Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Natūralus vandens pagrindo lubrikantas "Lube Tube Nature" - 150 ml

Kaina
10.55 €
“Lube Tube Natural” - kai norisi švelnumo ir malonumo.

Tai vandens pagrindu sukurtas lubrikantas, kurio sudėtis yra sudaryta tik iš natūralių, augalinės kilmės veikliųjų medžiagų. Produktas ne tik užtikrins ilgalaikę lubrikaciją visos sueities metu, bet ir pasirūpins Jūsų oda, kadangi yra praturtintas natrio alginatu, kuris skatina odos regeneraciją.

Bekvapis.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

NATŪRALUS VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS "LUBE TUBE NATURE" - 150 ML  
  
“Lube Tube Nature” tai  natūralus vandens pagrindo lubrikantas  skirtas švelniems sekso žaidimams.  
Produkto formulė  išsiskiria savo sudėtimi - naudojamos medžiagos yra augalinės kilmės.  Taip pat lubrikantas  prisotintas natrio alginato, kuris skatina odos regeneraciją ir rūpinasi Jūsų jautria oda . 
Kruopščiai atrinkti natūralūs produktai  užtikrins ilgalaikę lubrikaciją, odos priežiūrą ir lengvus bei malonius įsiskverbimus.  
Produktas yra  be kvapo , nelipnus ir lengvai valomas. 
Vandens pagrindo lubrikantas ilgiau išlieka  ir nereikalauja papildomų tepimų, be to, jį galima naudoti su visais sekso žaislais, įskaitant silikoninius. 
  
  
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
NATŪRALUS VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS "LUBE TUBE NATURE" - 150 ML
 
“Lube Tube Nature” tai natūralus vandens pagrindo lubrikantas skirtas švelniems sekso žaidimams. 

Produkto formulė išsiskiria savo sudėtimi - naudojamos medžiagos yra augalinės kilmės. Taip pat lubrikantas prisotintas natrio alginato, kuris skatina odos regeneraciją ir rūpinasi Jūsų jautria oda.

Kruopščiai atrinkti natūralūs produktai užtikrins ilgalaikę lubrikaciją, odos priežiūrą ir lengvus bei malonius įsiskverbimus.

Produktas yra be kvapo, nelipnus ir lengvai valomas.

Vandens pagrindo lubrikantas ilgiau išlieka ir nereikalauja papildomų tepimų, be to, jį galima naudoti su visais sekso žaislais, įskaitant silikoninius.
 
 

Apie prekinį ženklą

„Orgie“ yra Europos įmonė, įsikūrusi Portugalijoje, turinti braziliškas šaknis ir vertybes, kurios susijungė su pagrindine Portugalijos kosmetikos pramone. Su daugiau nei 10 metų patirtimi jausmingos kosmetikos pramonėje Brazilijos rinkoje, „Orgie“ formulės su unikaliomis veikliosiomis medžiagomis iš Amazonės atogrąžų miškų išbandė ir patvirtino daugiau nei milijonas Brazilijos gyventojų! Europoje kompanija pritaiko savo formules, išlaikydami veikliųjų medžiagų veiksmingumą ir pridedant geriausias Europos žaliavas! Orgie buvo pristatytas 2017 m. eroFame su 38 produktų asortimentu, kuris nuolat auga, o nuo tada su produktais, kuriuos sukūrė kosmetikos inžinierių komanda savo patirtį ir kūrybiškumą perteikia mistiškomis formulėmis MTTP srityje.
 
Jaunas ir apdovanojimus pelnęs prekės ženklas: 2021 m. XBIZ Europa apdovanojimas, 2019 m. geriausias jausmingos kosmetikos asortimentas EAN Erotix apdovanojimas, 2019 m. XBIZ Europa apdovanojimas už gaminių pakuotę, 2018 m. geriausio prekės ženklo EAN Erotix apdovanojimas
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt