Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Intymusis gelis klitorio sužadinimui „Orgasm Drops Vibe“

Kaina
14.85 €
Dabar atėjo laikas palikti kasdieniškumą ir pasinerti į visiškai naują jausmų pasaulį su Orgazmo lašais. Ši išskirtinė prekė yra tikra malonumo alchemija, kuri suteiks jus nepakartojamus malonumus.
 
Pagrindinės prekės savybės:

Klitoriaus sužadinimas: Tai nėra tiesiog jautrinimas. Tai yra kvietimas į aistros kelionę, kurios pabaigoje laukia neapsakoma malonumo vibracija. Leiskite Orgazmo lašams pažadinti jus iš miego ir atverti naujas malonumo duris.
 
Pirminis gaivus pojūtis: Jis prasideda kaip gaivus, pavasariškas vėjas, kuris pažadina jūsų odos ląsteles ir paruošia jus tolimesnėms kelionėms malonumų labirinte.
 
Malonus šildymo pojūtis: Po gaivaus pradinio žingsnio, lašai tęsia malonų šildymo pojūtį, kuris prilygsta minkštam ugnies šilumos bučiniui ant odos. Šis šildymo pojūtis sukelia malonumo virpulįir Jūs norite daugiau.
 
Naujas vibruojantis poveikis: Ir tada, kaip grandininės reakcijos kulminacija, atsiranda momentinis vibravimas. Vibracija yra galinga, bet švelni, lyg būgnų ritmas, pulsuoja per jūsų kūną ir verčia jus prisiminti gyvenimo grožį.
 
Tai yra tikra dovana jūsų pojūčiams. Tai yra kvietimas iššūkiui, pasinerti į malonumo patirties gilumą. Įsigykite šį produktą ir pradėkite naują malonumo išgyvenimą!
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

INTYMUSIS GELIS KLITORIO SUŽADINIMUI „ORGASM DROPS VIBE“ 
Orgazmo lašai yra unikalus produktas, kuris gali suteikti nuostabų malonumo pojūtį.  Tačiau, kad patirtis būtų kuo maloniausia ir saugiausia, rekomenduojame laikytis šių naudojimo patarimų: 
Užlašinkite 2 ar 3 lašus tiesiai ant klitorio.  Šis produktas skirtas tiesioginiam klitoriaus kontakui, todėl užtepkite jį tiesiai ant šios jautrios zonos. 
Pamasažuokite.  Nenaudokite jėgos - tiesiog švelniai įmasažuokite lašus į klitorį. Leiskite produktui natūraliai prasiskverbti ir sužadinti jūsų pojūčius. 
Palaukite kelias minutes.  Po užtepimo, palaukite kelias minutes, kad produktas pradėtų veikti. Jūs pajusite pirmąjį gaivų pojūtį, kuris vėliau virsta maloniu šildymu, o galiausiai - vibravimo pojūčiu. 
  
Svarbu:  Jei tai pirmas kartas, kai naudojate Orgazmo lašus arba jei jūsų oda yra ypač jautri, rekomenduojame pradėti nuo 1 lašo dozės. Tai padės jums jaustis patogiai ir saugiai. Jei reikia, dozę galite didinti, priklausomai nuo jūsų asmeninio patogumo ir malonumo lygio. 
  
Prisiminkite, kad Orgazmo lašai yra skirti malonumui ir žaidimui.  Naudokite juos saugiai, laikykitės naudojimo instrukcijų ir mėgaukitės kiekvienu momentu! 
  
 

INTYMUSIS GELIS KLITORIO SUŽADINIMUI „ORGASM DROPS VIBE“


Orgazmo lašai yra unikalus produktas, kuris gali suteikti nuostabų malonumo pojūtį. Tačiau, kad patirtis būtų kuo maloniausia ir saugiausia, rekomenduojame laikytis šių naudojimo patarimų:
Užlašinkite 2 ar 3 lašus tiesiai ant klitorio. Šis produktas skirtas tiesioginiam klitoriaus kontakui, todėl užtepkite jį tiesiai ant šios jautrios zonos.
Pamasažuokite. Nenaudokite jėgos - tiesiog švelniai įmasažuokite lašus į klitorį. Leiskite produktui natūraliai prasiskverbti ir sužadinti jūsų pojūčius.
Palaukite kelias minutes. Po užtepimo, palaukite kelias minutes, kad produktas pradėtų veikti. Jūs pajusite pirmąjį gaivų pojūtį, kuris vėliau virsta maloniu šildymu, o galiausiai - vibravimo pojūčiu.
 
Svarbu: Jei tai pirmas kartas, kai naudojate Orgazmo lašus arba jei jūsų oda yra ypač jautri, rekomenduojame pradėti nuo 1 lašo dozės. Tai padės jums jaustis patogiai ir saugiai. Jei reikia, dozę galite didinti, priklausomai nuo jūsų asmeninio patogumo ir malonumo lygio.
 
Prisiminkite, kad Orgazmo lašai yra skirti malonumui ir žaidimui. Naudokite juos saugiai, laikykitės naudojimo instrukcijų ir mėgaukitės kiekvienu momentu!
 
 

Apie prekinį ženklą

„Orgie“ yra Europos įmonė, įsikūrusi Portugalijoje, turinti braziliškas šaknis ir vertybes, kurios susijungė su pagrindine Portugalijos kosmetikos pramone. Su daugiau nei 10 metų patirtimi jausmingos kosmetikos pramonėje Brazilijos rinkoje, „Orgie“ formulės su unikaliomis veikliosiomis medžiagomis iš Amazonės atogrąžų miškų išbandė ir patvirtino daugiau nei milijonas Brazilijos gyventojų! Europoje kompanija pritaiko savo formules, išlaikydami veikliųjų medžiagų veiksmingumą ir pridedant geriausias Europos žaliavas! Orgie buvo pristatytas 2017 m. eroFame su 38 produktų asortimentu, kuris nuolat auga, o nuo tada su produktais, kuriuos sukūrė kosmetikos inžinierių komanda savo patirtį ir kūrybiškumą perteikia mistiškomis formulėmis MTTP srityje.
 
Jaunas ir apdovanojimus pelnęs prekės ženklas: 2021 m. XBIZ Europa apdovanojimas, 2019 m. geriausias jausmingos kosmetikos asortimentas EAN Erotix apdovanojimas, 2019 m. XBIZ Europa apdovanojimas už gaminių pakuotę, 2018 m. geriausio prekės ženklo EAN Erotix apdovanojimas
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt