Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vandens pagrindo lubrikantas jausmingam susijaudinimui - 10ml

Kaina
5.95 €
Naujas standartas lubrikantų rinkoje. Vandens pagrindo lubrikantas jausmingam susijaudinimui - pasiruošk sudrėgti ir praleisti jausmingą naktį.

Daugiau slydimo. Daugiau komforto. Ilgiau trunkantis veiksmas. Viskas, kad mylėtum mylėtis.

Užtepkite lubrikantą ant pageidaujamos vietos ir švelniai pamasažuokite, atsiplaiduokite ir leiskite sau pasiekti ekstazės viršūnę.

Nustokite mylėtis nuobodžiai, suteikite naujų spalvų savo gyvenimui. 

Lubrikantas pasižymi geresniu klampumu ir glotnumu, kad būtų aksominis pojūtis, kurio nerasite jokiame kitame rinkoje esančiame lubrikante.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS JAUSMINGAM SUSIJAUDINIMUI - 10ML  
 
,, Swiss Navy"  įmonė taikanti aukščiausios kokybės standartus savo gaminiams , kai kalbama apie seksualinę gerovę. 
Supakuoti į patogias pakuotes mūsų lubrikantai  yra ypač patogūs kelionėms  ir pasižymi aukščiausios klasės išvaizda. 
,, Swiss Navy" produktai nustato seksualinio tobulėjimo kartelę.  Daugiau slydimo. Daugiau komforto. Ilgiau trunkantis veiksmas.  
Viskas, kad mylėtum mylėtis.  
Jaudinanti formulė pasižymi  geresniu klampumu ir glotnumu, kad būtų aksominis pojūtis,  kurio nerasite jokiame kitame rinkoje esančiame lubrikante. Nesvarbu, ar naudojamas siekiant sustiprinti intymumą ar pagerinti komfortą,   aukščiausios kokybės lubrikantas jam ir jai visada patiks. 
Sudėtis:  vanduo, glicerinas, propilenglikolis, dimetikonas, polisorbatas 80 hidroksietilceliuliozė, alavijo lapų sultys, butea superba, niacinas, mentolis, menta piperita (pipirmėčių) aliejus, karbo sulfatas, oletasis, posulfatas, oletasis, acetalis Sorbatas, natrio benzoatas, diazolidinilo karbamidas, jodopropinilbutilkarbamatas ir citrinų rūgštis.
VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS JAUSMINGAM SUSIJAUDINIMUI - 10ML
 
,,Swiss Navy"  įmonė taikanti aukščiausios kokybės standartus savo gaminiams , kai kalbama apie seksualinę gerovę.
Supakuoti į patogias pakuotes mūsų lubrikantai yra ypač patogūs kelionėms ir pasižymi aukščiausios klasės išvaizda.
,,Swiss Navy" produktai nustato seksualinio tobulėjimo kartelę. Daugiau slydimo. Daugiau komforto. Ilgiau trunkantis veiksmas.

Viskas, kad mylėtum mylėtis.

Jaudinanti formulė pasižymi geresniu klampumu ir glotnumu, kad būtų aksominis pojūtis, kurio nerasite jokiame kitame rinkoje esančiame lubrikante. Nesvarbu, ar naudojamas siekiant sustiprinti intymumą ar pagerinti komfortą,  aukščiausios kokybės lubrikantas jam ir jai visada patiks.

Sudėtis:
vanduo, glicerinas, propilenglikolis, dimetikonas, polisorbatas 80 hidroksietilceliuliozė, alavijo lapų sultys, butea superba, niacinas, mentolis, menta piperita (pipirmėčių) aliejus, karbo sulfatas, oletasis, posulfatas, oletasis, acetalis Sorbatas, natrio benzoatas, diazolidinilo karbamidas, jodopropinilbutilkarbamatas ir citrinų rūgštis.
Apie lubrikantą:  
 
Pakuotės matmenys: 1,10 x 3,30 x 0,60 cm 
Pakuotės svoris: 11 gr 
Gaminio matmenys: 0,6 x 1 x 3,3 cm 
Produkto svoris: 11 gr 
Produkto tūris: 10 ml
Apie lubrikantą:
 
Pakuotės matmenys: 1,10 x 3,30 x 0,60 cm
Pakuotės svoris: 11 gr
Gaminio matmenys: 0,6 x 1 x 3,3 cm
Produkto svoris: 11 gr
Produkto tūris: 10 ml

Apie prekinį ženklą

1999 m. pradžioje įkurtos „Swiss Navy" misija buvo pateikti į rinką novatoriškus ir pridėtinę vertę turinčius sveikatos, sveikatingumo ir gyvenimo būdo produktus natūralių priemonių vartotojams. Sveikatingumo prekės ir dabar užima reikšmingą rinkos dalį tarptautiniu mastu. Dauguma įmonės parduodamų produktų sulaukia 5 (penkių) žvaigždučių įvertinimo tiek iš klientų, tiek iš produktų vertintojų ir kritikų. Sėkmingos ir laiku sukurtos prekės pavertė „Swiss Navy" Amerikos sėkmės istorija.

Šiandien įmonės produktai parduodami nacionaliniuose mažmeninės prekybos tinkluose ir specializuotuose butikuose JAV ir daugiau nei 48 pasaulio šalyse. Pirkdadami šios įmonės prekes jūs galite būti garantuoti, kad gausite aukščiausią kokybę už prieinamą kainą. 

„Swiss Navy" tikslas yra jūsų, kaip kliento pasitenkinimas ir šypsena veide, bei nepakartojamos akimirkos naudojant įmonės gaminamas ir parduodamas prekes.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt