona: Makštis 
Greičio režimai: 25 
Gaminio matmenys: 9,20 x 4,40 x 19,50 cm 
Gaminio skersmuo: 2,3 cm 
Įdedamas ilgis: 10,2 cm 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: silikonas, ABS 
Variklių kiekis: 1 
Įkraunamas: Taip 
Įkrovimo laikas: 30 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 180 min 
Atsparus vandeniui: Taip
Apie vibratorių
  • Stimuliuojama zona: Makštis
  • Greičio režimai: 25
  • Gaminio matmenys: 9,20 x 4,40 x 19,50 cm
  • Gaminio skersmuo: 2,3 cm
  • Įdedamas ilgis: 10,2 cm
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: silikonas, ABS
  • Variklių kiekis: 1
  • Įkraunamas: Taip
  • Įkrovimo laikas: 30 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 180 min
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

2010 m. Los Andžele įkurta įmonė Maia Toys greitai pelnė pripažinimą kaip suaugusiems skirtų prekių rinkos lyderė visame pasaulyje. Vibratoriai, masažuokliai ir priedai yra apgalvotai sukurti taip, kad maksimaliai Jus patenkintų, būtų patogūs ir funkcionalūs. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt