Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Seksualinę energiją skatinantis kremas “Joydivision Clitorisex Cream” - 40 ml

Kaina
17.55 €

“Joydivision Clitorisex Cream” - energingam seksualiniam gyvenimui.

Tai aukščiausios kokybės efektyvaus veikimo stimuliuojantis kremas sukurtas moterims. Kremo sudėtyje gausu tradicinių ingredientų - aminorūgščių, vitaminų, augalų ekstraktų ir eterinių aliejų. Taip pat kremas praturtintas laukinių batatų ekstraktu, kuris didina geismą.

Dėka kokybiškos sudėties, šis kremas skatina kraujotaką, sustiprina orgazmą, stimuliuoja ir atgaivina kūną.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

SEKSUALINĘ ENERGIJĄ SKATINANTIS KREMAS “JOYDIVISION CLITORISEX CREAM” - 40 ML  
“Joydivision Clitorisex Gel” -  aukščiausios kokybės efektyvaus veikimo  stimuliuojantis kremas. 
Šis  dermatologiškai patikrintas  produktas išsiskiria savo sudėtimi, kurioje  gausu tradicinių ingredientų  - aminorūgščių, vitaminų, augalų ekstraktų ir eterinių aliejų, skatinančių sveiką seksualumą. 
Taip pat kremo sudėtis praturtinta  laukinių batatų ekstraktu , kuris didina geismą. 
Visi šie ingredientai susipina į visumą, kurios dėka kremas gali skatinti kraujotaką,  sustiprinti orgazmus , stimuliuoti ir atgaivinti Jūsų kūną. 
Įgykite naujų jėgų iš vidaus ir  mėgaukitės visaverčiu seksualiniu gyvenimu.
SEKSUALINĘ ENERGIJĄ SKATINANTIS KREMAS “JOYDIVISION CLITORISEX CREAM” - 40 ML

“Joydivision Clitorisex Gel” - aukščiausios kokybės efektyvaus veikimo stimuliuojantis kremas.

Šis dermatologiškai patikrintas produktas išsiskiria savo sudėtimi, kurioje gausu tradicinių ingredientų - aminorūgščių, vitaminų, augalų ekstraktų ir eterinių aliejų, skatinančių sveiką seksualumą.

Taip pat kremo sudėtis praturtinta laukinių batatų ekstraktu, kuris didina geismą.

Visi šie ingredientai susipina į visumą, kurios dėka kremas gali skatinti kraujotaką, sustiprinti orgazmus, stimuliuoti ir atgaivinti Jūsų kūną.

Įgykite naujų jėgų iš vidaus ir mėgaukitės visaverčiu seksualiniu gyvenimu.
APIE KREMĄ 
Pakuotės matmenys: 8,30 x 4,20 x 12,20 cm 
Pakuotės svoris: 50 g 
Produkto tūris: 40 ml 
Sudedamosios dalys: Vanduo, cetildimetikonas, augalinis glicerinas, cetearilo alkoholis, kaprilo / kaprio trigliceridas, glicerilo stearatas, glicerilo stearatas citratas, heksildekanolis, simmondisia chinensis sėklų aliejus, heksildecilo lauratas, metilo cerabentinas, nikoferentinas, toparaferanas, toparaferanas Dioscorea villosa šaknų ekstraktas, cinamonas, natrio hidroksidas, eugenolis, limonenas, linalolis, benzilo benzoatas, kumarinas, cinamilo alkoholis.
APIE KREMĄ
  • Pakuotės matmenys: 8,30 x 4,20 x 12,20 cm
  • Pakuotės svoris: 50 g
  • Produkto tūris: 40 ml
  • Sudedamosios dalys: Vanduo, cetildimetikonas, augalinis glicerinas, cetearilo alkoholis, kaprilo / kaprio trigliceridas, glicerilo stearatas, glicerilo stearatas citratas, heksildekanolis, simmondisia chinensis sėklų aliejus, heksildecilo lauratas, metilo cerabentinas, nikoferentinas, toparaferanas, toparaferanas Dioscorea villosa šaknų ekstraktas, cinamonas, natrio hidroksidas, eugenolis, limonenas, linalolis, benzilo benzoatas, kumarinas, cinamilo alkoholis.

Apie prekinį ženklą

Joydivision international AG jau daugiau nei 25 metus yra pirmaujanti Vokietijos gamintoja, gaminanti aukščiausios kokybės produktus, skirtus intymiai priežiūrai ir seksualinei gerovei. Rekomenduoja gydytojai ir sekso konsultantai. Joydivision aistra – kurti ir gaminti aukštos kokybės produktus, pritaikytus vartotojų poreikiams. Joydivision gaminiai gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingredientų ir medžiagų. Įmonėi yra ypatingai svarbi verslo kultūra, kuriai būdingos inovacijos. Kompanijos misija – padėti žmonėms patirti daugiau jausmingumo ir džiaugsmo. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt