Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Strap on diržas su fiksatoriais „Ultra Harness With Snaps“

Kaina
39.55 €
Šie diržai turi reguliuojamą juosmenį iki 53 colių, atvirą tarpkojį didžiausiam komfortui, lengvą priėjimą ir neslystantį paviršių.

Visa tai sukurta tam, kad galėtumėte valdyti ir kontroliuoti savo erotinius malonumus. Šiuos diržus gali naudoti moterys ir vyrai. Po antgaliu esanti anga yra pakankamai aukšta, kad vyro varpa galėtų kaboti žemiau.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

STRAP ON DIRŽAS SU FIKSATORIAIS „ULTRA HARNESS WITH SNAPS“  
Pristatome diržus su fiksatoriais. Šie diržai turi reguliuojamą juosmenį iki 53 colių, atvirą tarpkojį didžiausiam komfortui, lengvą priėjimą ir neslystantį paviršių.  Visa tai sukurta tam, kad galėtumėte valdyti ir kontroliuoti savo erotinius malonumus.  
Šiuos diržus gali naudoti moterys ir vyrai.  Po antgaliu esanti anga yra pakankamai aukšta, kad vyro varpa galėtų kaboti žemiau. Tiesiog pridėkite mėgstamą  priedą ir galite pradėti! 
Priežiūros instrukcija:  
Plaukite šiltu vandeniu ir antibakteriniu muilu arba "Doc Johnsons" žaislų valikliu. Nusausinkite. Laikykite švarioje ir sausoje vietoje. 
APIE DIRŽĄ:  
Pakuotės matmenys 15,50 x 8,60 x 7,10 cm 
Pakuotės svoris 91 gr.
STRAP ON DIRŽAS SU FIKSATORIAIS „ULTRA HARNESS WITH SNAPS“

Pristatome diržus su fiksatoriais. Šie diržai turi reguliuojamą juosmenį iki 53 colių, atvirą tarpkojį didžiausiam komfortui, lengvą priėjimą ir neslystantį paviršių. Visa tai sukurta tam, kad galėtumėte valdyti ir kontroliuoti savo erotinius malonumus.

Šiuos diržus gali naudoti moterys ir vyrai. Po antgaliu esanti anga yra pakankamai aukšta, kad vyro varpa galėtų kaboti žemiau. Tiesiog pridėkite mėgstamą  priedą ir galite pradėti!

Priežiūros instrukcija:
Plaukite šiltu vandeniu ir antibakteriniu muilu arba "Doc Johnsons" žaislų valikliu. Nusausinkite. Laikykite švarioje ir sausoje vietoje.

APIE DIRŽĄ:
  • Pakuotės matmenys 15,50 x 8,60 x 7,10 cm
  • Pakuotės svoris 91 gr.

Apie prekinį ženklą

Doc Johnson yra Amerikos sekso žaislų kompanija. Ją 1976 m. įkūrė Reubenas Sturmanas su Ronu Bravermanu prie vairo. Jai vadovauja Ronas Bravermanas ir jo sūnus Chadas Bravermanas. Tai viena didžiausių sekso žaislų kompanijų pasaulyje ir didžiąją dalį gaminių gamina savo gamykloje Šiaurės Holivude, Kalifornijoje. Nuo 2012 m. joje dirba daugiau nei 500 žmonių.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt