Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Orgie

Skystas vibratorius - stimuliuojantis gelis "Sexy Vibe! Intense Orgasm" - 15 ml

Kaina
25.65 €

“Sexy Vibe! Intense Orgasm” - neregėtiems malonumams ir intensyviems orgazmams.

Tai išskirtinis Amazonės atogrąžų miškų augalais praturtintas produktas skirtas sužadinti susijaudinimą ir įjautrinti Jūsų erogenines kūno sritis. Šis gelis taip pat unikalus savo suteikiamu vibruojančiu ir dilgčiojančiu poveikiu, kuris susipina su jo suteikiamais šildančiais ir vėsinančiais pojūčiais dar labiau intensyvinančiais orgazmus.

Be kvapiųjų medžiagų ir parabenų.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

SKYSTAS VIBRATORIUS - STIMULIUOJANTIS GELIS "SEXY VIBE! INTENSE ORGASM" - 15 ML  
Pajusk jaudinantį malonumą su “Sexy Vibe! Intense Orgasm”! 
Šis  Amazonės atogrąžų miškų augalais praturtintas  produktas yra unikalus. Tai  susijaudinimą skatinantis intymus gelis , kuriame yra išskirtinių ingredientų, padedančių stimuliuoti kraujotaką ir didinti erogeninių vietų jautrumą.  
Pagrindinis šio produkto privalumas - jo išskirtinės savybės:   
Momentinis  vibruojantis  efektas; 
Momentinis  dilgčiojantis  efektas; 
Šildančio  pojūčio suteikimas; 
Vėsinančio  pojūčio suteikimas. 
Užtepkite ant norimo vietos ir  momentaliai pajusite jo suteikiamas malonumo gėrybes.  
Produktas yra švelnus, nelipnus, lengvai valomas ir savo  sudėtyje neturi kvapiųjų medžiagų bei parabenų.  
  
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
SKYSTAS VIBRATORIUS - STIMULIUOJANTIS GELIS "SEXY VIBE! INTENSE ORGASM" - 15 ML

Pajusk jaudinantį malonumą su “Sexy Vibe! Intense Orgasm”!

Šis Amazonės atogrąžų miškų augalais praturtintas produktas yra unikalus. Tai susijaudinimą skatinantis intymus gelis, kuriame yra išskirtinių ingredientų, padedančių stimuliuoti kraujotaką ir didinti erogeninių vietų jautrumą. 

Pagrindinis šio produkto privalumas - jo išskirtinės savybės: 
  • Momentinis vibruojantis efektas;
  • Momentinis dilgčiojantis efektas;
  • Šildančio pojūčio suteikimas;
  • Vėsinančio pojūčio suteikimas.

Užtepkite ant norimo vietos ir momentaliai pajusite jo suteikiamas malonumo gėrybes.

Produktas yra švelnus, nelipnus, lengvai valomas ir savo sudėtyje neturi kvapiųjų medžiagų bei parabenų.
 
APIE LUBRIKANTĄ 
Produkto tūris: 15 ml 
Sudėtis: Aqua, Glycerin, Polysorbate 80, Propylene Glycol, Carbomer, Niacinamide, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Centella Asatica Leaf Extract, Aminomethyl Propanol, Disodium Edta, Acmella Oleracea Extract, Ethylhexylglycerin, Limonene, Vanillyl Butyl Ether, Isopentyldiol, Ci 1470, Methyl Lactate, 2-Aminobutanol.
APIE LUBRIKANTĄ
  • Produkto tūris: 15 ml
  • Sudėtis: Aqua, Glycerin, Polysorbate 80, Propylene Glycol, Carbomer, Niacinamide, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Centella Asatica Leaf Extract, Aminomethyl Propanol, Disodium Edta, Acmella Oleracea Extract, Ethylhexylglycerin, Limonene, Vanillyl Butyl Ether, Isopentyldiol, Ci 1470, Methyl Lactate, 2-Aminobutanol.

Apie prekinį ženklą

„Orgie“ yra Europos įmonė, įsikūrusi Portugalijoje, turinti braziliškas šaknis ir vertybes, kurios susijungė su pagrindine Portugalijos kosmetikos pramone. Su daugiau nei 10 metų patirtimi jausmingos kosmetikos pramonėje Brazilijos rinkoje, „Orgie“ formulės su unikaliomis veikliosiomis medžiagomis iš Amazonės atogrąžų miškų išbandė ir patvirtino daugiau nei milijonas Brazilijos gyventojų! Europoje kompanija pritaiko savo formules, išlaikydami veikliųjų medžiagų veiksmingumą ir pridedant geriausias Europos žaliavas! Orgie buvo pristatytas 2017 m. eroFame su 38 produktų asortimentu, kuris nuolat auga, o nuo tada su produktais, kuriuos sukūrė kosmetikos inžinierių komanda savo patirtį ir kūrybiškumą perteikia mistiškomis formulėmis MTTP srityje.
 
Jaunas ir apdovanojimus pelnęs prekės ženklas: 2021 m. XBIZ Europa apdovanojimas, 2019 m. geriausias jausmingos kosmetikos asortimentas EAN Erotix apdovanojimas, 2019 m. XBIZ Europa apdovanojimas už gaminių pakuotę, 2018 m. geriausio prekės ženklo EAN Erotix apdovanojimas
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt