Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Rinkinys vyrams "Sugundyk mane"

Kaina
64.15 €
"Sugundyk mane" - dovanų rinkinys skirtas bet kuriam vyrui ir tinkantis bet kokia proga!

Rinkinį sudaro du produktai, kurie turėtų būti kiekvieno vyro spintoje: 
  • Feromoniniai kvepalai “NUEI Mag’netik For Him” - pabrėš vyro patrauklumą, sustiprins traukos pojūtį ir suvilios visas moteris.
  • Penio žiedas "Spectacular Duo" - aukštos kokybės prietaisas, galintis pasiūlyti net 12 vibracijos režimų, suvirpins ne tik vyrą, bet ir moterį sekso metu.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

RINKINYS VYRAMS "SUGUNDYK MANE"  
Nemaža dalis vyrų  paslapčia svajoja išbandyti ką nors naujo , tačiau nedrįsta. Rinkinys "Sugundyk mane"  gali paskatinti vyrus atrasti naujus potyrius!   
Šį rikinį sudaro:  
Feromoniniai kvepalai vyrams “NUEI Mag’netik For Him"    
Kvepalų privalumai: 
Jie prisotinti feromonais, kurie gali pabrėžti vyriškumą ir privilioti moteris; 
Jie unikalūs - juose yra ne tik feromonų, bet ir niekur kitur nenaudojamos “PherofeelTM” medžiagos. “PherofeelTM” yra registruotas "NUEI Cosmetics of the Night" prekės ženklas, kurio veiksmingumas įrodytas moksliškai; 
Kvepalų natos - medienos aromato pagrindas susipinantis su citrusinių vaisių, bergamočių, pačiulio, vetiverijų ir samanų akcentais. 
Feromonai  - tai cheminės medžiagos, kurios gali priversti žmogų jausti trauką kitam žmogui. Moksliškai įrodyta, kad tiek vyrai, tiek moterys teikia pirmenybę tam tikros rūšies feromonams. 
Vibruojantis penio žiedas "Spectacular Duo"   
Penio žiedo privalumai: 
Ryškios spalvos, futuristinio inovatyvaus dizaino penio žiedas; 
Skirtas tvirtesnei erekcijai ir klitorio stimuliacijai vienu metu; 
Universalaus dydžio; 
Gali pasiūlyti net 12 skirtingų vibracijos režimų; 
Atsparus vandeniui.  
Pagrindinis žiedo dėvėjimo tikslas  – apriboti kraujo tekėjimą į varpą, kad erekcija būtų stipresnė arba išlaikytų ilgesnį laiką. 
RINKINYS VYRAMS "SUGUNDYK MANE"

Nemaža dalis vyrų paslapčia svajoja išbandyti ką nors naujo, tačiau nedrįsta. Rinkinys "Sugundyk mane" gali paskatinti vyrus atrasti naujus potyrius! 

Šį rikinį sudaro:

Feromoniniai kvepalai vyrams “NUEI Mag’netik For Him" 

Kvepalų privalumai:
  • Jie prisotinti feromonais, kurie gali pabrėžti vyriškumą ir privilioti moteris;
  • Jie unikalūs - juose yra ne tik feromonų, bet ir niekur kitur nenaudojamos “PherofeelTM” medžiagos. “PherofeelTM” yra registruotas "NUEI Cosmetics of the Night" prekės ženklas, kurio veiksmingumas įrodytas moksliškai;
  • Kvepalų natos - medienos aromato pagrindas susipinantis su citrusinių vaisių, bergamočių, pačiulio, vetiverijų ir samanų akcentais.

Feromonai - tai cheminės medžiagos, kurios gali priversti žmogų jausti trauką kitam žmogui. Moksliškai įrodyta, kad tiek vyrai, tiek moterys teikia pirmenybę tam tikros rūšies feromonams.

Vibruojantis penio žiedas "Spectacular Duo"

Penio žiedo privalumai:
  • Ryškios spalvos, futuristinio inovatyvaus dizaino penio žiedas;
  • Skirtas tvirtesnei erekcijai ir klitorio stimuliacijai vienu metu;
  • Universalaus dydžio;
  • Gali pasiūlyti net 12 skirtingų vibracijos režimų;
  • Atsparus vandeniui. 

Pagrindinis žiedo dėvėjimo tikslas – apriboti kraujo tekėjimą į varpą, kad erekcija būtų stipresnė arba išlaikytų ilgesnį laiką. 
APIE RINKINĮ:  
  
Feromoniniai kvepalai vyrams “NUEI Mag’netik For Him”  
Produkto tūris: 50 ml 
Be ftalatų: Taip 
Sudėtis: Alkoholis denatas, vanduo / vanduo, kvepalai / kvapai, propandiolis, Coleus Forskohlii šaknų ekstraktas, Camellia Sinensis lapų ekstraktas, BHT, limonenas, butilfenilo metilpropionalis, linalolis, kumarinas, citroneliolis, geraniolis, e-furonijos ekstraktas, alfafuronija, e-furonija (Medžių samanų) ekstraktas, citralis, amilo cinamalas, heksilo cinamalas. 
  
Vibruojantis penio žiedas "Spectacular Duo" 
Produkto matmenys: 5,5 x 3,2 x 9,9 cm 
Greičio režimai: 12 
Įkraunamas: Taip 
Atsparus vandeniui: Taip 
Medžiagos: Silikonas
APIE RINKINĮ:
 
Feromoniniai kvepalai vyrams “NUEI Mag’netik For Him”
  • Produkto tūris: 50 ml
  • Be ftalatų: Taip
  • Sudėtis: Alkoholis denatas, vanduo / vanduo, kvepalai / kvapai, propandiolis, Coleus Forskohlii šaknų ekstraktas, Camellia Sinensis lapų ekstraktas, BHT, limonenas, butilfenilo metilpropionalis, linalolis, kumarinas, citroneliolis, geraniolis, e-furonijos ekstraktas, alfafuronija, e-furonija (Medžių samanų) ekstraktas, citralis, amilo cinamalas, heksilo cinamalas.
 
Vibruojantis penio žiedas "Spectacular Duo"
  • Produkto matmenys: 5,5 x 3,2 x 9,9 cm
  • Greičio režimai: 12
  • Įkraunamas: Taip
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Medžiagos: Silikonas

Apie prekinį ženklą

Provocat.lt - malonumų puoselėtojai, žaidžiantys gyvenimą ir provokuojantys suvokimą, jog tai yra žmogaus kūne slypintis laimės kodas. Įminti jį prireikia pažinti save ir mėgavimosi momentus. Prisiliesti, uosti, glausti - jausti tai, kuo žavisi tavo kūnas. Provocat dovanoja plataus asortimento bei išskirtinės kokybės erotinių prekių pasirinkimą, skirtą visoms meilės formoms. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt