Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
HOT

Feromoniniai kvepalai vyrams “HOT Miami Spicy Man” - 30 ml

Vertė
Kaina
47.25 € 53.45 €
“HOT Miami Spicy Man” - vos keletas papurškimų ir visos moterys Jūsų!

Tai fenomenalūs feromoniniai kvepalai su itin kruopščiai atrinktais aromatais, kurie panardins Jus į didžiųjų miestų dvasią. Šie aukštos kokybės kvepalai sukurti naudojant ypatingą ir seniai išbandytą androstenolio ir androstenono feromonų mišinį, kuriam neatsispirs nei viena moteris.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

FEROMONINIAI KVEPALAI VYRAMS “HOT  MIAMI SPICY MAN” - 30 ML  
“HOT Miami Spicy Man”  - feromoniniai kvepalai sukurti  specialiai vyrams, kurie nori privilioti moteris.   
Šie  aukštos kokybės  kvepalai buvo  įkvėpti didžiųjų pasaulio miestų dvasios , į kurią galėsite pasinerti kruopščiai atrinktų aromatų dėka. 
Kvepalai sukurti naudojant  ypatingą ir seniai išbandytą androstenolio ir androstenono feromonų mišinį , kuris leis Jums pritraukti visas norimas moteris. 
Kvapų natos:  greipfrutas, jazminas, pačiulis, lauro lapai, gintaras, briedragės bei mediena. 
Norėdami gauti geriausią efektą, kvepalus purkškite ant kaklo ar riešo.  
Feromonai  - tai cheminės medžiagos, kurios gali priversti žmogų jausti trauką kitam žmogui. Moksliškai įrodyta, kad tiek vyrai, tiek moterys teikia pirmenybę tam tikros rūšies feromonams.
FEROMONINIAI KVEPALAI VYRAMS “HOT  MIAMI SPICY MAN” - 30 ML

“HOT Miami Spicy Man”  - feromoniniai kvepalai sukurti specialiai vyrams, kurie nori privilioti moteris. 

Šie aukštos kokybės kvepalai buvo įkvėpti didžiųjų pasaulio miestų dvasios, į kurią galėsite pasinerti kruopščiai atrinktų aromatų dėka.

Kvepalai sukurti naudojant ypatingą ir seniai išbandytą androstenolio ir androstenono feromonų mišinį, kuris leis Jums pritraukti visas norimas moteris.

Kvapų natos: greipfrutas, jazminas, pačiulis, lauro lapai, gintaras, briedragės bei mediena.

Norėdami gauti geriausią efektą, kvepalus purkškite ant kaklo ar riešo. 

Feromonai - tai cheminės medžiagos, kurios gali priversti žmogų jausti trauką kitam žmogui. Moksliškai įrodyta, kad tiek vyrai, tiek moterys teikia pirmenybę tam tikros rūšies feromonams.
APIE KVEPALUS 
Pakuotės išmatavimai: 7,70 x 7,80 x 8,20 cm 
Pakuotės svoris: 170 g 
Produkto tūris: 30 ml 
Sudėtis: alkoholis denatas, kvepalai (kvapas), vanduo (vanduo), linalolis, limonenas, kumarinas, bitilfenilo metilpropionalis, citronellolis, geraniolis, alfa-izometiljononas, eugenolis, citralis, feromonas.
APIE KVEPALUS
  • Pakuotės išmatavimai: 7,70 x 7,80 x 8,20 cm
  • Pakuotės svoris: 170 g
  • Produkto tūris: 30 ml
  • Sudėtis: alkoholis denatas, kvepalai (kvapas), vanduo (vanduo), linalolis, limonenas, kumarinas, bitilfenilo metilpropionalis, citronellolis, geraniolis, alfa-izometiljononas, eugenolis, citralis, feromonas.

Apie prekinį ženklą

HOT prekės ženklas turi itin platų produktų asortimentą tiek vyrams, tiek moterims. HOT prekės tokios, kaip lubrikantai, tabletės, aliejai padeda susikurti jaukią ir seksualią atmosferą - Jums belieka tik mėgautis. Priemonės pagamintos iš aukščiausios kokybės ingredientų.  

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt