Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Provocat

Dovanų rinkinys jaudinantiems masažams

Kaina
27.75 €
Tai masažo dovanų rinkinys, kurio dėka namuose galėsite susikurti tikrą SPA atmosferą!
 
Rinkinį sudaro:
  • Rankų darbo, Ispanijoje pagaminta masažinė žvakė "Amoreane Ylang"
  • Šildantis masažo aliejus "HOT warming" 
  • Smilkalai su feromonais "Amoreane Tahitian sunset"

Nėra nieko maloniau už mylimų rankų prisilietimus, kurie žada ne tik švelnias akimirkas, bet ir leidžia patirti jaudinančius pojūčius.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

DOVANŲ RINKINYS JAUDINANTIEMS MASAŽAMS  
Tai idealus dovanų rinkinys  nortintiems susikurti SPA atmosferą namuose  ir pasimėgauti kūnų teikiama šiluma, aistra bei erotiniais žaidimais. 
Nėra nieko maloniau už  mylimų rankų prisilietimus , kurie žada ne tik švelnias akimirkas, bet ir leidžia patirti jaudinančius pojūčius.   
Rinkinį sudaro: 
Masažinė žvakė "Amoreane Ylang"   - tai r ankų darbo itin malonaus aromato  žvakė, sukurianti šiltą ir jausmingą atmosferą. 
Šildantis masažo aliejus "HOT warming"  - iš  aukštos kokybės  ingredientų pagamintas aliejus  turi unikalią savybę - jis šildo . Taip pat jis turi  itin subtilų bei malonų aromatą , kuris žadina aistrą ir kviečia pasinerti į nepamirštamų potyrių pasaulį.  
Smilkalai su feromonais "Amoreane Tahitian sunset"  - tai feromoniniai smilkalai su  švelniu gėlių aromatu  ir šafrano atspalviu. Jie sukuria tinkamą atmosferą ir  sustiprina jaudulį  intymiausiomis akimirkomis. 
DOVANŲ RINKINYS JAUDINANTIEMS MASAŽAMS

Tai idealus dovanų rinkinys nortintiems susikurti SPA atmosferą namuose ir pasimėgauti kūnų teikiama šiluma, aistra bei erotiniais žaidimais.

Nėra nieko maloniau už mylimų rankų prisilietimus, kurie žada ne tik švelnias akimirkas, bet ir leidžia patirti jaudinančius pojūčius.  

Rinkinį sudaro:
  • Masažinė žvakė "Amoreane Ylang" - tai rankų darbo itin malonaus aromato žvakė, sukurianti šiltą ir jausmingą atmosferą.
  • Šildantis masažo aliejus "HOT warming" - iš aukštos kokybės ingredientų pagamintas aliejus turi unikalią savybę - jis šildo. Taip pat jis turi itin subtilų bei malonų aromatą, kuris žadina aistrą ir kviečia pasinerti į nepamirštamų potyrių pasaulį. 
  • Smilkalai su feromonais "Amoreane Tahitian sunset" - tai feromoniniai smilkalai su švelniu gėlių aromatu ir šafrano atspalviu. Jie sukuria tinkamą atmosferą ir sustiprina jaudulį intymiausiomis akimirkomis. 
APIE RINKINĮ:   
  
Masažinė žvakė "Amoreane Ylang" 
Naudojimo laikas: 5-6 valandos 
Sudėtis: hidrintas sojų aliejus, glicerilo stearatas, kvepalai, benzilo alkoholis, linalolis, heksilo cinamalas 
Pagaminimo šalis: Ispanija 
  
Šildantis masažo aliejus "HOT warming" 
Produkto tūris: 100 ml 
Sudėtis: saulėgrąžų sėklų aliejus, izopropilo miristatas, sojos pupelių aliejus, kvepalai, tokoferilo acetatas, vanililo butilo eteris, tokoferolis, heksilo cinamonas, alfa-izometiljononas, benzilo benzolatas, geranilo benzolatas. Capsicum Frutescens derva, Capsicum Annuum ekstraktas, Ci 26100, citronellolis, kumarinas   
Smilkalai su feromonais "Amoreane Tahitian sunset" 
Spalva: juoda 
Matmenys: Ilgis 25,5 cm / Skersmuo 0,3 cm
APIE RINKINĮ: 
 
Masažinė žvakė "Amoreane Ylang"
  • Naudojimo laikas: 5-6 valandos
  • Sudėtis: hidrintas sojų aliejus, glicerilo stearatas, kvepalai, benzilo alkoholis, linalolis, heksilo cinamalas
  • Pagaminimo šalis: Ispanija
 
Šildantis masažo aliejus "HOT warming"
  • Produkto tūris: 100 ml
  • Sudėtis: saulėgrąžų sėklų aliejus, izopropilo miristatas, sojos pupelių aliejus, kvepalai, tokoferilo acetatas, vanililo butilo eteris, tokoferolis, heksilo cinamonas, alfa-izometiljononas, benzilo benzolatas, geranilo benzolatas. Capsicum Frutescens derva, Capsicum Annuum ekstraktas, Ci 26100, citronellolis, kumarinas  

Smilkalai su feromonais "Amoreane Tahitian sunset"
  • Spalva: juoda
  • Matmenys: Ilgis 25,5 cm / Skersmuo 0,3 cm

Apie prekinį ženklą

Provocat.lt - malonumų puoselėtojai, žaidžiantys gyvenimą ir provokuojantys suvokimą, jog tai yra žmogaus kūne slypintis laimės kodas. Įminti jį prireikia pažinti save ir mėgavimosi momentus. Prisiliesti, uosti, glausti - jausti tai, kuo žavisi tavo kūnas. Provocat dovanoja plataus asortimento bei išskirtinės kokybės erotinių prekių pasirinkimą, skirtą visoms meilės formoms. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt