Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Tuščiaviduris falo imitatorius „Hollow Strap-On without Balls“, 20,5 cm

Kaina
41.55 €
Tapkite lovos žvaigžde ir šėlkite iki paryčių.

Šis žaisliukas suteiks jums papildomą apimtį ir ilgį, padės ilgiau ištverti, sumažins priešlaikinę ejakuliaciją.
Pasieksite puikių rezultatų, net jei turite erekcijos sutrikimų, ir daugiau niekada nenuvilsite partnerės.

Strap-On yra reguliuojamas, todėl tiks bet kokiai kūno formai. Juosmuo patogus, todėl nejudės, kol rodysite savo geriausius judesius. Šio Strap-On vibratorius atrodo tikroviškai, todėl patirsite įspūdžius, kurių neįmanoma atskirti nuo tikrų.

Taigi, laikas prisisegti diržus ir pasiruošti šėlti!
 
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

TUŠČIAVIDURIS FALO IMITATORIUS „HOLLOW STRAP-ON WITHOUT BALLS“, 20,5 CM 
Tapkite lovos žvaigžde, kuria visada norėjote būti, su šiuo falo imitatoriumi!  
Jis suteiks jums papildomą apimtį ir ilgį, padės ilgiau ištverti, sumažins priešlaikinę ejakuliaciją, padės pasiekti puikių rezultatų, net jei turite erekcijos sutrikimų, ir daugiau niekada nenuvils jūsų partnerės. 
Strap-On yra reguliuojamas, todėl tiks bet kokiai kūno formai. Juosmuo patogus, todėl nejudės, kol rodysite savo geriausius judesius. Šis  vibratorius atrodo tikroviškai, todėl patirsite įspūdžius, kurių neįmanoma atskirti nuo tikrų.  Laikas prisisegti diržus ir pasiruošti šėlti! 
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
  
Strap-on vibratoriai yra skirti nešioti,  dažniausiai su petnešomis ar diržais. Diržai ir vibratoriai gaminami įvairiausių stilių, skiriasi tuo, kaip diržai priglunda prie dėvėtojo, kaip vibratorius tvirtinasi prie diržų, taip pat įvairios funkcijos, skirtos palengvinti naudotojo ar seksualinio partnerio stimuliavimą.  Tokius vibratorius gali naudoti bet kokios lyties ar seksualinės orientacijos žmonės.   
  
Dildo su dirželiu galima naudoti įvairiai seksualinei veiklai, įskaitant vaginalinį seksą, analinį seksą, suvaržymus, oralinį seksą, solo ar abipusę masturbaciją.  Rekomenduojama naudoti lubrikantą, norint palengvinti įsiskverbimą.   
 
TUŠČIAVIDURIS FALO IMITATORIUS „HOLLOW STRAP-ON WITHOUT BALLS“, 20,5 CM

Tapkite lovos žvaigžde, kuria visada norėjote būti, su šiuo falo imitatoriumi!


Jis suteiks jums papildomą apimtį ir ilgį, padės ilgiau ištverti, sumažins priešlaikinę ejakuliaciją, padės pasiekti puikių rezultatų, net jei turite erekcijos sutrikimų, ir daugiau niekada nenuvils jūsų partnerės.

Strap-On yra reguliuojamas, todėl tiks bet kokiai kūno formai. Juosmuo patogus, todėl nejudės, kol rodysite savo geriausius judesius. Šis  vibratorius atrodo tikroviškai, todėl patirsite įspūdžius, kurių neįmanoma atskirti nuo tikrų. Laikas prisisegti diržus ir pasiruošti šėlti!

Tinkamai prižiūrint
 šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Strap-on vibratoriai yra skirti nešioti, dažniausiai su petnešomis ar diržais. Diržai ir vibratoriai gaminami įvairiausių stilių, skiriasi tuo, kaip diržai priglunda prie dėvėtojo, kaip vibratorius tvirtinasi prie diržų, taip pat įvairios funkcijos, skirtos palengvinti naudotojo ar seksualinio partnerio stimuliavimą. Tokius vibratorius gali naudoti bet kokios lyties ar seksualinės orientacijos žmonės. 
 
Dildo su dirželiu galima naudoti įvairiai seksualinei veiklai, įskaitant vaginalinį seksą, analinį seksą, suvaržymus, oralinį seksą, solo ar abipusę masturbaciją. Rekomenduojama naudoti lubrikantą, norint palengvinti įsiskverbimą. 

 
APIE FALO IMITATORIŲ: 
Pakuotės matmenys: 29 x 10 x 16 cm 
Pakuotės svoris: 400 gr 
Gaminio matmenys: 10,6 x 24,5 x 8,5 cm 
Gaminio svoris: 304 gr 
Gaminio skersmuo: 4,8 cm 
Vidinis skersmuo: 3,8 cm 
Įstatomas ilgis: 20,5 cm 
Be ftalatų: Taip 
Specifikacijos Vidinis ilgis: 16 cm 
Medžiagos: PVC, polipropilenas
APIE FALO IMITATORIŲ:
  • Pakuotės matmenys: 29 x 10 x 16 cm
  • Pakuotės svoris: 400 gr
  • Gaminio matmenys: 10,6 x 24,5 x 8,5 cm
  • Gaminio svoris: 304 gr
  • Gaminio skersmuo: 4,8 cm
  • Vidinis skersmuo: 3,8 cm
  • Įstatomas ilgis: 20,5 cm
  • Be ftalatų: Taip
  • Specifikacijos Vidinis ilgis: 16 cm
  • Medžiagos: PVC, polipropilenas

Apie prekinį ženklą

Shots - Amerikos įmonė, kuri specializuojasi erotinių prekių bei intymios kosmetikos gaminime.
Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių suaugusių prekių pramonėje. Šis gamintojas turi itin plačią žaislų kolekcijų pasiūlą, kuri atitinka naujausias tendencijas - siūlomi žaislai yra inovatyvūs, gaminami iš kruopščiai atrinktų medžiagų, kurios yra saugios aplinkai bei vartotojui. Nuolat atliekamos gaminių kokybės patikros leidžia atrinkti tik kokybiškus produktus bei pasiūlyti juos vartotojui. Shots siūlo žaisliukus suaugusiems, kurie yra skirti patenkinti įvairiausias malonumo formas bei kuria produktus, kurie sprendžia ir seksualinės sveikatos problemas, todėl šio gamintojo produktus gali atrasti kiekvienas. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt