Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Zalo

Įkraunamas išmanusis vibratorius su pulteliu "Jessica" - rožinis (galima rinktis spalvą)

Kaina
106.85 €
Pasijauskite tarsi 9-ame danguje su “Jessica”! 

Išskirtinio XVII a. Rokoko meno kultūros įkvėpto dizaino vibratorius buvo sukurtas tam, kad išpildytų geidulingiausius Jūsų norus. Elegantiško dizaino vibratorius taip pat išsiskiria ir savo konstrukcija - tai vibruojantis žiedas su dviem galvutėmis, kurį dėvint galima vibracijomis mėgautis kartu su partneriu.

Vibratorius turi 8 vibracijos režimus ir yra skirtas klitorio bei G taško stimuliacijai.
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

ĮKRAUNAMAS IŠMANUSIS VIBRATORIUS SU PULTELIU "JESSICA" - ROŽINIS  
Siekdami nutraukti nuobodžią vieną funkciją turinčių vibratorių erą, “Zalo” prekės ženklas  sukūrė išmanųjį “Jessica” masažuoklį su valdymo pulteliu . Tai iš  aukščiausios kokybės  silikono pagamintas vibratorius. 
  
Visų pirma  “Jessica” išsiskiria unikaliu dizainu  -  jį įkvėpė XVII a. Versalio rūmų Paryžiuje rokoko meno kultūra.  Kuriant šį prabangų gaminį, buvo naudojami dizaino elementai pagrįsti Prancūzų didikų pageidavimais. 
Visų antra  vibratorius yra išskirtinės konstrukcijos ir pasižymi universalumu  - tai originalios tuščiavidurės formos žiedas su dviem galvutėmis, kurios užtikrina maksimalią abiejų pusių stimuliaciją.  Minkštas ir lankstus  vibratorius gali būti naudojamas tiek solo žaidimamas, tiek intymioms akimirkoms su partneriu. Jį galima uždėti ant varpos,  tokiu būdu stimuliuojant ir varpą, ir moters klitorį bei G tašką.  Dėka elastingumo, jis tiks bet kokio dydžio vyriškam pasididžiavimui. 
Visų trečia  jis ne tik turi 8 vibracijos režimus, bet ir yra išmanus  - naudojant “Bluetooth” ryšį vibratorių galima susieti su išmaniuoju telefonu ir atrasti dar daugiau papildomų funkcijų, įskaitant nuotolinę prieigą.  Perleiskite vibratoriaus valdymą partneriui ir leiskite jam Jus nustebinti.  
Ir galiausiai -  masažuoklis yra atsparus vandeniui , tad galėsite mėgautis jo draugija ir drėgnoje aplinkoje. 
Į pakuotę įeina USB įkrovimo laidas. 
Nerekomenduojama naudoti silikono pagrindo lubrikantų su šiuo žaislu, nes jie gali neigiamai reaguoti tarpusavyje.
ĮKRAUNAMAS IŠMANUSIS VIBRATORIUS SU PULTELIU "JESSICA" - ROŽINIS

Siekdami nutraukti nuobodžią vieną funkciją turinčių vibratorių erą, “Zalo” prekės ženklas sukūrė išmanųjį “Jessica” masažuoklį su valdymo pulteliu. Tai iš aukščiausios kokybės silikono pagamintas vibratorius.
 
Visų pirma “Jessica” išsiskiria unikaliu dizainu - jį įkvėpė XVII a. Versalio rūmų Paryžiuje rokoko meno kultūra. Kuriant šį prabangų gaminį, buvo naudojami dizaino elementai pagrįsti Prancūzų didikų pageidavimais.

Visų antra vibratorius yra išskirtinės konstrukcijos ir pasižymi universalumu - tai originalios tuščiavidurės formos žiedas su dviem galvutėmis, kurios užtikrina maksimalią abiejų pusių stimuliaciją. Minkštas ir lankstus vibratorius gali būti naudojamas tiek solo žaidimamas, tiek intymioms akimirkoms su partneriu. Jį galima uždėti ant varpos, tokiu būdu stimuliuojant ir varpą, ir moters klitorį bei G tašką. Dėka elastingumo, jis tiks bet kokio dydžio vyriškam pasididžiavimui.

Visų trečia jis ne tik turi 8 vibracijos režimus, bet ir yra išmanus - naudojant “Bluetooth” ryšį vibratorių galima susieti su išmaniuoju telefonu ir atrasti dar daugiau papildomų funkcijų, įskaitant nuotolinę prieigą. Perleiskite vibratoriaus valdymą partneriui ir leiskite jam Jus nustebinti.

Ir galiausiai - masažuoklis yra atsparus vandeniui, tad galėsite mėgautis jo draugija ir drėgnoje aplinkoje.

Į pakuotę įeina USB įkrovimo laidas.

Nerekomenduojama naudoti silikono pagrindo lubrikantų su šiuo žaislu, nes jie gali neigiamai reaguoti tarpusavyje.
APIE VIBRATORIŲ 
Pakuotės matmenys: 19,80 x 14,80 x 1,40 cm 
Pakuotės svoris: 600 g 
Gaminio matmenys: 15,8 x 4,6 x 3,3 cm 
Variklių kiekis: 2 
Apsisukimai per minutę: 7000 RPM 
Vibracinis antgalis: 7000 RPM 
Greičio režimai: 8 
Kelių greičių: taip 
Įkraunamas: taip 
Įkrovimo laikas: 120 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 120 min 
Atsparus vandeniui: taip 
Atsparus purslams: taip
APIE VIBRATORIŲ
  • Pakuotės matmenys: 19,80 x 14,80 x 1,40 cm
  • Pakuotės svoris: 600 g
  • Gaminio matmenys: 15,8 x 4,6 x 3,3 cm
  • Variklių kiekis: 2
  • Apsisukimai per minutę: 7000 RPM
  • Vibracinis antgalis: 7000 RPM
  • Greičio režimai: 8
  • Kelių greičių: taip
  • Įkraunamas: taip
  • Įkrovimo laikas: 120 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 120 min
  • Atsparus vandeniui: taip
  • Atsparus purslams: taip

Apie prekinį ženklą

Zalo puikiai išmano fizinius ir psichinius moterų poreikius ir sukuria emocingiausią ir dvasingiausią malonumą moterims. Zalo integruoja estetiką ir technologijas į gaminių seriją, kurios kokybė yra puiki, o išvaizda itin puošni. Zalo gaminiai padeda pagerinti fizinę ir psichinę harmoniją bei sveikatą. Zalo tikslas – pristatyti jums dar nematytas funkcijas į intymių produktų rinką, kad jūsų patirtis pakiltų į kitą lygį. Ši kompanija siūlo tokias funkcijas, kaip: išankstinis pašildymas, kad žaislas pasiektų idealią kūno temperatūrą prieš naudojimą ir Bluetooth ryšys, leidžiantis valdyti žaislą palietus išmaniojo telefono ekraną, taip pat tylūs dvigubi varikliai.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt