Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Įkraunamas elektrostimuliaciją suteikiantis vibratorius su pulteliu “E-Stim Pro”

Kaina
109.55 €
,,E-Stim Pro” - mėgstantiems unikalius ir intensyvius potyrius.

Tai išskirtinis vibruojantis silikoninis kiaušinėlis, suteikiantis intensyvias vibracijas ir lengvą elektrostimuliaciją. Vibratorius siūlo net 3 šoko intensyvumus ir 2 režimus bei 3 vibracijos greičius ir 2 režimus, kuriuos galėsite valdyti inovatyviu pulteliu su ekranu, kad matytumėte aktyvius nustatymus.

Idealiai tiks žmonėms norintiems paįvairinti meilės žaidimus aštresniais pojūčiais. Tam, kad dar labiau įelektrintumėte ir sustiprintumėte pojūčius - rekomenduojame šį sekso žaislą naudoti kartu su specialiu elektrostimuliaciniu geliu.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

ĮKRAUNAMAS ELEKTROSTIMULIACIJĄ SUTEIKIANTIS VIBRATORIUS SU PULTELIU “E-STIM PRO”  
  
“E-Stim Pro” -  unikalus vibruojantis kiaušinėlis , užtikrinantis aštrius jaudinančius pojūčius. 
Šis vibratorius išsiskiria savo funkcijomis -  jis siūlo intensyvias vibracijas ir lengvą elektrostimuliaciją . Galingi vidiniai varikliukai  suteiks 3 šoko intensyvumus ir 2 šoko režimus bei 3 vibracijos greičius ir 2 vibracijos režimus . Režimai valdomi nepriklausomai vienas nuo kito, tad  galėsite išbandyti daug skirtingų derinių  ir atrasti artimiausią Jūsų poreikiams. 
Jis pagamintas  iš aukščiausios kokybės silikono   be ftalatų , o visą paviršių puošiančios  tekstūrinės briaunos suteiks patirčiai papildomos stimuliacijos ir aštrumo.   
Kiaušinėlis yra ir inovatyvus - jis turi valdymo pultelį su ekranu , kuriame galėsite matyti pasirinktas funkcijas. Dėl tvirto ištraukiamo laido šį  vibratorių galėsite pilnai įkišti  ir jausti vidines stimuliacijas, taip pat  lengvai jį ištrauksite , kai baigsite mėgautis jo teikiamais malonumais.  
“E-Stim Pro” yra  kompaktiškas  ir lengvai paslepiamas, o  tyliai veikiantys varikliukai  užtikrina diskretišką naudojimą.  
Puikiai tiks  tiems, kurie nori atrasti naujus pojūčius  ir paaštrinti savo meilės gyvenimą. 
Kiaušinėlis įkraunamas pridedamu USB įkrovimo laidu. Tam, kad patirtumėte dar stipresnį malonumą ir suintensyvintumėte pojūčius - kartu rekomenduojame įsigyti  specialų elektrostimuliacinį gelį . 
 
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
ĮKRAUNAMAS ELEKTROSTIMULIACIJĄ SUTEIKIANTIS VIBRATORIUS SU PULTELIU “E-STIM PRO”
 
“E-Stim Pro” - unikalus vibruojantis kiaušinėlis, užtikrinantis aštrius jaudinančius pojūčius.

Šis vibratorius išsiskiria savo funkcijomis - jis siūlo intensyvias vibracijas ir lengvą elektrostimuliaciją. Galingi vidiniai varikliukai suteiks 3 šoko intensyvumus ir 2 šoko režimus bei 3 vibracijos greičius ir 2 vibracijos režimus. Režimai valdomi nepriklausomai vienas nuo kito, tad galėsite išbandyti daug skirtingų derinių ir atrasti artimiausią Jūsų poreikiams.

Jis pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono be ftalatų, o visą paviršių puošiančios tekstūrinės briaunos suteiks patirčiai papildomos stimuliacijos ir aštrumo. 

Kiaušinėlis yra ir inovatyvus - jis turi valdymo pultelį su ekranu, kuriame galėsite matyti pasirinktas funkcijas. Dėl tvirto ištraukiamo laido šį vibratorių galėsite pilnai įkišti ir jausti vidines stimuliacijas, taip pat lengvai jį ištrauksite, kai baigsite mėgautis jo teikiamais malonumais. 

“E-Stim Pro” yra kompaktiškas ir lengvai paslepiamas, o tyliai veikiantys varikliukai užtikrina diskretišką naudojimą. 

Puikiai tiks tiems, kurie nori atrasti naujus pojūčius ir paaštrinti savo meilės gyvenimą.

Kiaušinėlis įkraunamas pridedamu USB įkrovimo laidu. Tam, kad patirtumėte dar stipresnį malonumą ir suintensyvintumėte pojūčius - kartu rekomenduojame įsigyti specialų elektrostimuliacinį gelį.
 
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
Apie vibratorių: 
Pakuotės matmenys: 20,30 x 12,40 x 5,50 cm 
Pakuotės svoris: 208 g 
Gaminio matmenys:8,1 x 4 x 4 cm 
Įkraunamas: Taip 
Atsparus vandeniui: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: Silikonas, ABS plastikas
Apie vibratorių:
  • Pakuotės matmenys: 20,30 x 12,40 x 5,50 cm
  • Pakuotės svoris: 208 g
  • Gaminio matmenys:8,1 x 4 x 4 cm
  • Įkraunamas: Taip
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: Silikonas, ABS plastikas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt