Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vandens pagrindo lubrikantas ledinukų skonio - 100 ml

Kaina
9.55 €
Pristatome jums neprilygstamą malonumo šaltinį – Ledinuko skonio lubrikantą! Tai vandens pagrindo intymus gelis, kuris ne tik suteikia ilgalaikį lubrikanto efektą, bet ir turi neprilygstamą saldainių kvapą ir skonį.
 
Jis  neabejotinai padidina malonumą ir intymumą, užtikrindamas nepakartojamą patirtį jums ir jūsų partneriui. Ir tai dar ne viskas - šis gelis yra idealus oraliniam seksui, leidžiantis jums atrasti naujas malonumo potyrius.
 
Bet kokio intymaus produkto svarbiausia ypatybė - jo pritaikomumas ir patogumas. Šis lubrikantas nelimpa, todėl jo naudojimas yra ne tik malonus, bet ir labai patogus. Be to, šis gelis lengvai valomas ir nuplaunamas, todėl jūs galite mėgautis savo intymiais momentais be jokio susirūpinimo.
 
Tai  tikras įkvėpimo ir malonumo šaltinis jūsų seksualiniam gyvenimui. Įneškite šiek tiek saldumo į savo intymius žaidimus ir leiskitės į naują, skonio ir malonumo pilną nuotykį.
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS LEDINUKŲ SKONIO - 100 ML 
Pasinerkite į aistringą, malonumą keliantį nuotykį su ledinukų skonio lubrikantu. Štai kaip jį naudoti: 
Taikykite drąsiai : Lubrikantas yra sukurtas jūsų malonumui didinti, todėl nesivaržykite naudoti jo pakankamai. Užtepkite dosnų kiekį ant norimos kūno zonos ir pasiruoškite patirti intensyvų malonumą. 
Pakartokite, jei reikia : tai yra ilgai išliekantis lubrikantas, bet jei jaučiate, kad reikia daugiau slidumo arba norite pakartoti malonumo pojūtį, tiesiog užtepkite dar. Jis nelimpa ir yra lengvai valomas, todėl galite drąsiai naudoti tiek, kiek norite. 
Naudokite įvairiai : jis yra idealus oraliniam seksui, suteikdamas jums skanią šokolados skonio ir kvapo patirtį. Taip pat galite jį naudoti su savo mėgstamais seksualiniais žaislais, kad patirtumėte dar didesnį malonumą. 
  
Atminkite, kad ledinukų skonio lubrikantas yra ne tik malonumo šaltinis, bet ir puiki priemonė jūsų intymiam gyvenimui praturtinti. Taigi leiskitės į saldžią malonumų kelionę ir atraskite naujas aistras.  
  
 
VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS LEDINUKŲ SKONIO - 100 ML

Pasinerkite į aistringą, malonumą keliantį nuotykį su ledinukų skonio lubrikantu. Štai kaip jį naudoti:
  • Taikykite drąsiai: Lubrikantas yra sukurtas jūsų malonumui didinti, todėl nesivaržykite naudoti jo pakankamai. Užtepkite dosnų kiekį ant norimos kūno zonos ir pasiruoškite patirti intensyvų malonumą.
  • Pakartokite, jei reikia: tai yra ilgai išliekantis lubrikantas, bet jei jaučiate, kad reikia daugiau slidumo arba norite pakartoti malonumo pojūtį, tiesiog užtepkite dar. Jis nelimpa ir yra lengvai valomas, todėl galite drąsiai naudoti tiek, kiek norite.
  • Naudokite įvairiai: jis yra idealus oraliniam seksui, suteikdamas jums skanią šokolados skonio ir kvapo patirtį. Taip pat galite jį naudoti su savo mėgstamais seksualiniais žaislais, kad patirtumėte dar didesnį malonumą.
 
Atminkite, kad ledinukų skonio lubrikantas yra ne tik malonumo šaltinis, bet ir puiki priemonė jūsų intymiam gyvenimui praturtinti. Taigi leiskitės į saldžią malonumų kelionę ir atraskite naujas aistras.
 

 

Apie prekinį ženklą

„Orgie“ yra Europos įmonė, įsikūrusi Portugalijoje, turinti braziliškas šaknis ir vertybes, kurios susijungė su pagrindine Portugalijos kosmetikos pramone. Su daugiau nei 10 metų patirtimi jausmingos kosmetikos pramonėje Brazilijos rinkoje, „Orgie“ formulės su unikaliomis veikliosiomis medžiagomis iš Amazonės atogrąžų miškų išbandė ir patvirtino daugiau nei milijonas Brazilijos gyventojų! Europoje kompanija pritaiko savo formules, išlaikydami veikliųjų medžiagų veiksmingumą ir pridedant geriausias Europos žaliavas! Orgie buvo pristatytas 2017 m. eroFame su 38 produktų asortimentu, kuris nuolat auga, o nuo tada su produktais, kuriuos sukūrė kosmetikos inžinierių komanda savo patirtį ir kūrybiškumą perteikia mistiškomis formulėmis MTTP srityje.
 
Jaunas ir apdovanojimus pelnęs prekės ženklas: 2021 m. XBIZ Europa apdovanojimas, 2019 m. geriausias jausmingos kosmetikos asortimentas EAN Erotix apdovanojimas, 2019 m. XBIZ Europa apdovanojimas už gaminių pakuotę, 2018 m. geriausio prekės ženklo EAN Erotix apdovanojimas
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt