Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Ejakuliaciją atitolinantis gelis “Pause” - 40 ml

Kaina
20.55 €

“NUEI Pause Prolong Pleasure Gel” - išspręs Jūsų priešlaikinės ejakuliacijos problemas.

Tai specialiai vyrams sukurtas greito veikimo gelis, galintis prailginti malonumą ir atitolinti ejakuliaciją. Šis išskirtinės formulės, lengvai įsigeriantis ir efektyvus vandens pagrindo gelis, savo sudėtyje turi gvazdikėlių, kurie sumažina jautrumą ir leidžia Jums patiems nuspręsti sekso baigtį.

Produktas yra be parabenų, cukraus ir glitimo bei yra 100% veganiškas.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

EJAKULIACIJĄ ATITOLINANTIS GELIS “PAUSE” - 40 ML  
“NUEI Pause Prolong Pleasure Gel” - tai  dermatologiškai patikrintas  gelis sukurtas specialiai  vyrams, kuriuos kamuoja priešlaikinė ejakuliacija .  
Pamirškite nerimą, kad seksas truks per trumpai - “NUEI” gelis  gali prailginti sekso teikiamus malonumus ir atitolinti ejakuliaciją .  
Šis  vandens pagrindo  gelis išsiskiria savo  unikalia formule, praturtinta gvazdikėliais , kurie sumažina jautrumą intymioje srityje ir leidžia seksu mėgautis ilgiau. Taip pat gelis yra  itin greitai veikiantis, taupiai naudojamas ir lengvai įsigeriantis.   
Tai  veganiškas  produktas be parabenų, cukraus ir glitimo. 
Gelis tinka analiniam seksui ir yra suderinamas su lateksu bei prezervatyvais. 
Kaip naudoti?  
Naudokite gelį švelniai masažuodami. Atsižvelgiant į šio produkto intensyvumą, rekomenduojama naudoti nedidelį kiekį (1 ar 2 lašus) ir, jei reikia padidinti poveikį, kiekį palaipsniui didinti.
EJAKULIACIJĄ ATITOLINANTIS GELIS “PAUSE” - 40 ML

“NUEI Pause Prolong Pleasure Gel” - tai dermatologiškai patikrintas gelis sukurtas specialiai vyrams, kuriuos kamuoja priešlaikinė ejakuliacija

Pamirškite nerimą, kad seksas truks per trumpai - “NUEI” gelis gali prailginti sekso teikiamus malonumus ir atitolinti ejakuliaciją

Šis vandens pagrindo gelis išsiskiria savo unikalia formule, praturtinta gvazdikėliais, kurie sumažina jautrumą intymioje srityje ir leidžia seksu mėgautis ilgiau. Taip pat gelis yra itin greitai veikiantis, taupiai naudojamas ir lengvai įsigeriantis. 

Tai veganiškas produktas be parabenų, cukraus ir glitimo.

Gelis tinka analiniam seksui ir yra suderinamas su lateksu bei prezervatyvais.

Kaip naudoti?
Naudokite gelį švelniai masažuodami. Atsižvelgiant į šio produkto intensyvumą, rekomenduojama naudoti nedidelį kiekį (1 ar 2 lašus) ir, jei reikia padidinti poveikį, kiekį palaipsniui didinti.
APIE GELĮ 
Pakuotės matmenys: 4 x 4 x 11,20 cm 
Pakuotės svoris: 64 g 
Produkto tūris: 40 ml 
Sudėtis: Vanduo, glicerinas, dimetikonas, lauretas-9, hidroksietilpropilceliuliozė, ksantano derva, benzilo alkoholis, aromatas, natrio sacharinas, chlorheksidino digliukonatas.
APIE GELĮ
  • Pakuotės matmenys: 4 x 4 x 11,20 cm
  • Pakuotės svoris: 64 g
  • Produkto tūris: 40 ml
  • Sudėtis: Vanduo, glicerinas, dimetikonas, lauretas-9, hidroksietilpropilceliuliozė, ksantano derva, benzilo alkoholis, aromatas, natrio sacharinas, chlorheksidino digliukonatas.

Apie prekinį ženklą

Erotinės kosmetikos profesionalų sukurta „NUEI Cosmetics of the Night“ turi platų vaizduotę skatinančių produktį  asortimentą. Produktai sukurti su subtiliais aromatais ir tekstūromis, kurie stimuliuoja, rūpinasi  oda ir suteikia energijos, sukuria aplinką, kuri sustiprina mėgavimąsi seksualumu. Visi NUEI produktai yra sukurti Ispanijoje, iš natūralių ingredientų, be parabenų, be glitimo ir be cukraus. Jie buvo sukurti be jokio žiauraus elgesio su gyvūnais ir yra 100% veganiški. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt