Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
HOT

Gyvybingumo suteikiantis purškiklis “HOT Active Power Spray” - 50 ml

Kaina
14.45 €

“HOT Active Power Spray” - kai reikia greitų rezultatų čia ir dabar.

Tai aukštos kokybės purškiklis sukurtas išskirtinai vyrams, kurie nori sekso metu jausti daugiau gyvybingumo ir aistros. Jis sukurtas taikant ypatingą formulę, sudarytą iš kraujo apytaką skatinančių ir maitinančių ingredientų derinio. 

Naudojant kasdien, purškiklis gali teigiamai paveikti varpos gyvybingumą.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

GYVYBINGUMO SUTEIKIANTIS PURŠKIKLIS “HOT ACTIVE POWER SPRAY” - 50 ML  
“HOT Active Power Spray” - vyrams sukurtas purškiklis,  galintis veikti čia ir dabar . 
Tai  aukštos kokybės  purškiklis, sukurtas iš kruopščiai atrinktų ingredientų.  
Purškiklio formulė sudaryta iš  kraujo apytaką skatinančių ir maitinančių ingredientų derinio , kurio dėka sekso metu vyrai gali jausti daugiau gyvybingumo ir aistros. 
Taip pat šis purškiklis  gali teigiamai paveikti varpos gyvybingumą , jeigu jį naudosite kasdien. 
Kaip naudoti?  
Keletą kartų papurškite purškiklio, kad sudrėkintumėte visą varpą ir sėklidžių sritį. Tuomet leiskite jam suveikti. Prieš užsidėdami prezervatyvą palaukite apie 2-3 minutes, kol purškiklis visiškai įsigers.
GYVYBINGUMO SUTEIKIANTIS PURŠKIKLIS “HOT ACTIVE POWER SPRAY” - 50 ML

“HOT Active Power Spray” - vyrams sukurtas purškiklis, galintis veikti čia ir dabar.

Tai aukštos kokybės purškiklis, sukurtas iš kruopščiai atrinktų ingredientų. 

Purškiklio formulė sudaryta iš kraujo apytaką skatinančių ir maitinančių ingredientų derinio, kurio dėka sekso metu vyrai gali jausti daugiau gyvybingumo ir aistros.

Taip pat šis purškiklis gali teigiamai paveikti varpos gyvybingumą, jeigu jį naudosite kasdien.

Kaip naudoti?
Keletą kartų papurškite purškiklio, kad sudrėkintumėte visą varpą ir sėklidžių sritį. Tuomet leiskite jam suveikti. Prieš užsidėdami prezervatyvą palaukite apie 2-3 minutes, kol purškiklis visiškai įsigers.
APIE PURŠKIKLĮ 
Pakuotės matmenys: 11,50 x 3,80 x 3,80 cm 
Pakuotės svoris: 80 g 
Produkto tūris: 50 ml 
Sudėtis: glicerinas, vanduo (vanduo), alavijo lapų sultys, poligliceril-10 lauratas, sorbitolis, lauretas-9, kalio sorbatas, natrio benzoatas, pantenolis, vanililo butilo eteris, citrinos rūgštis, kamparas, paprika, 8, Helbadensis ekstraktas, 8 Annuus (saulėgrąžų) sėklų aliejus, poligliceril-6 kaprilatas, Rosmarinus Officinalis (rozmarino) lapų ekstraktas, pieno rūgštis.
APIE PURŠKIKLĮ
  • Pakuotės matmenys: 11,50 x 3,80 x 3,80 cm
  • Pakuotės svoris: 80 g
  • Produkto tūris: 50 ml
  • Sudėtis: glicerinas, vanduo (vanduo), alavijo lapų sultys, poligliceril-10 lauratas, sorbitolis, lauretas-9, kalio sorbatas, natrio benzoatas, pantenolis, vanililo butilo eteris, citrinos rūgštis, kamparas, paprika, 8, Helbadensis ekstraktas, 8 Annuus (saulėgrąžų) sėklų aliejus, poligliceril-6 kaprilatas, Rosmarinus Officinalis (rozmarino) lapų ekstraktas, pieno rūgštis.

Apie prekinį ženklą

HOT prekės ženklas turi itin platų produktų asortimentą tiek vyrams, tiek moterims. HOT prekės tokios, kaip lubrikantai, tabletės, aliejai padeda susikurti jaukią ir seksualią atmosferą - Jums belieka tik mėgautis. Priemonės pagamintos iš aukščiausios kokybės ingredientų.  

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt