Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Mojito aromato masažinės putos "Amoreane Sparkling Body Foam Mojito" - 150 ml (galima rinktis aromatą)

Vertė
Kaina
8.03 € 16.05 €

Patirkite nepamirštamus ir unikalius masažus su "Sparkling Body Foam"!

Tai drėkinamosios masažinės putos, kurios suteiks Jūsų odai lengvumą, šilkinį švelnumą ir nuostabų aromatą. Šios putos ypatingos - dėka naujos formulės, jas užtepus ant kūno patirsite lengvą šaldymo pojūtį, o po to stimuliuojantį sproginėjančių burbuliukų efektą

Masažinės putos praturtintos saldžiųjų migdolų aliejumi.

DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

MOJITO AROMATO MASAŽO PUTOS "AMOREANE SPARKLING BODY FOAM MOJITO" - 150 ML  
"Sparkling Body Foam" -  išskirtinės  masažinės putos, galinčios kiekvieną Jūsų masažą paversti gaiviu ir burbuliuojančiu! 
Tai  drėkinamosios  masažui skirtos putos išsiskiriančios savo ypatingomis savybėmis - dėka  naujos, inovatyvios formulės  jas užtepus ant kūno  patirsite lengvą šaldymo pojūtį , o po to stimuliuojantį sproginėjančių  burbuliukų efektą .  
Šių putų sudėtyje yra  saldžiųjų migdolų aliejaus , žinomo moksliniu pavadinimu "Prunus Amygdalus dulcis oil", kuris dėl didelės nesočiųjų riebalų ir  vitamino E  koncentracijos šimtmečius naudojamas gerai savijautai bei grožio puoselėjimui. 
"Sparkling Body Foam" masažinės putos  turi ir daugiau privalumų :
Jos drėkina ir greitai įsigeria į odą, tad idealiai tinka kūno masažams; 
Dėl priešuždegiminių savybių padeda palengvinti sausos odos būklę; 
Puikiai tinka visų tipų odai, ypač tinka sausai ir jautriai odai; 
Dėl didelės riebalų rūgščių koncentracijos suteikia odai švelnumo ir drėkinimo efektą. 
Kaip naudoti?   
Nuimkite dangtelį, gerai suplakite produktą ir tepkite ant norimos vietos. Tada pradėkite švelniai masažuoti ir pasiruoškite netikėtam burbuliukų efektui.
MOJITO AROMATO MASAŽO PUTOS "AMOREANE SPARKLING BODY FOAM MOJITO" - 150 ML

"Sparkling Body Foam" - išskirtinės masažinės putos, galinčios kiekvieną Jūsų masažą paversti gaiviu ir burbuliuojančiu!

Tai drėkinamosios masažui skirtos putos išsiskiriančios savo ypatingomis savybėmis - dėka naujos, inovatyvios formulės jas užtepus ant kūno patirsite lengvą šaldymo pojūtį, o po to stimuliuojantį sproginėjančių burbuliukų efektą

Šių putų sudėtyje yra saldžiųjų migdolų aliejaus, žinomo moksliniu pavadinimu "Prunus Amygdalus dulcis oil", kuris dėl didelės nesočiųjų riebalų ir vitamino E koncentracijos šimtmečius naudojamas gerai savijautai bei grožio puoselėjimui.

"Sparkling Body Foam" masažinės putos turi ir daugiau privalumų:
  • Jos drėkina ir greitai įsigeria į odą, tad idealiai tinka kūno masažams;
  • Dėl priešuždegiminių savybių padeda palengvinti sausos odos būklę;
  • Puikiai tinka visų tipų odai, ypač tinka sausai ir jautriai odai;
  • Dėl didelės riebalų rūgščių koncentracijos suteikia odai švelnumo ir drėkinimo efektą.

Kaip naudoti? 
Nuimkite dangtelį, gerai suplakite produktą ir tepkite ant norimos vietos. Tada pradėkite švelniai masažuoti ir pasiruoškite netikėtam burbuliukų efektui.
APIE MASAŽINES PUTAS 
Sudėtis: izobutanas, vanduo, propanas, alkoholis denatas, propilenglikolis, glicerinas, ciklopentasiloksanas, kvepalai, slyvų amygdalus dulcis aliejus, hidroksietilceliuliozė, ppg-8-ceteth-20, tokoferilacetatas, limonenas, butanas. 
Matmenys: Ilgis 17,5 cm / Skersmuo 4,5 
Talpa: 150 ml 
Prekės kodas: 60181
APIE MASAŽINES PUTAS
  • Sudėtis: izobutanas, vanduo, propanas, alkoholis denatas, propilenglikolis, glicerinas, ciklopentasiloksanas, kvepalai, slyvų amygdalus dulcis aliejus, hidroksietilceliuliozė, ppg-8-ceteth-20, tokoferilacetatas, limonenas, butanas.
  • Matmenys: Ilgis 17,5 cm / Skersmuo 4,5
  • Talpa: 150 ml
  • Prekės kodas: 60181

Apie prekinį ženklą

Amoréane prekės ženklas buvo įkurtas 2016 m. Ispanijoje. Amoréane iš pradžių buvo lubrikantų prekės ženklas, pristatęs unikalius ingredientus, dėl kurių jis išsiskyrė iš kitų ir pavertė jį šio sektoriaus etalonu. Dėl prekės ženklo sėkmės 2020 m. jis tapo „Amoreane Intimate Care“, siūlantis platų kosmetikos ir gaminių asortimentą, sukurtą taip, kad pagerintų jūsų intymių akimirkų malonumą, kartu rūpinantis visais jūsų poreikiais ir norais. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt