Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibruojantis prostatos masažuoklis „Sono“

Kaina
42.65 €
Vibruojantis prostatos masažuoklis „Sono“ yra skirtas analiniam įsiskverbimui su kulka, garantuotai suteiks didelį susijaudinimą kiekvieno naudojimo metu.

Jis pagamintas taip, kad pasiektų prostatą ir ją tinkamai stimuliuotų. Yra minkštas, bekvapis ir turi dideles briaunas, kad suteiktų papildomą malonumą.

Prie kulkos pridedamos baterijos, ji turi 10 skirtingų vibracijų. Jį galima įsigyti juodos ir pilkos spalvų!
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VIBRUOJANTIS PROSTATOS MASAŽUOKLIS „SONO“ 
Šis vibruojantis prostatos masažuoklis, skirtas analiniam įsiskverbimui su kulka, garantuotai suteiks didelį susijaudinimą kiekvieno naudojimo metu.  
Jis puikiai suformuotas taip, kad pasiektų prostatą ir ją tinkamai stimuliuotų. 
Yra minkštas, bekvapis ir turi dideles briaunas, kad suteiktų papildomą malonumą.  Prie kulkos pridedamos baterijos, ji turi 10 skirtingų vibracijų.  
Tinkamai prižiūrint šis prostatos masažuoklis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Kodėl Jums naudingas prostatos masažuoklis? 
Prostatos masažuoklis- tai dar vienas būdas, kuris gali jums suteikti nepakartojamus, galbūt net dar nepatirtus intensyvius orgazmus. 
Prostatos stimuliavimas mažiną stresą, pagerina kraujotaką, bei seksualines patirtis. 
Reguliarus prostatos masažas veikia kaip prevencinė priemonė prieš prostatos vėžį bei prostatos uždegimą.
VIBRUOJANTIS PROSTATOS MASAŽUOKLIS „SONO“

Šis vibruojantis prostatos masažuoklis, skirtas analiniam įsiskverbimui su kulka, garantuotai suteiks didelį susijaudinimą kiekvieno naudojimo metu.


Jis puikiai suformuotas taip, kad pasiektų prostatą ir ją tinkamai stimuliuotų.

Yra minkštas, bekvapis ir turi dideles briaunas, kad suteiktų papildomą malonumą. Prie kulkos pridedamos baterijos, ji turi 10 skirtingų vibracijų. 

Tinkamai prižiūrint šis prostatos masažuoklis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.

Kodėl Jums naudingas prostatos masažuoklis?
  • Prostatos masažuoklis- tai dar vienas būdas, kuris gali jums suteikti nepakartojamus, galbūt net dar nepatirtus intensyvius orgazmus.
  • Prostatos stimuliavimas mažiną stresą, pagerina kraujotaką, bei seksualines patirtis.
  • Reguliarus prostatos masažas veikia kaip prevencinė priemonė prieš prostatos vėžį bei prostatos uždegimą.
APIE PROSTATOS MASAŽUOKLĮ: 
Pakuotės matmenys: 15 x 12 x 5,20 cm 
Pakuotės svoris: 116 gr 
Gaminio matmenys: 12,5 x 7 x 3,2 cm 
Gaminio skersmuo: 3,2 cm 
Įkišamas ilgis: 8 cm 
Apsisukimai per minutę: 14500 apsisukimų per minutę 
Greičio režimai: 10 
Triukšmo lygis: 75 dB 
Reikalingi 3 akumuliatoriai 
Baterijų tipas: LR44 
Baterijos pridedamos: Taip 
Atsparus vandeniui: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: ABS ir silikonas
APIE PROSTATOS MASAŽUOKLĮ:
  • Pakuotės matmenys: 15 x 12 x 5,20 cm
  • Pakuotės svoris: 116 gr
  • Gaminio matmenys: 12,5 x 7 x 3,2 cm
  • Gaminio skersmuo: 3,2 cm
  • Įkišamas ilgis: 8 cm
  • Apsisukimai per minutę: 14500 apsisukimų per minutę
  • Greičio režimai: 10
  • Triukšmo lygis: 75 dB
  • Reikalingi 3 akumuliatoriai
  • Baterijų tipas: LR44
  • Baterijos pridedamos: Taip
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: ABS ir silikonas

Apie prekinį ženklą

Shots - Amerikos įmonė, kuri specializuojasi erotinių prekių bei intymios kosmetikos gaminime.
Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių suaugusių prekių pramonėje. Šis gamintojas turi itin plačią žaislų kolekcijų pasiūlą, kuri atitinka naujausias tendencijas - siūlomi žaislai yra inovatyvūs, gaminami iš kruopščiai atrinktų medžiagų, kurios yra saugios aplinkai bei vartotojui. Nuolat atliekamos gaminių kokybės patikros leidžia atrinkti tik kokybiškus produktus bei pasiūlyti juos vartotojui. Shots siūlo žaisliukus suaugusiems, kurie yra skirti patenkinti įvairiausias malonumo formas bei kuria produktus, kurie sprendžia ir seksualinės sveikatos problemas, todėl šio gamintojo produktus gali atrasti kiekvienas. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt