Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Gelių rinkinys poroms “Swis Navy Infuse” - 2vnt. po 59 ml

Kaina
42.65 €
“Swis Navy Infuse” - visapusiškam malonumui.

Tai vyriško ir moteriško gelio rinkinys, skirtas susijaudinimui ir maloniai stimuliacijai. Šie šilkinio švelnumo ir subalansuoto pH geliai yra sukurti atsižvelgiant į vyrų ir moterų poreikius. Gelis Jai - šildo ir vėsina, gelis Jam - didina malonumą ir skatina ištvermę.

Idealus pasirinkimas naudojimui poroje.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

GELIŲ RINKINYS POROMS “SWISS NAVY INFUSE” - 2 VNT. PO 59 ML  
“Swiss Navy Infuse” - stimuliuojančių gelių rinkinys  skirtas vyrams ir moterims.   
Šis rinkinys susidaro iš dviejų gelių:  
Skirto moterims  - visapusiškai gaivinantis gelis, sukurtas skatinti seksualinį susijaudinimą ir malonumą,  suteikiant šildymo, vėsinimo ir dilgčiojimo pojūčius . 
Skirto vyrams  - sudėtyje gelis turi retosios Butea Superba žolės, skirtos maksimaliai padidinti malonumą, kartu  didinant ištvermę ir bendrą gelio veiksmingumą . 
Į rinkinį įeinantys geliai pasižymi  aksominio švelnumo pojūčiu . Taip pat geliai yra  ilgai išlieka ir leidžia mėgautis sklandžia bei malonia sueitimi.  
Kaip naudoti?  
Vyrams  - užtepkite norimą kiekį ant varpos ir įmasažuokite. Pojūtis prasidės iš karto. 
Moterims  - tiesiogiai tepkite klitorį. Švelniai įtrinkite aplinkui ir masažuokite. 
 
GELIŲ RINKINYS POROMS “SWISS NAVY INFUSE” - 2 VNT. PO 59 ML

“Swiss Navy Infuse” - stimuliuojančių gelių rinkinys skirtas vyrams ir moterims. 

Šis rinkinys susidaro iš dviejų gelių:
  1. Skirto moterims - visapusiškai gaivinantis gelis, sukurtas skatinti seksualinį susijaudinimą ir malonumą, suteikiant šildymo, vėsinimo ir dilgčiojimo pojūčius.
  2. Skirto vyrams - sudėtyje gelis turi retosios Butea Superba žolės, skirtos maksimaliai padidinti malonumą, kartu didinant ištvermę ir bendrą gelio veiksmingumą.

Į rinkinį įeinantys geliai pasižymi aksominio švelnumo pojūčiu. Taip pat geliai yra ilgai išlieka ir leidžia mėgautis sklandžia bei malonia sueitimi.

Kaip naudoti?
Vyrams - užtepkite norimą kiekį ant varpos ir įmasažuokite. Pojūtis prasidės iš karto.
Moterims - tiesiogiai tepkite klitorį. Švelniai įtrinkite aplinkui ir masažuokite.

 
APIE GELIUS:  
Pakuotės matmenys: 1,75 x 5,75 x 1,75 cm 
Pakuotės svoris: 59 gr 
Gaminio matmenys: 1,8 x 1,8 x 5,8 cm 
Produkto svoris: 59 gr 
Produkto tūris: 59 ml 
Gelio Jam sudėtis:  vanduo (vandens), propilenglikolis, dimetikonas, polisorbatas 80, glicerinas, alavijo lapų sultys, oleth-10, karbomeras, butea superba, mentolis, mentha piperita (pipirmėčių), diazolidino propilo aliejus, nidainodocinas. Butilkarbamatas, trometaminas 
Gelio Jai sudėtis:  propilenglikolis, vanduo (vandens), cetilo hidroksietilceliuliozė, L-citrulinas, niacinas, mentolis, menthapiperita (pipirmėčių) aliejus, dehidroacto rūgštis (ir) benzilo alkoholis, trometaminas. Laikyti kambario temperatūroje.
APIE GELIUS:
  • Pakuotės matmenys: 1,75 x 5,75 x 1,75 cm
  • Pakuotės svoris: 59 gr
  • Gaminio matmenys: 1,8 x 1,8 x 5,8 cm
  • Produkto svoris: 59 gr
  • Produkto tūris: 59 ml

Gelio Jam sudėtis: vanduo (vandens), propilenglikolis, dimetikonas, polisorbatas 80, glicerinas, alavijo lapų sultys, oleth-10, karbomeras, butea superba, mentolis, mentha piperita (pipirmėčių), diazolidino propilo aliejus, nidainodocinas. Butilkarbamatas, trometaminas

Gelio Jai sudėtis: propilenglikolis, vanduo (vandens), cetilo hidroksietilceliuliozė, L-citrulinas, niacinas, mentolis, menthapiperita (pipirmėčių) aliejus, dehidroacto rūgštis (ir) benzilo alkoholis, trometaminas. Laikyti kambario temperatūroje.

Apie prekinį ženklą

1999 m. pradžioje įkurtos „Swiss Navy" misija buvo pateikti į rinką novatoriškus ir pridėtinę vertę turinčius sveikatos, sveikatingumo ir gyvenimo būdo produktus natūralių priemonių vartotojams. Sveikatingumo prekės ir dabar užima reikšmingą rinkos dalį tarptautiniu mastu. Dauguma įmonės parduodamų produktų sulaukia 5 (penkių) žvaigždučių įvertinimo tiek iš klientų, tiek iš produktų vertintojų ir kritikų. Sėkmingos ir laiku sukurtos prekės pavertė „Swiss Navy" Amerikos sėkmės istorija.

Šiandien įmonės produktai parduodami nacionaliniuose mažmeninės prekybos tinkluose ir specializuotuose butikuose JAV ir daugiau nei 48 pasaulio šalyse. Pirkdadami šios įmonės prekes jūs galite būti garantuoti, kad gausite aukščiausią kokybę už prieinamą kainą. 

„Swiss Navy" tikslas yra jūsų, kaip kliento pasitenkinimas ir šypsena veide, bei nepakartojamos akimirkos naudojant įmonės gaminamas ir parduodamas prekes.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt