Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibratorius su pulteliu "Ocean Dream"

Kaina
45.65 €
Patirkite jaudinančius banguotus malonumus su “Ocean Dream”!

Tai elegantiškas vibruojantis kiaušinėlis, kuris dėka savo ergonomiškos formos ir aksominio švelnumo, suteiks nuostabias malonumo akimirkas. Lygaus ir švelnaus silikono derinimas su banguotu vibratoriaus paviršiumi užgrius Jus tarsi vandenyno bangos ir atneš stiprius pojūčius erogeninėse zonose. 

Šis vibratorius pasižymi išskirtiniais kokybės standartais ir turi net 10 funkcijų.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VIBRATORIUS SU PULTELIU "OCEAN DREAM"  
“Ocean Dream” -  elegantiškas, ergonomiškas ir nuostabius orgazmus suteikiantis aukštos kokybės  vibruojantis kiaušinėlis. 
Šio vibratoriaus  dizainas įkvėptas vandenynų  - lygus ir švelnus silikonas persipindamas su banguotu vibratoriaus paviršiumi  suteiks Jums nepamirštamus jaudinančius pojūčius.  
Tai kiaušinėlis turintis  itin galingą varikliuką, kuris suteikia net 10 skirtingų vibracijos greičių ir režimų  - nuo erzinančio virpesio iki orgazmus atnešančių vibracijų. Funkcijas galėsite patogiai ir lengvai valdyti su nuotoliniu  valdymo pulteliu, kuris veikia net iki 10 metrų atstumu.  
Jis  idealiai tiks vaginalinei ir klitorio stimuliacijai , kadangi švelnus jo korpusas intensyviai stimuliuoja klitorį ir suteikia neregėtus pojūčius. 
Taip pat šis vibratorius  tiks ir žaidimams su partneriu  - naudodami pultelį galite nustebinti vienas kitą intensyviomis netikėtomis vibracijomis. 
 
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
VIBRATORIUS SU PULTELIU "OCEAN DREAM"

“Ocean Dream” - elegantiškas, ergonomiškas ir nuostabius orgazmus suteikiantis aukštos kokybės vibruojantis kiaušinėlis.

Šio vibratoriaus dizainas įkvėptas vandenynų - lygus ir švelnus silikonas persipindamas su banguotu vibratoriaus paviršiumi suteiks Jums nepamirštamus jaudinančius pojūčius.

Tai kiaušinėlis turintis itin galingą varikliuką, kuris suteikia net 10 skirtingų vibracijos greičių ir režimų - nuo erzinančio virpesio iki orgazmus atnešančių vibracijų. Funkcijas galėsite patogiai ir lengvai valdyti su nuotoliniu valdymo pulteliu, kuris veikia net iki 10 metrų atstumu.

Jis idealiai tiks vaginalinei ir klitorio stimuliacijai, kadangi švelnus jo korpusas intensyviai stimuliuoja klitorį ir suteikia neregėtus pojūčius.

Taip pat šis vibratorius tiks ir žaidimams su partneriu - naudodami pultelį galite nustebinti vienas kitą intensyviomis netikėtomis vibracijomis.
 
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
APIE VIBRATORIŲ 
Medžiaga: silikonas ir ABS 
Spalva: juoda 
Baterijos:  2*AAA + LRS ( CR2025 ) 
Matmenys: ilgis 7,7 cm | skersmuo 3,3 cm 
Funkcijų skaičius: 10 
Variklių skaičius: 1 
Hidroizoliacija: atsparus purslams - IPX5 
Stimuliavimo zona: makštis / klitoris 
Prekės kodas: 40509
APIE VIBRATORIŲ
  • Medžiaga: silikonas ir ABS
  • Spalva: juoda
  • Baterijos:  2*AAA + LRS ( CR2025 )
  • Matmenys: ilgis 7,7 cm | skersmuo 3,3 cm
  • Funkcijų skaičius: 10
  • Variklių skaičius: 1
  • Hidroizoliacija: atsparus purslams - IPX5
  • Stimuliavimo zona: makštis / klitoris
  • Prekės kodas: 40509

Apie prekinį ženklą

Adrien Lastic - 2009 m. Barselonoje įkurta įmonė, kuri gamina plastikinius ir silikoninius sekso žaislus. Šio prekės ženklo žaislai yra rafinuoto ir prabangaus dizaino. Prekių gaminimui naudojamos pačios geriausios medžiagos, kurias tik gali pasiūlyti rinka. Gaminiuose nėra ftalatų – plastifikatorių, naudojamų plastikui minkštinti tokiuose gaminiuose kaip sekso žaislai, todėl jie yra visiškai saugūs.

Adrien Lastic prekės ženklas kuria tai, kas yra kur kas daugiau nei fizinis malonumas, jie žvelgia į neištirtus pojūčius, atranda dar niekada nepajaustus malonumus ir pasiekia juos derindami technologijas ir išskirtinį dizainą.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt