Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Braškių skonio ir kvapo vandens pagrindo gelis - lubrikantas "Lube Tube Strawberry" - 100 ml

Kaina
9.55 €

Pakvieskite savo partnerį aistringam ir skaniam susitikimui su “Lube Tube Strawberry”!
 
Aukštos kokybės vandens pagrindo intymusis gelis pasižymi nepakartojamu braškių aromatu, kuris pasaldins Jūsų meilės žaidimus. Produktas taip pat užtikrins itin ilgai išliekantį drėkinimo ir slydimo efektą, leidžiantį mėgautis sklandžiomis ir maloniomis patirtimis.

1-2 d.d.

Daugiau informacijos

BRAŠKIŲ SKONIO IR KVAPO VANDENS PAGRINDO GELIS - LUBRIKANTAS "LUBE TUBE STRAWBERRY" - 100 ML  
“Lube Tube Strawberry” -  iš aukščiausios kokybės ingredientų pagamintas gelis - lubrikantas , kuris leis Jums patirti skanius, malonius ir sklandžius pojūčius. 
  
Šis  vandens pagrindu  sukurtas produktas idealiai tiks oralinio sekso gerbėjams - jis  pasižymi nuostabiu braškių aromatu ir turi jų skonį  - išdrįskite paragauti ir nepasigailėsite!  
  
Gelis - lubrikantas taip pat idealiai pasitarnaus ir vaginalinio bei analinio sekso metu - jis nelipnus ir  užtikrins maksimalų ilgai išliekantį drėkinimą bei švelnų slydimo pojūtį , kuris meilės žaidimus dar labiau įaudrins. 
  
Ypač lengvai valomas ir nepalieka dėmių . 
  
Saugus naudoti su lateksiniais prezervatyvais ir silikoniniais sekso žaislais. 
  
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
BRAŠKIŲ SKONIO IR KVAPO VANDENS PAGRINDO GELIS - LUBRIKANTAS "LUBE TUBE STRAWBERRY" - 100 ML

“Lube Tube Strawberry” - iš aukščiausios kokybės ingredientų pagamintas gelis - lubrikantas, kuris leis Jums patirti skanius, malonius ir sklandžius pojūčius.
 
Šis vandens pagrindu sukurtas produktas idealiai tiks oralinio sekso gerbėjams - jis pasižymi nuostabiu braškių aromatu ir turi jų skonį - išdrįskite paragauti ir nepasigailėsite! 
 
Gelis - lubrikantas taip pat idealiai pasitarnaus ir vaginalinio bei analinio sekso metu - jis nelipnus ir užtikrins maksimalų ilgai išliekantį drėkinimą bei švelnų slydimo pojūtį, kuris meilės žaidimus dar labiau įaudrins.
 
Ypač lengvai valomas ir nepalieka dėmių.
 
Saugus naudoti su lateksiniais prezervatyvais ir silikoniniais sekso žaislais.
 
Apie lubrikantą: 
Pagrindas: vandens 
Skonis: braškių 
Tūris: 100 ml. 
Dozatorius: nėra 
Atidarius galioja: 6 mėnesius 
Kilmės šalis: Portugalija 
Sudėtis: Vanduo, sorbitolis, glicerinas, hidroksietilceliuliozė, aromatas, Peg-40 hidrintas ricinų aliejus, propilenglikolis, natrio benzoatas, natrio sacharinas, citrinų rūgštis, dinatrio fosfatas, polisorbatas 60, natrio fosfatas
Apie lubrikantą:
  • Pagrindas: vandens
  • Skonis: braškių
  • Tūris: 100 ml.
  • Dozatorius: nėra
  • Atidarius galioja: 6 mėnesius
  • Kilmės šalis: Portugalija
  • Sudėtis: Vanduo, sorbitolis, glicerinas, hidroksietilceliuliozė, aromatas, Peg-40 hidrintas ricinų aliejus, propilenglikolis, natrio benzoatas, natrio sacharinas, citrinų rūgštis, dinatrio fosfatas, polisorbatas 60, natrio fosfatas

Apie prekinį ženklą

„Orgie“ yra Europos įmonė, įsikūrusi Portugalijoje, turinti braziliškas šaknis ir vertybes, kurios susijungė su pagrindine Portugalijos kosmetikos pramone. Su daugiau nei 10 metų patirtimi jausmingos kosmetikos pramonėje Brazilijos rinkoje, „Orgie“ formulės su unikaliomis veikliosiomis medžiagomis iš Amazonės atogrąžų miškų išbandė ir patvirtino daugiau nei milijonas Brazilijos gyventojų! Europoje kompanija pritaiko savo formules, išlaikydami veikliųjų medžiagų veiksmingumą ir pridedant geriausias Europos žaliavas! Orgie buvo pristatytas 2017 m. eroFame su 38 produktų asortimentu, kuris nuolat auga, o nuo tada su produktais, kuriuos sukūrė kosmetikos inžinierių komanda savo patirtį ir kūrybiškumą perteikia mistiškomis formulėmis MTTP srityje.
 
Jaunas ir apdovanojimus pelnęs prekės ženklas: 2021 m. XBIZ Europa apdovanojimas, 2019 m. geriausias jausmingos kosmetikos asortimentas EAN Erotix apdovanojimas, 2019 m. XBIZ Europa apdovanojimas už gaminių pakuotę, 2018 m. geriausio prekės ženklo EAN Erotix apdovanojimas
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt