Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Seksualinę energiją skatinantis kremas “Joydivision Penisex Stimulating Cream For Him” - 50 ml

Kaina
17.55 €

Įsileiskite į savo gyvenimą “Joydivision Penisex Stimulating Cream For Him” ir mėgaukitės nauja seksualine energija.

“Penisex” jau daugiau kaip 40 metų žinomas dėl savo aukščiausios kokybės ir efektyvaus poveikio. Kremo sudėtyje tradiciniai ingredientai susipina kartu su šiuolaikinėmis formulėmis. Jis praturtintas aminorūgštimis, E vitaminu, taurinu, augalų ekstraktais ir aliejais, kurių dėka tepalas gali skatinti kraujotaką, stimuliuoti bei atgaivinti.

Šis medicininės kokybės tepalas yra dermatologiškai patikrintas.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

SEKSUALINĘ ENERGIJĄ SKATINANTIS KREMAS “JOYDIVISION PENISEX STIMULATING CREAM FOR HIM” - 50 ML  
“Joydivision Penisex Stimulating Cream For Him” - išskirtinės sudėties kremas,  leidžiantis atrasti ir palaikyti seksualinę energiją  ne tik išoriškai, bet ir iš vidaus. 
“Penisex” jau daugiau kaip  40 metų žinomas dėl savo aukščiausios kokybės standartų  ir efektyviai veikiančių savybių.  
“Joydivision” teigia, jog jų gaminiai yra tokie vertingi dėl savo sudedamųjų dalių. Šis kremas sukurtas naudojant  tradicinius ingredientus šiuolaikinėse formulėse , tokiu būdu išgaunant geriausią ir efektyviausią produktą, kuris  suteiktų atsparumo, energijos bei gaivumo . 
Kremas sukurtas iš  aminorugščių, E vitamino, taurino, kokybiškų augalų ekstraktų bei vertingų eterinių aliejų, tokių kaip migdolų aliejus , kuris skatina sveiką seksualumą iš vidaus. 
Išbandykite šį veiksmingą, jautriai genitalijų srities odai pritaikytą kremą, kuris  atvers naujas seksualines galimybes . 
Dermatologiškai patikrintas.  
Kaip naudoti?  
Paimkite maždaug vyšnios dydžio kremo kiekį, švelniai masažuokite varpą ir sėklides, kol kremas pradės veikti. 
Jis nėra skirtas naudoti kartu su prezervatyvais. Naudokite prezervatyvus bent 30 minučių po to, kai kremas susigers.
SEKSUALINĘ ENERGIJĄ SKATINANTIS KREMAS “JOYDIVISION PENISEX STIMULATING CREAM FOR HIM” - 50 ML

“Joydivision Penisex Stimulating Cream For Him” - išskirtinės sudėties kremas, leidžiantis atrasti ir palaikyti seksualinę energiją ne tik išoriškai, bet ir iš vidaus.

“Penisex” jau daugiau kaip 40 metų žinomas dėl savo aukščiausios kokybės standartų ir efektyviai veikiančių savybių. 

“Joydivision” teigia, jog jų gaminiai yra tokie vertingi dėl savo sudedamųjų dalių. Šis kremas sukurtas naudojant tradicinius ingredientus šiuolaikinėse formulėse, tokiu būdu išgaunant geriausią ir efektyviausią produktą, kuris suteiktų atsparumo, energijos bei gaivumo.

Kremas sukurtas iš aminorugščių, E vitamino, taurino, kokybiškų augalų ekstraktų bei vertingų eterinių aliejų, tokių kaip migdolų aliejus, kuris skatina sveiką seksualumą iš vidaus.

Išbandykite šį veiksmingą, jautriai genitalijų srities odai pritaikytą kremą, kuris atvers naujas seksualines galimybes.

Dermatologiškai patikrintas.

Kaip naudoti?
Paimkite maždaug vyšnios dydžio kremo kiekį, švelniai masažuokite varpą ir sėklides, kol kremas pradės veikti.
Jis nėra skirtas naudoti kartu su prezervatyvais. Naudokite prezervatyvus bent 30 minučių po to, kai kremas susigers.
APIE KREMĄ 
Pakuotės matmenys: 8,30 x 4,20 x 12,20 cm 
Pakuotės svoris 80 g 
Produkto tūris: 50 ml 
Sudėtis: Vanduo, cetildimetikonas, augalinis glicerinas, kaprilo / kaprio trigliceridas, cetearilo alkoholis, glicerilo stearatas, glicerilo stearatas citratas, heksildekanolis, slyvų amygdalus dulcis aliejus, heksildecilo lauratas, nikotinas, Askorbilo palmitatas, askorbo rūgštis, citrinų rūgštis, lecitinas, alkoholis, fenoksietanolis, metilparabenas, propilparabenas, etilparabenas.
APIE KREMĄ
  • Pakuotės matmenys: 8,30 x 4,20 x 12,20 cm
  • Pakuotės svoris 80 g
  • Produkto tūris: 50 ml
  • Sudėtis: Vanduo, cetildimetikonas, augalinis glicerinas, kaprilo / kaprio trigliceridas, cetearilo alkoholis, glicerilo stearatas, glicerilo stearatas citratas, heksildekanolis, slyvų amygdalus dulcis aliejus, heksildecilo lauratas, nikotinas, Askorbilo palmitatas, askorbo rūgštis, citrinų rūgštis, lecitinas, alkoholis, fenoksietanolis, metilparabenas, propilparabenas, etilparabenas.

Apie prekinį ženklą

Joydivision international AG jau daugiau nei 25 metus yra pirmaujanti Vokietijos gamintoja, gaminanti aukščiausios kokybės produktus, skirtus intymiai priežiūrai ir seksualinei gerovei. Rekomenduoja gydytojai ir sekso konsultantai. Joydivision aistra – kurti ir gaminti aukštos kokybės produktus, pritaikytus vartotojų poreikiams. Joydivision gaminiai gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingredientų ir medžiagų. Įmonėi yra ypatingai svarbi verslo kultūra, kuriai būdingos inovacijos. Kompanijos misija – padėti žmonėms patirti daugiau jausmingumo ir džiaugsmo. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt