Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
LELO

Aukščiausios kokybės vyno ir šokolado aromato masažinė žvakė “Lelo Bordeaux & Chocolat”

Kaina
31.85 €
Palepinkite save su “Lelo Bordeaux & Chocolat”!

Tai prabanga dvelkianti iš sojų vaško pagaminta masažinė žvakė, praturtinta taukmedžio sviesto ir abrikosų kauliukų aliejais bei natūraliu E vitaminu. Šios masažinės žvakės aromatui neatsispirs nei vienas – jame susipina švelnaus svaiginančio Bordo vyno aromatas su dekadentiniu tamsaus šokolado dvelksmu

Aukščiausios kokybės žvakės dėka, susikursite ne tik jausmingą atmosferą, bet ir galėsite panaudoti ištirpusią žvakę kaip aliejų maloniems bei švelniems masažams.
1 - 2 d.d.

Daugiau informacijos

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS VYNO IR ŠOKOLADO AROMATO MASAŽINĖ ŽVAKĖ “LELO BORDEAUX & CHOCOLAT”  
“Lelo Bordeaux & Chocolat” -  prabanga dvelkianti, aukščiausios kokybės  masažinė žvakė. 
Ši žvakė pagaminta  iš natūralaus sojų vaško , kuris yra prisotintas  taukmedžio sviesto ir abrikosų kauliukų aliejais bei natūraliu E vitaminu , kuris pavers Jūsų odą šilkinio švelnumo. 
Masažinė žvakė  pakerės jus savo aromatu  – tai švelnaus svaiginančio  Bordo vyno  aromatas susipinantis su dekadentiniu  tamsaus šokolado  dvelksmu.  
Uždekite žvakę, susikurkite nuostabią, jausmingą atmosferą, tuomet palaukite kol žvakė ištirps ir  naudokite ją kaip masažo aliejų , kurio dėka galėsite pasinerti į nepamirštamus masažų teikiamus malonumus. 
    
Tai gali būti  puiki dovana sau ar savo partnerei  - nelaukite ypatingos progos ir išreikškite savo meilę kasdien.  
  
Visame pasaulyje garsus „Lelo“  yra daugiau nei pirmaujantis prabangių malonumų prekės ženklas, tai rūpinimosi savimi judėjimas, peržengiantis lytį, orientaciją, rasę ir amžių.
AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS VYNO IR ŠOKOLADO AROMATO MASAŽINĖ ŽVAKĖ “LELO BORDEAUX & CHOCOLAT”

“Lelo Bordeaux & Chocolat” - prabanga dvelkianti, aukščiausios kokybės masažinė žvakė.

Ši žvakė pagaminta iš natūralaus sojų vaško, kuris yra prisotintas taukmedžio sviesto ir abrikosų kauliukų aliejais bei natūraliu E vitaminu, kuris pavers Jūsų odą šilkinio švelnumo.

Masažinė žvakė pakerės jus savo aromatu – tai švelnaus svaiginančio Bordo vyno aromatas susipinantis su dekadentiniu tamsaus šokolado dvelksmu. 

Uždekite žvakę, susikurkite nuostabią, jausmingą atmosferą, tuomet palaukite kol žvakė ištirps ir naudokite ją kaip masažo aliejų, kurio dėka galėsite pasinerti į nepamirštamus masažų teikiamus malonumus.
   
Tai gali būti puiki dovana sau ar savo partnerei - nelaukite ypatingos progos ir išreikškite savo meilę kasdien. 
 
Visame pasaulyje garsus „Lelo“ yra daugiau nei pirmaujantis prabangių malonumų prekės ženklas, tai rūpinimosi savimi judėjimas, peržengiantis lytį, orientaciją, rasę ir amžių.
APIE MASAŽINĘ ŽVAKĘ: 
Kiekis: 70 g 
Aromatas: Bordo vynas ir šokoladas 
Įpakavimas: prabangi pakuotė 
Tinkama dovanoti 
APIE MASAŽINĘ ŽVAKĘ:
  • Kiekis: 70 g
  • Aromatas: Bordo vynas ir šokoladas
  • Įpakavimas: prabangi pakuotė
  • Tinkama dovanoti 

Apie prekinį ženklą

LELO yra prabangus malonumų prekės ženklas, kuris yra lyderiaujantis visame pasaulyje. Prekinis ženklas yra pirmaujantis dizaino, inovacijų, technologijų ir reputacijos sferose.
 
Tačiau LELO yra ne tik malonumus sukeliantis žaislas, tai rūpinimosi savimi judėjimas, skirtas tiems, kurie žino, kad pasitenkinimas pranoksta lytį, orientaciją, rasę ir amžių. 
 
Lelo siūlo patirti ekstazę be gėdos, malonumą atrasti visus savo kūno stebuklus ir apginkluoja savo klientus pasitikėjimu, vedančiu į visavertį intymų gyvenimą.
 
Šiandien LELO parduodamas daugiau nei 160 šalių, turi apie 300 darbuotojų ir biurų tarptautinėse rinkose. Unikalus produktų asortimentas dabar apima ne tik masažuoklius, bet ir „FemTech“ ir „FemCare“ produktus, prezervatyvus ir kitus priedus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt