Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Lytinių organų srities priežiūros kremas “Joydivision The Spanish Love Cream” - 40 ml

Kaina
19.15 €

“Joydivision The Spanish Love Cream” - pasirūpinkite savo jautria oda.

Tai ypatingas ispaniškas priežiūros kremas Jai ir Jam. Aukštos kokybės kremas pamaitins ir atgaivins Jūsų išorinę intymiąją sritį bei palaikys jos elastingumą. Šio produkto sudėtis sudaryta tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų, tokiu kaip bazilikas ir maca ekstraktas, kurie idealiai tinka  maitinti bei gaivinti jautrią odą.

Dermatologiškai patikrintas.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

LYTINIŲ ORGANŲ SRITIES PRIEŽIŪROS KREMAS “JOYDIVISION THE SPANISH LOVE CREAM” - 40 ML  
“Joydivision The Spanish Love Cream” - ypatingas ispaniškas priežiūros kremas  tinkamas tiek moterims, tiek vyrams .  
Tai  aukštos kokybės  produktas, kurio tikslas  pamaitinti bei atgaivinti Jūsų jautrią išorinę intymiają sritį, palaikyti elastingumą ir lytinių organų kraujotaką . 
Šį tikslą įgyvendinti kremui padeda nepriekaištinga sudėtis,  sudaryta tik iš specialiai atrinktų vertingų aktyviųjų ingredientų, tokių kaip baziliko ir maca ekstraktai . Dėka geros sudėties kremas idealiai tinka jautrios odos savininkams. 
Produktas yra  dermatologiškai patikrintas.
LYTINIŲ ORGANŲ SRITIES PRIEŽIŪROS KREMAS “JOYDIVISION THE SPANISH LOVE CREAM” - 40 ML

“Joydivision The Spanish Love Cream” - ypatingas ispaniškas priežiūros kremas tinkamas tiek moterims, tiek vyrams

Tai aukštos kokybės produktas, kurio tikslas pamaitinti bei atgaivinti Jūsų jautrią išorinę intymiają sritį, palaikyti elastingumą ir lytinių organų kraujotaką.

Šį tikslą įgyvendinti kremui padeda nepriekaištinga sudėtis, sudaryta tik iš specialiai atrinktų vertingų aktyviųjų ingredientų, tokių kaip baziliko ir maca ekstraktai. Dėka geros sudėties kremas idealiai tinka jautrios odos savininkams.

Produktas yra dermatologiškai patikrintas.
APIE KREMĄ 
Pakuotės matmenys: 4 x 3,20 x 11,80 cm 
Pakuotės svoris: 60 g 
Produkto tūris: 40 ml 
Sudėtis: Vanduo, cetildimetikonas, augalinis glicerinas, kaprilo / kaprio trigliceridas, benzilo benzoatas, heksildekanolis, cetearilo alkoholis, glicerilo stearatas, glicerilo stearatas citratas, simmondsijų chinensis sėklų aliejus, heksildecilo flacetas, ksparatanatas, kseroferanas, ksildecilo flacetas, kseroferanas. , Etilparabenas, Cinnamomum Zeylanicum žievės aliejus, Juniperus Communis vaisių aliejus, cinamonas, natrio hidroksidas, Rosmarinus Officinalis lapų aliejus, Lepidium Meyenii šaknų ekstraktas, Ocimum Basilicum gėlių / lapų ekstraktas, Panax Extractum Ginseng Linnunial, Ociluso limonaliolis, , geraniolis, cinamilo alkoholis, kumarinas, citralis, citroneliolis.
APIE KREMĄ
  • Pakuotės matmenys: 4 x 3,20 x 11,80 cm
  • Pakuotės svoris: 60 g
  • Produkto tūris: 40 ml
  • Sudėtis: Vanduo, cetildimetikonas, augalinis glicerinas, kaprilo / kaprio trigliceridas, benzilo benzoatas, heksildekanolis, cetearilo alkoholis, glicerilo stearatas, glicerilo stearatas citratas, simmondsijų chinensis sėklų aliejus, heksildecilo flacetas, ksparatanatas, kseroferanas, ksildecilo flacetas, kseroferanas. , Etilparabenas, Cinnamomum Zeylanicum žievės aliejus, Juniperus Communis vaisių aliejus, cinamonas, natrio hidroksidas, Rosmarinus Officinalis lapų aliejus, Lepidium Meyenii šaknų ekstraktas, Ocimum Basilicum gėlių / lapų ekstraktas, Panax Extractum Ginseng Linnunial, Ociluso limonaliolis, , geraniolis, cinamilo alkoholis, kumarinas, citralis, citroneliolis.

Apie prekinį ženklą

Joydivision international AG jau daugiau nei 25 metus yra pirmaujanti Vokietijos gamintoja, gaminanti aukščiausios kokybės produktus, skirtus intymiai priežiūrai ir seksualinei gerovei. Rekomenduoja gydytojai ir sekso konsultantai. Joydivision aistra – kurti ir gaminti aukštos kokybės produktus, pritaikytus vartotojų poreikiams. Joydivision gaminiai gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingredientų ir medžiagų. Įmonėi yra ypatingai svarbi verslo kultūra, kuriai būdingos inovacijos. Kompanijos misija – padėti žmonėms patirti daugiau jausmingumo ir džiaugsmo. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt