Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Veganiškas masažo aliejus ir lubrikantas "Joydivision BIOglide" - 125 ml

Kaina
19.55 €

"Original BIOglide" - pirmasis 100% natūralus lubrikantas ir masažo aliejus pasaulyje.

100% iš ekologiškų medžiagų sukurtas produktas savo sudėtyje neturi parabenų, sintetinių kvapiųjų medžiagų, yra visiškai bekvapis ir beskonis, tad patenkins net ir ypač jautrią odą turinčių malonumų mėgėjų poreikius. Gamtos teikiamomis gėrybėmis praturtintas lubrikantas užtikrins Jūsų odai giliai drėkinančią priežiūrą ir sklandumą visos sueities metu.

Šis medicininis produktas yra dermatologiškai patvirtintas ir 100% veganiškas.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VEGANIŠKAS MASAŽO ALIEJUS IR LUBRIKANTAS "JOYDIVISION BIOGLIDE" - 125 ML  
Daugiau nei 25 metus gyvuojantis “Joydivision” prekės ženklas sukūrė unikalią formulę ir pristatė pasauliui pirmąjį  100% natūralų  lubrikantą ir masažo aliejų "Original BIOglide". Tai produktas visiems, kurie vertina natūralumą! 
Produktas išsiskiria tuo, jog savo sudėtyje neturi jokių konservantų, parabenų ir sintetinių kvapiųjų medžiagų - pagamintas tik iš  100% ekologiškų  ingredientų. Šios įspūdingos sudėties dėka, bekvapis ir beskonis lubrikantas-aliejus leis net ir  jautriausią odą  turintiems asmenims pamiršti diskomfortą lytinių organų srityje ir leis mėgautis sklandžia, drėgna bei malonia patirtimi. Taip pat kaip viso kūno masažo aliejus, jis palepins odą  giliai drėkinančia priežiūra  ir suteiks aksominį švelnumą. 
Šis medicininis produktas yra  dermatologiškai patvirtintas  ir  100% veganiškas . 
Tinkamas naudoti vaginalinei, analinei ir oralinei sueičiai. 
Svarbu  - produktas nėra suderinamas su latekso prezervatyvais. 
 
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?   
 
VEGANIŠKAS MASAŽO ALIEJUS IR LUBRIKANTAS "JOYDIVISION BIOGLIDE" - 125 ML

Daugiau nei 25 metus gyvuojantis “Joydivision” prekės ženklas sukūrė unikalią formulę ir pristatė pasauliui pirmąjį 100% natūralų lubrikantą ir masažo aliejų "Original BIOglide". Tai produktas visiems, kurie vertina natūralumą!

Produktas išsiskiria tuo, jog savo sudėtyje neturi jokių konservantų, parabenų ir sintetinių kvapiųjų medžiagų - pagamintas tik iš 100% ekologiškų ingredientų. Šios įspūdingos sudėties dėka, bekvapis ir beskonis lubrikantas-aliejus leis net ir jautriausią odą turintiems asmenims pamiršti diskomfortą lytinių organų srityje ir leis mėgautis sklandžia, drėgna bei malonia patirtimi. Taip pat kaip viso kūno masažo aliejus, jis palepins odą giliai drėkinančia priežiūra ir suteiks aksominį švelnumą.

Šis medicininis produktas yra dermatologiškai patvirtintas ir 100% veganiškas.

Tinkamas naudoti vaginalinei, analinei ir oralinei sueičiai.

Svarbu - produktas nėra suderinamas su latekso prezervatyvais.
 
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?



 
APIE LUBRIKANTĄ  
 
Pakuotės matmenys: 4,70 x 4,70 x 15,50 cm 
Pakuotės svoris: 159 g 
Gaminio matmenys: 4,2 x 4,2 x 15,1 cm 
Produkto svoris: 160 g 
Produkto tūris: 125 ml 
Sudėtis: Augalinis glicerinas, kaprilo / kaprio trigliceridas, Helianthus Annuus sėklų aliejus, kokosų nuciferų aliejus, vandens, Simmondsia Chinensis sėklų aliejus, sacharozės palmitatas, sacharozės lauratas, Theobroma Grandiflorum sėklų sviestas, tokoferolis, alkoholis
APIE LUBRIKANTĄ
 
  • Pakuotės matmenys: 4,70 x 4,70 x 15,50 cm
  • Pakuotės svoris: 159 g
  • Gaminio matmenys: 4,2 x 4,2 x 15,1 cm
  • Produkto svoris: 160 g
  • Produkto tūris: 125 ml
  • Sudėtis: Augalinis glicerinas, kaprilo / kaprio trigliceridas, Helianthus Annuus sėklų aliejus, kokosų nuciferų aliejus, vandens, Simmondsia Chinensis sėklų aliejus, sacharozės palmitatas, sacharozės lauratas, Theobroma Grandiflorum sėklų sviestas, tokoferolis, alkoholis

Apie prekinį ženklą

Joydivision international AG jau daugiau nei 25 metus yra pirmaujanti Vokietijos gamintoja, gaminanti aukščiausios kokybės produktus, skirtus intymiai priežiūrai ir seksualinei gerovei. Rekomenduoja gydytojai ir sekso konsultantai. Joydivision aistra – kurti ir gaminti aukštos kokybės produktus, pritaikytus vartotojų poreikiams. Joydivision gaminiai gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingredientų ir medžiagų. Įmonėi yra ypatingai svarbi verslo kultūra, kuriai būdingos inovacijos. Kompanijos misija – padėti žmonėms patirti daugiau jausmingumo ir džiaugsmo. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt