Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vandens pagrindo lubrikantas su alaviju - 30 ml

Kaina
14.95 €
Alavijas – tai gamtos dovana, žinoma dėl savo universalumo ir naudingų savybių.  Šis lubrikantas jungia šį stebuklingą augalą su kitais natūraliais ingredientais, kad suteiktų švelnumą ir ramybę jūsų intymiausioms akimirkoms.
 
Aloe Vera - vienintelė iš daugiau nei 240 alavijų rūšių, turinti unikalias gydomąsias savybes, yra šio lubrikanto pagrindinis komponentas. Jos antibakterinės ir priešgrybelinės savybės garantuoja aukščiausią saugumo lygį, tuo pat metu ramindamos ir švelnindamos odą.
 
Lubrikantas pasižymi itin drėkinančiomis savybėmis, kurios maitina ir palaiko intymios srities pusiausvyrą. Vandens pagrindas reiškia, kad jis lengvai pasiskirsto, palikdamas natūralų pojūtį, be jokio riebumo ar lipnumo. Šis lubrikantas ne tik sumažina trintį, bet ir padidina jūsų patiriamą malonumą.
 
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS SU ALAVIJU - 30 ML  
Bet kokiu metu, kai reikia papildomo drėkinimo ar švelnumo, šis lubrikantas gali būti naudojamas.  Tai puikus pasirinkimas solo malonumo seansams, sekso maratonams su partneriu,  taip pat derinys su prezervatyvais ar kitais seksualiniais pagalbininkais. 
Patirkite alavijo magiją savo intymiose akimirkose. Pažinkite natūralumą, švelnumą ir ramybę, kuriuos suteikia šis aukščiausios kokybės lubrikantas.  
  
Pa  si  ruošimas : Prieš naudojimą įsitikinkite, kad esate patogioje ir raminančioje aplinkoje. Atsikratykite bet kokių streso šaltinių, kad galėtumėte visiškai susikaupti. 
  
Dozavimas : Spauskite dozatorių, kad ant piršto ar tiesiai ant norimos naudoti vietos pasidėtumėte reikiamą lubrikanto kiekį. Pradėkite nuo nedidelio kiekio ir didinkite pagal poreikį. Švelniai ir atidžiai tepkite lubrikantą ant intymios srities, kurią norite sudrėkinti. Lubrikantą galima tepti tiek išorėje, tiek viduje, priklausomai nuo jūsų poreikių. 
  
Naudojimas : Leiskite keletą sekundžių lubrikantui absorbuotis ir pradėti veikti. Po to galite pradėti seksualinę veiklą ar naudoti seksualinius pagalbininkus. 
  
Po naudojimo : Lubrikantas nėra skirtas nuvalyti po naudojimo. Jei jaučiate per didelį jautrumą ar dirginimą, nuvalykite lubrikantą šiltu vandeniu. 
  
Atminkite, kad šis lubrikantas yra skirtas tik išoriniam naudojimui ir nerekomenduojamas nėštumo metu arba esant alergijai bet kuriam iš ingredientų. Taip pat svarbu užtikrinti, kad lubrikantas yra suderinamas su jūsų naudojamais prezervatyvais ar kitais sekso pagalbininkais. 
 
VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS SU ALAVIJU - 30 ML

Bet kokiu metu, kai reikia papildomo drėkinimo ar švelnumo, šis lubrikantas gali būti naudojamas. Tai puikus pasirinkimas solo malonumo seansams, sekso maratonams su partneriu, taip pat derinys su prezervatyvais ar kitais seksualiniais pagalbininkais.
Patirkite alavijo magiją savo intymiose akimirkose. Pažinkite natūralumą, švelnumą ir ramybę, kuriuos suteikia šis aukščiausios kokybės lubrikantas.
 
Pasiruošimas: Prieš naudojimą įsitikinkite, kad esate patogioje ir raminančioje aplinkoje. Atsikratykite bet kokių streso šaltinių, kad galėtumėte visiškai susikaupti.
 
Dozavimas: Spauskite dozatorių, kad ant piršto ar tiesiai ant norimos naudoti vietos pasidėtumėte reikiamą lubrikanto kiekį. Pradėkite nuo nedidelio kiekio ir didinkite pagal poreikį. Švelniai ir atidžiai tepkite lubrikantą ant intymios srities, kurią norite sudrėkinti. Lubrikantą galima tepti tiek išorėje, tiek viduje, priklausomai nuo jūsų poreikių.
 
Naudojimas: Leiskite keletą sekundžių lubrikantui absorbuotis ir pradėti veikti. Po to galite pradėti seksualinę veiklą ar naudoti seksualinius pagalbininkus.
 
Po naudojimo: Lubrikantas nėra skirtas nuvalyti po naudojimo. Jei jaučiate per didelį jautrumą ar dirginimą, nuvalykite lubrikantą šiltu vandeniu.
 
Atminkite, kad šis lubrikantas yra skirtas tik išoriniam naudojimui ir nerekomenduojamas nėštumo metu arba esant alergijai bet kuriam iš ingredientų. Taip pat svarbu užtikrinti, kad lubrikantas yra suderinamas su jūsų naudojamais prezervatyvais ar kitais sekso pagalbininkais.
 
APIE LUBRIKANTĄ: 
Pakuotės matmenys: 4,70 x 3,50 x 12,50 cm 
Pakuotės svoris: 50 gr 
Gaminio matmenys: 3,8 x 2,3 x 12 cm 
Gaminio svoris: 38 gr 
Produkto tūris: 30 ml
APIE LUBRIKANTĄ:
  • Pakuotės matmenys: 4,70 x 3,50 x 12,50 cm
  • Pakuotės svoris: 50 gr
  • Gaminio matmenys: 3,8 x 2,3 x 12 cm
  • Gaminio svoris: 38 gr
  • Produkto tūris: 30 ml

Apie prekinį ženklą

„Bijoux Indiscrets“ yra moterims priklausantis intymaus sveikatingumo prekės ženklas, pagrįstas nuostata, kad kai jautiesi gerai, džiaugiesi dvigubai daugiau. Marta Aguiar ir Elsa Viegas savo pirmąsias kolekcijas pradėjo kurti dar 2006 m., remdamosi besivystančiu seksualumu ir sutelkdamos pastangas į moterišką malonumą. Intymi kosmetika, malonumo žaislai ir įkvepiantys apatinio trikotažo aksesuarai, sukurti tam, kad įprastas žmogus jaustųsi nepaprastas.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt