Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibruojantis dvigubas kiaušinėlis su pulteliu "Aika" - violetinis

Kaina
95.95 €
Patenkinkite visus aistringiausius poreikius su “Aika”!

Tai novatoriškas vibratorius išsiskiriantis naujos kartos “F1” varikliukais ir pažangių technologijų pritaikymu dar intensyvesniems potyriams. Iš 100% hipoalerginio silikono pagamintas vibratorius, buvo kuriamas atsižvelgiant į natūralią kūno ir makšties formą, tad jis lengvai pasieks tiek klitorį, tiek G tašką.

Su šiuo žaislu galėsite išbandyti net 100 skirtingų vibracijų kombinacijų.
Spalva: Violetinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VIBRUOJANTIS DVIGUBAS KIAUŠINĖLIS SU PULTELIU "AIKA" - VIOLETINIS 
  
“Aika” -  novatoriškas vibratorius sukurtas pasitelkiant naujausias ir pažangiausias technologijas.  
Pagrindinis šio  unikalios formos vibratoriaus išskirtinumas  - abiejuose galuose yra  integruoti naujos kartos “NG F1” varikliukai.  Vienas 10 funkcijų varikliukas  stimuliuoja G tašką , o kitas (taip pat 10 funkcijų)  masažuoja klitorių . Įdomiausia tai, jog varikliukus galima atskirai valdyti nuotoliniu pulteliu, o tai reiškia, jog derinant skirtingas funkcijas abiejuose galuose,  galėsite sukonfigūruoti savo žaislą 100 skirtingų kombinacijų.  
Vibratorius su dviem atskirai veikiančiais kiaušinėliais,  buvo kuriamas atsižvelgiant į natūralią kūno ir makšties formą , kad būtų galima  lengvai ir tiksliai pasiekti klitorį ir G tašką  bei vienu metu juos stimuliuoti.  
Dar vienas šio meilės žaislo privalumas  - kai keliausite į kulminaciją, paspauskite specialios funkcijos mygtuką ir abu varikliai dirbs visa galia, kad galėtumėte patirti įspūdingą orgazmą. 
Iš  100% hipoalerginio silikono  pagamintas prietaisas yra  visiškai atsparus vandeniui ir tylus , tad galėsite jį naudoti kur tik norite! 
Išsikrovus - įkraukite į pakuotę pridėtu USB laidu ir vėl  mėgaukitės 40 minučių aistringų žaidimų.  
  
Tiesiog prijunkite, įkraukite ir linksminkitės!

VIBRUOJANTIS DVIGUBAS KIAUŠINĖLIS SU PULTELIU "AIKA" - VIOLETINIS

 
“Aika” - novatoriškas vibratorius sukurtas pasitelkiant naujausias ir pažangiausias technologijas.

Pagrindinis šio unikalios formos vibratoriaus išskirtinumas - abiejuose galuose yra integruoti naujos kartos “NG F1” varikliukai. Vienas 10 funkcijų varikliukas stimuliuoja G tašką, o kitas (taip pat 10 funkcijų) masažuoja klitorių. Įdomiausia tai, jog varikliukus galima atskirai valdyti nuotoliniu pulteliu, o tai reiškia, jog derinant skirtingas funkcijas abiejuose galuose, galėsite sukonfigūruoti savo žaislą 100 skirtingų kombinacijų.

Vibratorius su dviem atskirai veikiančiais kiaušinėliais, buvo kuriamas atsižvelgiant į natūralią kūno ir makšties formą, kad būtų galima lengvai ir tiksliai pasiekti klitorį ir G tašką bei vienu metu juos stimuliuoti. 

Dar vienas šio meilės žaislo privalumas - kai keliausite į kulminaciją, paspauskite specialios funkcijos mygtuką ir abu varikliai dirbs visa galia, kad galėtumėte patirti įspūdingą orgazmą.

Iš 100% hipoalerginio silikono pagamintas prietaisas yra visiškai atsparus vandeniui ir tylus, tad galėsite jį naudoti kur tik norite!

Išsikrovus - įkraukite į pakuotę pridėtu USB laidu ir vėl mėgaukitės 40 minučių aistringų žaidimų.
 
Tiesiog prijunkite, įkraukite ir linksminkitės!
APIE VIBRATORIŲ 
Pakuotės matmenys: 10,20 x 7,70 x 20,20 cm 
Pakuotės svoris: 130 g 
Gaminio matmenys: 9,2 x 8,6 cm 
Produkto svoris: 130 g 
Gaminio skersmuo: 3,8 cm 
Įdedamas ilgis: 9 cm 
Variklių kiekis: 2 
Greičio režimai: 10 
Triukšmo lygis: 60 dB 
Įkraunamas: taip 
Įkrovimo laikas: 180 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 40 min 
Atsparus vandeniui: taip 
Atsparus purslams: taip 
Medžiagos: silikonas, ABS
APIE VIBRATORIŲ
  • Pakuotės matmenys: 10,20 x 7,70 x 20,20 cm
  • Pakuotės svoris: 130 g
  • Gaminio matmenys: 9,2 x 8,6 cm
  • Produkto svoris: 130 g
  • Gaminio skersmuo: 3,8 cm
  • Įdedamas ilgis: 9 cm
  • Variklių kiekis: 2
  • Greičio režimai: 10
  • Triukšmo lygis: 60 dB
  • Įkraunamas: taip
  • Įkrovimo laikas: 180 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 40 min
  • Atsparus vandeniui: taip
  • Atsparus purslams: taip
  • Medžiagos: silikonas, ABS

Apie prekinį ženklą

VIVE yra naujas prekės ženklas prabangių suaugusiųjų malonumo gaminių pasaulyje, sukurtas Shots vidaus studijoje. Visi žaislai pagaminti iš itin minkšto medicininio silikono, o gražūs ergonomiški dizainai su rožinės spalvos detalėmis suteikia šiam prekės ženklui papildomo žavesio. Iš viso yra trylika gaminių, kurie visi yra įkraunami per USB ir yra rožinės, violetinės ir juodos spalvų. Viena iš priežasčių, kodėl Shots VIVE vadina unikaliu prekės ženklu, yra tai, kad kiekvienas žaislas turi specifinę savybę. Pavyzdžiui, Cleo turi galimybę pasukti 180 laipsnių kampu ir sulenkti į „Z“ formą. Enoki yra masažuoklis su neįtikėtinai minkštomis pagalvėlėmis, suteikiančiomis patogią pulsaciją ir atpalaiduojančius modelius. Dauguma VIVE žaislų turi naują funkciją, vadinamą „kulminacine funkcija“, kuri suteiks nuostabų postūmį visa jėga. „Néa“ ir „Zeki“ turi unikalią savybę, todėl jie yra vienas inovatyviausių produktų, kuriuos iki šiol išleido „Shots“. Juos galima valdyti naudojant programėlę, kurią galima nemokamai atsisiųsti iš „Play“ parduotuvės arba „App Store“. Su šia programėle žaislas gali būti valdomas per Bluetooth ryšį, todėl vartotojai gali susikurti savo vibracijos modelį! Jie tiesiog nubrėžia bangų raštą linijinėje diagramoje, leidžiančią žaisti su 10 skirtingų vibracijų stiprumų per 5 sekundes. Dėl šių savybių VIVE yra vienas sudėtingiausių ir išskirtiniausių prekės ženklų.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt