Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Kūno putos masažui “Shots Crackling Body Foam” - 150 ml

Kaina
15.45 €

“Shots Crackling Body Foam” - naujiems burbuliuojantiems potyriams!

Tai išskirtinės masažinės putos, savyje turinčios gaivinančių mikro granulių, kurios suteiks Jūsų odai gaivumo pojūtį. Taip pat jos pasižymi burbuliuojančiu efektu, kuris leis patirti naujų, dar neatrastų pojūčių.

Šios masažo putos intensyviai drėkina odą ir gerina kraujotaką.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

KŪNO PUTOS MASAŽUI “SHOTS CRACKLING BODY FOAM” - 150 ML  
“Shots Crackling Body Foam” - tai  unikalios  masažinės putos.  
Jos išsiskiria savo ypatingomis savybėmis. Dėka putose esančių mikro granulių, galėsite mėgautis  nuostabiu gaivos pojūčiu ant odos . Taip pat šios masažinės putos  turi burbuliuojantį efektą  - putos susilietusios su oda sproginėja ir suteikia pažadinimo pojūtį bei momentinį malonumą.  
“Shots Crackling Body Foam” pasirūpins ne tik jaudinančiais masažais, bet ir Jūsų oda bei kraujotaka. Panaudojus putas  oda taps išpuoselėta ir sudrėkinta , o  kraujotaka bus sustiprinta . 
Šį produktą paprasta naudoti:  
Suplakite buteliuką ir, apvertę buteliuką aukštyn kojomis, užpurkškite putų ant norimos srities; 
Nepamirškite vengti akių zonos; 
Rekomenduojama laikyti buteliuką vaikams nepasiekiamoje vietoje, naudoti gerai vėdinamose patalpose ir šalia produkto nedeginti ir nerūkyti, nes jis yra labai degus.
KŪNO PUTOS MASAŽUI “SHOTS CRACKLING BODY FOAM” - 150 ML

“Shots Crackling Body Foam” - tai unikalios masažinės putos. 

Jos išsiskiria savo ypatingomis savybėmis. Dėka putose esančių mikro granulių, galėsite mėgautis nuostabiu gaivos pojūčiu ant odos. Taip pat šios masažinės putos turi burbuliuojantį efektą - putos susilietusios su oda sproginėja ir suteikia pažadinimo pojūtį bei momentinį malonumą. 

“Shots Crackling Body Foam” pasirūpins ne tik jaudinančiais masažais, bet ir Jūsų oda bei kraujotaka. Panaudojus putas oda taps išpuoselėta ir sudrėkinta, o kraujotaka bus sustiprinta.

Šį produktą paprasta naudoti: 
  • Suplakite buteliuką ir, apvertę buteliuką aukštyn kojomis, užpurkškite putų ant norimos srities;
  • Nepamirškite vengti akių zonos;
  • Rekomenduojama laikyti buteliuką vaikams nepasiekiamoje vietoje, naudoti gerai vėdinamose patalpose ir šalia produkto nedeginti ir nerūkyti, nes jis yra labai degus.
APIE MASAŽO PUTAS 
Pakuotės matmenys: 17,50 x 5 x 4,50 cm 
Pakuotės svoris: 136 g 
Produkto tūris: 150 ml 
Ingredientai: Butanas, vanduo, alkoholis, dimetikonas, Ppg-5-Ceteth-20, sorbitolis, Peg-40 hidrintas ricinos aliejus, kvepalai (kvapas), hidroksietilceliuliozė, simetikonas, sorbitano stearatas, Peg-40 stearatas.
APIE MASAŽO PUTAS
  • Pakuotės matmenys: 17,50 x 5 x 4,50 cm
  • Pakuotės svoris: 136 g
  • Produkto tūris: 150 ml
  • Ingredientai: Butanas, vanduo, alkoholis, dimetikonas, Ppg-5-Ceteth-20, sorbitolis, Peg-40 hidrintas ricinos aliejus, kvepalai (kvapas), hidroksietilceliuliozė, simetikonas, sorbitano stearatas, Peg-40 stearatas.

Apie prekinį ženklą

Shots - Amerikos įmonė, kuri specializuojasi erotinių prekių bei intymios kosmetikos gaminime.
Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių suaugusių prekių pramonėje. Šis gamintojas turi itin plačią žaislų kolekcijų pasiūlą, kuri atitinka naujausias tendencijas - siūlomi žaislai yra inovatyvūs, gaminami iš kruopščiai atrinktų medžiagų, kurios yra saugios aplinkai bei vartotojui. Nuolat atliekamos gaminių kokybės patikros leidžia atrinkti tik kokybiškus produktus bei pasiūlyti juos vartotojui. Shots siūlo žaisliukus suaugusiems, kurie yra skirti patenkinti įvairiausias malonumo formas bei kuria produktus, kurie sprendžia ir seksualinės sveikatos problemas, todėl šio gamintojo produktus gali atrasti kiekvienas. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt