Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Nexus

Analinis kaištis „Nexus B-Stroker 13 cm“ su nuotolinio valdymo pulteliu

Kaina
149.55 €
Šis nuostabus analinių kaištis iš "Nexus" yra unikalios, pailgos formos. Suteikia absoliučiai išskirtinius pojūčius ir galingą stimuliaciją. Kaištis yra iki 13 cm, todėl patys galite nustatyti, kaip giliai norite įvesti.

Žaisliukas paįvairins jūsų seksualinį gyvenimą ir įneš į jį svaiginančių pojūčių ir kvapą gniaužiantį malonumą. Jis turi itin švelnų paviršių, 6 stimuliavimo ir 3 greičio funkcijas, tai suteikia prabangos ir rafinuotumo įvaizdį. Kaištis pagamintas iš švelnaus silikono.
 
Išskirtinai šis žaisliukas valdomas nuotoliniu pulteliu, bei juo mėgautis gali ir moteris ir vyras. Ir net keliais būdais – analiniu arba vaginaliniu.
 
Nustebinkite savo partnerį šiuo išdykusiu, bet nepaprastai jaudinančiu sekso žaisliuku.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Analinis kaištis „Nexus B-Stroker 13 cm“ su nuotolinio valdymo pulteliu  
Kam reikalingi analiniai kaiščiai? Kai kurie žmonės juos naudoja kaip analinio sekso apšilimo priemonę, kiti - kaip BDSM aksesuarą, o dar kiti - kad geriau susipažintų su analinių žaidimų pojūčiais. 
Aksominis prisilietimas ir nesibaigiantys malonumai - tik šio silikoninio analinio kaiščio pagalba. Iškilimai ir įdubimai veiksmingai masažuoja intymias vietas. Kaištis  turi smailios formos galiuką.  Valdomas nuotolinio valdymo pulteliu. Tai unikalus ir universalus žaisliukas – jį gali naudoti ar moteris ar vyras, analiniu ar vaginaliniu būdu. 
Analinis kaištis  turi švelnų paviršių ir galima rinktis iš 6 stimuliavimo funkcijų bei 3 skirtingų greičių,  kad patirtumėte malonumą tiesiog lengvai įkišant ir ištraukiant. Platesnis pagrindas užtikrina apsaugą ir neleidžia kaiščiui pradingti jūsų kūne. Taip pat ant pagrindo yra mažyčiai karoliukai, kurie šokinėja aukštyn ir žemyn – nepakartojamas malonumas garantuotas. 
  
13 cm ilgio ir 4 cm pločio žaisliukas  puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek analinių žaidimų tyrinėtojams, tiek norint apšilti prieš audringą žaidimų naktį . Galite pasiekti visišką ekstazę be skausmo ir diskomforto. 
Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Analinis kaištis „Nexus B-Stroker 13 cm“ su nuotolinio valdymo pulteliu

Kam reikalingi analiniai kaiščiai? Kai kurie žmonės juos naudoja kaip analinio sekso apšilimo priemonę, kiti - kaip BDSM aksesuarą, o dar kiti - kad geriau susipažintų su analinių žaidimų pojūčiais.

Aksominis prisilietimas ir nesibaigiantys malonumai - tik šio silikoninio analinio kaiščio pagalba. Iškilimai ir įdubimai veiksmingai masažuoja intymias vietas. Kaištis turi smailios formos galiuką. Valdomas nuotolinio valdymo pulteliu. Tai unikalus ir universalus žaisliukas – jį gali naudoti ar moteris ar vyras, analiniu ar vaginaliniu būdu.

Analinis kaištis turi švelnų paviršių ir galima rinktis iš 6 stimuliavimo funkcijų bei 3 skirtingų greičių, kad patirtumėte malonumą tiesiog lengvai įkišant ir ištraukiant. Platesnis pagrindas užtikrina apsaugą ir neleidžia kaiščiui pradingti jūsų kūne. Taip pat ant pagrindo yra mažyčiai karoliukai, kurie šokinėja aukštyn ir žemyn – nepakartojamas malonumas garantuotas.
 
13 cm ilgio ir 4 cm pločio žaisliukas puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek analinių žaidimų tyrinėtojams, tiek norint apšilti prieš audringą žaidimų naktį. Galite pasiekti visišką ekstazę be skausmo ir diskomforto.

Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie analinį kaištį: 
Stimuliuojama zona: Analinis 
Gaminio skersmuo: 4 cm 
Įkišamas ilgis: 11 cm 
Variklių kiekis: 1 
Kelių greičių: Taip 
Įkraunamas: Taip 
Įkrovimo laikas: 150 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 210 min 
Atsparus vandeniui: Taip 
Atsparus purslams: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: Silikonas
Apie analinį kaištį:
  • Stimuliuojama zona: Analinis
  • Gaminio skersmuo: 4 cm
  • Įkišamas ilgis: 11 cm
  • Variklių kiekis: 1
  • Kelių greičių: Taip
  • Įkraunamas: Taip
  • Įkrovimo laikas: 150 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 210 min
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Atsparus purslams: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: Silikonas

Apie prekinį ženklą

Nexus buvo įkurta 2005 m. Didžiojoje Britanijoje. Nexus - suaugusiems skirtas prekės ženklas, tarptautiniu mastu žinomas dėl novatoriškų vyrams ir moterims skirtų gaminių. Daug dėmesio skirdamas dizainui, „Nexus“ gamina funkcionalius, kokybiškus suaugusiųjų žaislus, pagamintus iš prabangių medžiagų, kurios garantuoja optimalius rezultatus. Kartu su atsidavusia dizainerių ir inžinierių komanda dirbanti „Nexus“ kompanija yra profesionalų grupė, kurių kiekvienas turi daug patirties ir mąsto apie ateitį.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt