Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Analinis kaištis „All Black Dildo 13 cm“

Kaina
28.15 €
Išskirtinio dizaino analinis kaištis ,,All Black Dildo'' yra nedidelis, bet tikras gražuolis, turi kiaušinėlius ir visiškai tiesią formą maksimaliam malonumui įgyvendinti, tad tikrai nenuvils. Šis kaištis - tai geriausias pasirinkimas analinių žaidimų mėgėjams, nes jis pagamintas iš aksominio švelnumo medicininio silikono ir yra be ftalatų, kurį labai malonu liesti. Jis yra higieniškas ir lengvai valomas.

Šis analinis kaištis optimaliai ir sklandžiai prisitaiko prie žmogaus anatomijos, o ant korpuso esantys specialūs grioveliai prisideda prie papildomos stimuliacijos.
 
Nustebinkite savo partnerį šiuo išdykusiu, bet nepaprastai jaudinančiu sekso žaisliuku.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Analinis kaištis „All Black Dildo 13 cm“ 
Kam reikalingi analiniai kaiščiai? Kai kurie žmonės juos naudoja kaip analinio sekso apšilimo priemonę, kiti - kaip BDSM aksesuarą, o dar kiti - kad geriau susipažintų su analinių žaidimų pojūčiais. 
Aksominis prisilietimas ir nesibaigiantys malonumai - tik šio silikoninio analinio kaiščio pagalba. Iškilimai ir įdubimai  veiksmingai masažuoja intymias vietas . Kaištis  turi tiesią formą ir švelnų bet gruoblėtą paviršių.  
Analinis kaištis  nėra per daug platus,  turi minkštą galvutę, kad galėtumėte patogiai jį įkišti ir ištraukti. Platesnis pagrindas užtikrina apsaugą ir neleidžia kaiščiui pradingti jūsų kūne.  
  
13 cm ilgio ir 4,50 cm pločio žaisliukas  puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek analinių žaidimų tyrinėtojams, tiek norint apšilti prieš audringą žaidimų naktį . Galite pasiekti visišką ekstazę be skausmo ir diskomforto. 
Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Analinis kaištis „All Black Dildo 13 cm“


Kam reikalingi analiniai kaiščiai? Kai kurie žmonės juos naudoja kaip analinio sekso apšilimo priemonę, kiti - kaip BDSM aksesuarą, o dar kiti - kad geriau susipažintų su analinių žaidimų pojūčiais.

Aksominis prisilietimas ir nesibaigiantys malonumai - tik šio silikoninio analinio kaiščio pagalba. Iškilimai ir įdubimai veiksmingai masažuoja intymias vietas. Kaištis turi tiesią formą ir švelnų bet gruoblėtą paviršių.

Analinis kaištis nėra per daug platus, turi minkštą galvutę, kad galėtumėte patogiai jį įkišti ir ištraukti. Platesnis pagrindas užtikrina apsaugą ir neleidžia kaiščiui pradingti jūsų kūne. 
 
13 cm ilgio ir 4,50 cm pločio žaisliukas puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek analinių žaidimų tyrinėtojams, tiek norint apšilti prieš audringą žaidimų naktį. Galite pasiekti visišką ekstazę be skausmo ir diskomforto.

Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie analinį kaištį:  
Stimuliuojama zona: Analinis 
Visas ilgis: 13 cm 
Diamteras: 4,50 cm 
Įskišamas ilgis: 11 cm 
Spalva: Juoda 
Medžiagos: PVC 
Be ftalatų: Taip 
Atsparus vandeniui: Taip

Apie analinį kaištį:

  • Stimuliuojama zona: Analinis
  • Visas ilgis: 13 cm
  • Diamteras: 4,50 cm
  • Įskišamas ilgis: 11 cm
  • Spalva: Juoda
  • Medžiagos: PVC
  • Be ftalatų: Taip
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

„All Black“ yra vienas iš pirmaujančių prekinių ženklų, skirtų stipriosios lyties atstovams. Įvairių dydžių ir modelių analinių dildo asortimentas tinka labai plačiai auditorijai, turinčiai skirtingus norus. Nors šis prekinis ženklas skirtas vyrams, tačiau prekėmis gali mėgautis ir moterys.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt