Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klitorio serumas ,,12-Volt Clitoral Serum” - 10 ml

Kaina
28.95 €
Klitorio serumas ,,12-Volt Clitoral Serum” įkaitins kiekvieną moterį, nepriklausomai ar ji žais solo, ar su patneriu. 

Tiesiog užlašink keletą lašų, švelniai pamasažuok klitorį ir lauk reakcijos, pagal poreikį galima naudoti dar serumo. Jo veikimo trukmė, net iki 45 minučių, taigi tikrai užteks laiko pasimėgauti.

Serumas pagamintas iš aukščiausios kokybės produktų, kad saugotų jautriausias kūno vietas
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

KLITORIO SERUMAS ,,12-VOLT CLITORAL SERUM”  
  
Klitorio serumas ,,12-Volt Clitoral Serum”  įelektrina kiekvieną intymią akimirką. Tiesiog užlašinkite kelis lašus  ant klitoriaus,  švelniai pamasažuokite ir pajauskite kaip jus užplūsta ekstazė.   Lengvas serumas pagerina kiekvieną prisilietimą, todėl puikiai tinka žaisti solo ar poroje. Formulėje nėra konservantų ir L-arginino. 
  
  
Naudojimas:  
Nedidelį kiekį tepkite tiesiai ant klitorio. Palaukite maždaug 3–5 minutes, kad pasiektumėte visą efektą.  Pojūtis gali trukti iki 45 minučių.  Pakartotinai pritaikykite pagal poreikį ar pageidavimą. 
  
Sudėtis:  
Isononyl Isononanoate, Isopropyl Palmitate, Oleyl Alcohol, Zanthoxylum Alatum Extract, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate
KLITORIO SERUMAS ,,12-VOLT CLITORAL SERUM”
 
Klitorio serumas ,,12-Volt Clitoral Serum” įelektrina kiekvieną intymią akimirką. Tiesiog užlašinkite kelis lašus  ant klitoriaus, švelniai pamasažuokite ir pajauskite kaip jus užplūsta ekstazė.  Lengvas serumas pagerina kiekvieną prisilietimą, todėl puikiai tinka žaisti solo ar poroje. Formulėje nėra konservantų ir L-arginino.
 
 
Naudojimas:
Nedidelį kiekį tepkite tiesiai ant klitorio. Palaukite maždaug 3–5 minutes, kad pasiektumėte visą efektą. Pojūtis gali trukti iki 45 minučių. Pakartotinai pritaikykite pagal poreikį ar pageidavimą.

 
Sudėtis:
Isononyl Isononanoate, Isopropyl Palmitate, Oleyl Alcohol, Zanthoxylum Alatum Extract, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate

Apie prekinį ženklą

Nuo 2003 m. ,,System JO" yra  yra #1 rinkoje, dėl savo atsidavimo aukštai kokybei ir darbo našumui. Naudojant tik aukščiausios kokybės farmacinio lygio ingredientus. ,,System JO" liniją sudaro asmeniniai lubrikantai, priemonės stiprinančios susijaudinimą, feromoniniai produktai ir intymios higienos priemonės.
 
Įmonės ,,JO" firminis produktas ,,JO Premium Silicone Lubricant" buvo sukurtas ginekologų grupės, kuri ieškojo aukštesnės kokybės lubrikanto, skirto pacientams, kenčiantiems nuo sausumo. Sukurtas lubrikantas buvo šilko švelnumo, nelipnus ir ilgai išliekantis. Netrukus visi – moterys ir vyrai, jauni ir seni, heteroseksualūs ir gėjai – pradėjo prašyti šio puikaus produkto ,,System JO".
 
Suaugusieji, kurie jau turi sveiką, pasitenkinimą teikiančią patirtį, gali dar labiau pagerinti savo malonumą naudodami ,,System JO"  lubrikantus ir jausmingus priedus. Ko lauki? Išbandyk ir Tu. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt