Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Seksualinę energiją skatinantis tepalas “Joydivision Penisex Salve For Him” - 50 ml

Kaina
17.55 €

Įsileiskite į savo gyvenimą “Joydivision Penisex Salve For Him” ir mėgaukitės nauja seksualine energija.

“Penisex” jau daugiau kaip 40 metų žinomas dėl savo aukščiausios kokybės ir efektyvaus poveikio. Tepalo sudėtyje tradiciniai ingredientai susipina kartu su šiuolaikinėmis formulėmis. Jis praturtintas aminorūgštimis, vitaminais, augalų ekstraktais ir aliejais, kurių dėka tepalas gali skatinti kraujotaką, stimuliuoti bei atgaivinti.

Šis medicininės kokybės tepalas yra dermatologiškai patikrintas.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

SEKSUALINĘ ENERGIJĄ SKATINANTIS TEPALAS “JOYDIVISION PENISEX SALVE FOR HIM” - 50 ML  
“Joydivision Penisex Salve For Him” - išskirtinės sudėties tepalas,  leidžiantis atrasti ir palaikyti seksualinę energiją  ne tik išoriškai, bet ir iš vidaus. 
“Penisex” jau daugiau kaip  40 metų žinomas dėl savo aukščiausios kokybės standartų  ir efektyviai veikiančių savybių.  
“Joydivision” teigia, jog jų gaminiai yra tokie vertingi dėl savo sudedamųjų dalių. Šis tepalas sukurtas naudojant  tradicinius ingredientus šiuolaikinėse formulėse , tokiu būdu išgaunant geriausią ir efektyviausią produktą, kuris  suteiktų atsparumo, energijos bei gaivumo . 
Tepalas sukurtas iš aminorugščių,  kruopščiai atrinktų vitaminų , kokybiškų augalų ekstraktų, tokių kaip  aktyvinantis ženšenis ir bazilikas  bei vertingų eterinių aliejų, tokių kaip  simondsijų ir migdolų , kurie skatina sveiką seksualumą iš vidaus. 
Išbandykite šį veiksmingą, jautriai genitalijų srities odai pritaikytą tepalą, kuris  atvers naujas seksualines galimybes.  
Dermatologiškai patikrintas.  
Kaip naudoti?  
Paimkite maždaug vyšnios dydžio tepalo kiekį, švelniai masažuokite varpą ir sėklides, kol kremas pradės veikti. 
Jis nėra skirtas naudoti kartu su prezervatyvais. Naudokite prezervatyvus bent 30 minučių po to, kai kremas susigers.
SEKSUALINĘ ENERGIJĄ SKATINANTIS TEPALAS “JOYDIVISION PENISEX SALVE FOR HIM” - 50 ML

“Joydivision Penisex Salve For Him” - išskirtinės sudėties tepalas, leidžiantis atrasti ir palaikyti seksualinę energiją ne tik išoriškai, bet ir iš vidaus.

“Penisex” jau daugiau kaip 40 metų žinomas dėl savo aukščiausios kokybės standartų ir efektyviai veikiančių savybių. 

“Joydivision” teigia, jog jų gaminiai yra tokie vertingi dėl savo sudedamųjų dalių. Šis tepalas sukurtas naudojant tradicinius ingredientus šiuolaikinėse formulėse, tokiu būdu išgaunant geriausią ir efektyviausią produktą, kuris suteiktų atsparumo, energijos bei gaivumo.

Tepalas sukurtas iš aminorugščių, kruopščiai atrinktų vitaminų, kokybiškų augalų ekstraktų, tokių kaip aktyvinantis ženšenis ir bazilikas bei vertingų eterinių aliejų, tokių kaip simondsijų ir migdolų, kurie skatina sveiką seksualumą iš vidaus.

Išbandykite šį veiksmingą, jautriai genitalijų srities odai pritaikytą tepalą, kuris atvers naujas seksualines galimybes.

Dermatologiškai patikrintas.

Kaip naudoti?
Paimkite maždaug vyšnios dydžio tepalo kiekį, švelniai masažuokite varpą ir sėklides, kol kremas pradės veikti.
Jis nėra skirtas naudoti kartu su prezervatyvais. Naudokite prezervatyvus bent 30 minučių po to, kai kremas susigers.
APIE TEPALĄ 
Pakuotės matmenys: 8,30 x 4,20 x 12,20 cm 
Pakuotės svoris 70 g 
Produkto tūris: 50 ml 
Sudėtis: Vanduo, augalinis glicerinas, kaprilo / kaprio trigliceridas, glicerilo stearatas, citratas, heksildekanolis, cetearilo alkoholis, glicerilo stearatas, slyvų amygdalus dulcis (saldžiųjų migdolų) sėklų aliejus, simmondsia chinensis (jojobos), cereto albučio sėklų aliejus, Lauranoksilo guolis, Lauranoksilo sėklų aliejus, heksas. , tokoferilo acetatas, metilparabenas, propilparabenas, etilparabenas, tokoferolis, lecitinas, askorbilo palmitatas, cinamono zeylanicum (cinamono) žievės aliejus, kadagio (kadagio) vaisių aliejus, ocimum baziliko ekstraktas, gvazdikėlių ekstraktas, baziliko ekstraktas / bazilikas Oleatas, Rosmarinus Officinalis (rozmarino) lapų aliejus, eugenolis, Eugenia Caryophyllus (gvazdikėlių) lapų aliejus, citrinų rūgštis, linalolis, limonenas, citralis, benzilo benzoatas, citroneliolis, geraniolis, kumarinas, cinamilo alkoholis.
APIE TEPALĄ
  • Pakuotės matmenys: 8,30 x 4,20 x 12,20 cm
  • Pakuotės svoris 70 g
  • Produkto tūris: 50 ml
  • Sudėtis: Vanduo, augalinis glicerinas, kaprilo / kaprio trigliceridas, glicerilo stearatas, citratas, heksildekanolis, cetearilo alkoholis, glicerilo stearatas, slyvų amygdalus dulcis (saldžiųjų migdolų) sėklų aliejus, simmondsia chinensis (jojobos), cereto albučio sėklų aliejus, Lauranoksilo guolis, Lauranoksilo sėklų aliejus, heksas. , tokoferilo acetatas, metilparabenas, propilparabenas, etilparabenas, tokoferolis, lecitinas, askorbilo palmitatas, cinamono zeylanicum (cinamono) žievės aliejus, kadagio (kadagio) vaisių aliejus, ocimum baziliko ekstraktas, gvazdikėlių ekstraktas, baziliko ekstraktas / bazilikas Oleatas, Rosmarinus Officinalis (rozmarino) lapų aliejus, eugenolis, Eugenia Caryophyllus (gvazdikėlių) lapų aliejus, citrinų rūgštis, linalolis, limonenas, citralis, benzilo benzoatas, citroneliolis, geraniolis, kumarinas, cinamilo alkoholis.

Apie prekinį ženklą

Joydivision international AG jau daugiau nei 25 metus yra pirmaujanti Vokietijos gamintoja, gaminanti aukščiausios kokybės produktus, skirtus intymiai priežiūrai ir seksualinei gerovei. Rekomenduoja gydytojai ir sekso konsultantai. Joydivision aistra – kurti ir gaminti aukštos kokybės produktus, pritaikytus vartotojų poreikiams. Joydivision gaminiai gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingredientų ir medžiagų. Įmonėi yra ypatingai svarbi verslo kultūra, kuriai būdingos inovacijos. Kompanijos misija – padėti žmonėms patirti daugiau jausmingumo ir džiaugsmo. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt