Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klasikinis vibratorius "Realistic Dildo Vibe" – Rožinis, 18 cm

Kaina
13.05 €
Nori draugo/meilužio be jokių įsipareigojimų? Tuomet pabandyk klasikinį vibratorių „Fat Realistic Dildo Vibe”. Jis yra 18 cm ilgio, tai garantuoja nepamirštamas naktis.
 
Orgazmą pasiekti padės keli vibracijos greičiai, kuriuos patogiai galite reguliuoti. Pasirinksite Jums patogų rėžimą ir teliks atsipalaiduoti ir mėgautis.
 

Su šiuo meilužiu nebus pamirštas ir tavo klitoris, kurį stimuliuos briaunotas pagrindas, kai pagrindinis dalyvis bus tavo viduje.

Pasitikėk juo ir jo galia ir tavo naktys taps malonios.
Spalva: Rožinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Klasikinis vibratorius "Realistic Dildo Vibe" – Rožinis, 18 cm  
Naujasis tavo meilužis pagamintas iš termoplastinės gumos,  saugumas, kuris  niekada tavęs nenuvils.  
Jo dydis yra  18 cm,  visada pataikys į tikslą, kad  malonumas būtų nepamirštamas.  Briaunotas pagrindas leis papildomai stimuliuoti klitorių, kas pridės  papildomo malonumo  
Vibratorius sukasi iki 11 000 aps./min, tai reiškia, jog tau nieko nereiks daryti, tiesiog mėgautis. Yra keli greičiai ir jų valdymas, tai leis pasiekti orgazmą skirtingais būdais ir tempais. 
Pasiimk jį su savimi kur tik nori, jis niekda nesiginčys ir netingės, jis visada bus šalią dėl tavo malonumo.   
Nereikia bijoti kad pateks vandens,  vibratorius atsparus vandeniui ir naudoja AA tipo bateriją.   
  
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Klasikinis vibratorius "Realistic Dildo Vibe" – Rožinis, 18 cm

Naujasis tavo meilužis pagamintas iš termoplastinės gumos, saugumas, kuris  niekada tavęs nenuvils.

Jo dydis yra 18 cm, visada pataikys į tikslą, kad malonumas būtų nepamirštamas. Briaunotas pagrindas leis papildomai stimuliuoti klitorių, kas pridės papildomo malonumo

Vibratorius sukasi iki 11 000 aps./min, tai reiškia, jog tau nieko nereiks daryti, tiesiog mėgautis. Yra keli greičiai ir jų valdymas, tai leis pasiekti orgazmą skirtingais būdais ir tempais.

Pasiimk jį su savimi kur tik nori, jis niekda nesiginčys ir netingės, jis visada bus šalią dėl tavo malonumo. 
Nereikia bijoti kad pateks vandens, vibratorius atsparus vandeniui ir naudoja AA tipo bateriją. 
 
Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių: 
Stimuliuojama zona: Makštis 
Gaminio matmenys: 20,3 x 4,3 x 4,3 cm 
Gaminio skersmuo: 3,6 cm 
Įdedamas ilgis: 18 cm 
Medžiagos: Termoplastinė guma 
Spalva: Rožinė 
Apsisukimai per minutę: 11000 RPM 
Kelių greičių: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Atsparus vandeniui: Taip
Apie vibratorių:
  • Stimuliuojama zona: Makštis
  • Gaminio matmenys: 20,3 x 4,3 x 4,3 cm
  • Gaminio skersmuo: 3,6 cm
  • Įdedamas ilgis: 18 cm
  • Medžiagos: Termoplastinė guma
  • Spalva: Rožinė
  • Apsisukimai per minutę: 11000 RPM
  • Kelių greičių: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

Shots - Amerikos įmonė, kuri specializuojasi erotinių prekių bei intymios kosmetikos gaminime.
Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių suaugusių prekių pramonėje. Šis gamintojas turi itin plačią žaislų kolekcijų pasiūlą, kuri atitinka naujausias tendencijas - siūlomi žaislai yra inovatyvūs, gaminami iš kruopščiai atrinktų medžiagų, kurios yra saugios aplinkai bei vartotojui. Nuolat atliekamos gaminių kokybės patikros leidžia atrinkti tik kokybiškus produktus bei pasiūlyti juos vartotojui. Shots siūlo žaisliukus suaugusiems, kurie yra skirti patenkinti įvairiausias malonumo formas bei kuria produktus, kurie sprendžia ir seksualinės sveikatos problemas, todėl šio gamintojo produktus gali atrasti kiekvienas. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt