Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Strap On falo imitatorius “XR Brands Pro Rider 9X”

Kaina
137.25 €
Atraskite beribių žaidimų galimybes su “XR Brands Pro Rider 9X”!

Tai silikoninis meistriškai suprojektuotas dvigubas falo imitatorius. Pulteliu valdomas vibratorius sudarytas iš dviejų dalių - svogūnėlio papuošto švelniomis bangomis, kurios glamonėja klitorį, ir siauro, patogaus falo, kuris pasirūpina Jūsų partnerio stimuliacija. Itin galingų varikliukų dėka, vibratorius suteikia net 3 greičius ir 6 režimus abiems partneriams.

Taip pat šis falo imitatorius yra atsparus vandeniui, tad galėsite žaidimais mėgautis ir drėgnoje aplinkoje.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

STRAP ON FALO IMITATORIUS “XR BRANDS PRO RIDER 9X”  
“XR Brands Pro Rider 9X” tai  iš aukštos kokybės neporėto silikono  (be ftalatų) sukurtas falo imitatorius,  galintis visapusiškai patenkinti Jus ir Jūsų partnerį.   
Šis vibratorius  išsiskiria unikalia forma, sudaryta iš dviejų dalių: 
Svogunėlis  - tekstūruota, švelniomis bangomis papuošta dalis, galinti suteikti neapsakomai malonią stimuliaciją klitoriui. 
Falas  - siaura ir itin patogi dalis su nedidele briauna, skirta Jūsų partnerio stimuliacijai. 
Šiame įkraunamame falo imitatoriuje yra du itin galingi varikliukai, kurie  užtikrins 3 greičius ir 6 galingus režimus abiems partneriams.   
Vibratorius turi valdymo mygtuką, kuris yra lengvai pasiekiamas įsiskverbimo metu, tačiau  nuotolinio valdymo pultelis šį vibratorių padaro patogesnį ir dar labiau jaudinantį , kadangi galėsite žaisti su partneriu ir nustebinti jį netikėtais režimais. 
Taip pat falo imitatorius yra  atsparus vandeniui , todėl galėsite žaisti duše, vonioje, baseine ir visur kur tik sugalvosite.  
Šį dvigubą vibratorių  galėsite naudoti su Strap On diržu arba be jo.   
Jeigu norite, kad prietaisas tarnautų ilgiau  - valykite jį šiltu vandeniu bei švelniu muilu arba žaislų valikliu ir nenaudokite su silikoniniais lubrikantais. 
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
STRAP ON FALO IMITATORIUS “XR BRANDS PRO RIDER 9X”

“XR Brands Pro Rider 9X” tai iš aukštos kokybės neporėto silikono (be ftalatų) sukurtas falo imitatorius, galintis visapusiškai patenkinti Jus ir Jūsų partnerį. 

Šis vibratorius išsiskiria unikalia forma, sudaryta iš dviejų dalių:
  • Svogunėlis - tekstūruota, švelniomis bangomis papuošta dalis, galinti suteikti neapsakomai malonią stimuliaciją klitoriui.
  • Falas - siaura ir itin patogi dalis su nedidele briauna, skirta Jūsų partnerio stimuliacijai.

Šiame įkraunamame falo imitatoriuje yra du itin galingi varikliukai, kurie užtikrins 3 greičius ir 6 galingus režimus abiems partneriams. 

Vibratorius turi valdymo mygtuką, kuris yra lengvai pasiekiamas įsiskverbimo metu, tačiau nuotolinio valdymo pultelis šį vibratorių padaro patogesnį ir dar labiau jaudinantį, kadangi galėsite žaisti su partneriu ir nustebinti jį netikėtais režimais.

Taip pat falo imitatorius yra atsparus vandeniui, todėl galėsite žaisti duše, vonioje, baseine ir visur kur tik sugalvosite. 

Šį dvigubą vibratorių galėsite naudoti su Strap On diržu arba be jo. 

Jeigu norite, kad prietaisas tarnautų ilgiau - valykite jį šiltu vandeniu bei švelniu muilu arba žaislų valikliu ir nenaudokite su silikoniniais lubrikantais.

Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
APIE FALO IMITATORIŲ 
Pakuotės matmenys: 14,70 x 28,70 x 5,80 cm 
Pakuotės svoris: 376,82 g 
Gaminio matmenys: 21,6 x 3,3 x 3,3 cm 
Produkto svoris: 263,32 g 
Gaminio skersmuo: 3,8 cm 
Įdedamas ilgis: 12,7 cm 
Greičio režimai: 9 
Reikalingos baterijos: 1 
Baterijos tipas: CR2032 
Baterijos įtrauktos: Taip 
Medžiagos: Silikonas, ABS plastikas
APIE FALO IMITATORIŲ
  • Pakuotės matmenys: 14,70 x 28,70 x 5,80 cm
  • Pakuotės svoris: 376,82 g
  • Gaminio matmenys: 21,6 x 3,3 x 3,3 cm
  • Produkto svoris: 263,32 g
  • Gaminio skersmuo: 3,8 cm
  • Įdedamas ilgis: 12,7 cm
  • Greičio režimai: 9
  • Reikalingos baterijos: 1
  • Baterijos tipas: CR2032
  • Baterijos įtrauktos: Taip
  • Medžiagos: Silikonas, ABS plastikas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt