Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Sekso žaislų valiklis “Joydivision Clean’n’Safe” - 200 ml

Kaina
20.50 €
“Joydivision Clean’n’Safe” - valymo, priežiūros ir dezinfekavimo priemonė, išvalanti tai, ką reikia išvalyti, kad galėtumėte visapusiškai mėgautis sekso teikiamais malonumais.

Pagrindiniai privalumai:
  • Ypač tinka jautriai odai ar gleivinei;
  • Tinka greitam, paprastam ir veiksmingam valymui;
  • Tinka silikonui, visiems plastikams ir lateksui;
  • Veiksmingas nuo virusų (pvz., ŽIV, Corona, herpeso, hepatito), bakterijų (pvz., chlamidijų);
  • Dermatologiškai išbandyta;
  • Be alkoholio ir kvepalų.
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

SEKSO ŽAISLŲ VALIKLIS “JOYDIVISION CLEAN’N’SAFE” - 200 ML  
“Joydivision Clean’n’Safe” tai skystis skirtas  valyti, prižiūrėti ir dezinfekuoti viską, ką reikia , tam kad galėtumėte ir toliau mėgautis maloniomis akimirkomis.  
Nors ši priemonė pasižymi švelnia formule, kuri  ypač tinka jautriai odai ir gleivinei , tai nesumažina jos veiksmingumo  kovojant su įvairių formų mikrobais, bakterijomis ir grybeliais.   
Šis  dermatologiškai išbandytas  skystis yra  itin greitai, paprastai bei efektyviai veikiantis.  Jis puikiai tinka silikonui, visiems plastikams bei lateksui. 
Priemonė savo sudėtyje  neturi alkoholio ir kvepalų.
SEKSO ŽAISLŲ VALIKLIS “JOYDIVISION CLEAN’N’SAFE” - 200 ML

“Joydivision Clean’n’Safe” tai skystis skirtas valyti, prižiūrėti ir dezinfekuoti viską, ką reikia, tam kad galėtumėte ir toliau mėgautis maloniomis akimirkomis. 

Nors ši priemonė pasižymi švelnia formule, kuri ypač tinka jautriai odai ir gleivinei, tai nesumažina jos veiksmingumo kovojant su įvairių formų mikrobais, bakterijomis ir grybeliais. 

Šis dermatologiškai išbandytas skystis yra itin greitai, paprastai bei efektyviai veikiantis. Jis puikiai tinka silikonui, visiems plastikams bei lateksui.

Priemonė savo sudėtyje neturi alkoholio ir kvepalų.
APIE VALIKLĮ: 
Pakuotės matmenys: 15 x 3,70 x 3,70 cm 
Produkto tūris: 200 ml 
Sudėtis: Wirksame Bestandteile je 100 g: 0,245 g benzil-C12-16-alkildimetilchlorido, 0,245 g didecildimetilamonio chlorido, 0,245 g C12-14-alkil[(etilfenil)metil]dimetilchlorido.
APIE VALIKLĮ:
  • Pakuotės matmenys: 15 x 3,70 x 3,70 cm
  • Produkto tūris: 200 ml
  • Sudėtis: Wirksame Bestandteile je 100 g: 0,245 g benzil-C12-16-alkildimetilchlorido, 0,245 g didecildimetilamonio chlorido, 0,245 g C12-14-alkil[(etilfenil)metil]dimetilchlorido.

Apie prekinį ženklą

Joydivision international AG jau daugiau nei 25 metus yra pirmaujanti Vokietijos gamintoja, gaminanti aukščiausios kokybės produktus, skirtus intymiai priežiūrai ir seksualinei gerovei. Rekomenduoja gydytojai ir sekso konsultantai. Joydivision aistra – kurti ir gaminti aukštos kokybės produktus, pritaikytus vartotojų poreikiams. Joydivision gaminiai gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingredientų ir medžiagų. Įmonėi yra ypatingai svarbi verslo kultūra, kuriai būdingos inovacijos. Kompanijos misija – padėti žmonėms patirti daugiau jausmingumo ir džiaugsmo. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt