Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Analinis kaištis ,,Rainbow Prism Heart Anal Plug Small''

Kaina
20.25 €
Trokštate seksualiai pasitempti ir šiek tiek papuošti savo užpakaliuką? Tiesą sakant, kas gi to netrokšta!? Papuoškite savo užpakaliuką su šia vaivorykštės spalvų širdies formos brangakmenio imitacija! Vaivorykštinis brangakmenis suteiks jūsų užpakaliukui akinančios, geidulingos energijos, o dėl mažo dydžio ir malonaus svorio - šis nuostabus analinis kaištis taps pagrindiniu vakaro akcentu.

Klasikinės formos ,,Rainbow Prism" aptakus galiukas patogiai įsiskverbia į vidų ir palaipsniui platėja iki maksimalaus storio. Įkišus į užpakaliuką, plonas kaklelis padeda jį išlaikyti vietoje, kai tuo tarpu jūs galėsite savo partneriui demonstruoti nuostabų širdies formos vaivorykštinį brangakmenį. Išskirtinis, platus ir apvalus analinio kaiščio pagrindas užtikrina visišką saugumą ir neleidžia jam per giliai įslysti į vidų.
Spalva: Sidabrinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Analinis kaištis ,,Rainbow Prism Heart Anal Plug Small''  
Mielas ir nekaltai atrodantis analinis kaištis papuoštas širdies formos vaivorykštinio brangakmenio imitacija, kuri suteikia papildomo žavesio ir seksualumo. S dydžio analinis kaištis idealiai tinka pradedantiesiems analinių žaidimų mėgėjams, nes jo paviršius yra toks lygus ir glotnus, kad nesunkiai įslys į vidų. Taip pat jis yra  švelnus ir malonus liesti . 
Analinis kaištis  pagamintas iš ilgaamžio aliuminio lydinio be nikelio . Jums nereikės jaudintis dėl galimos odos reakcijos, nes jis  nealergizuoja ir yra visiškai saugus odai . Galėsite be rūpesčių mėgautis karštais analiniais žaidimais ir asmeniniu malonumu. 
Analinis kaištis netiesiogiai stimuliuoja moters G tašką ir vyro prostatą  - daugybės nervų galūnėlių centrą ir ypač jautrią erogeninę zoną. Kaištis  turi ploną galvutę , kad įsiskverbimas būtų dar malonesnis. Šis kaištis - tai geriausias pasirinkimas analinių žaidimų mėgėjams. 
Šis analinis kaištis - puikus pasirinkimas pradedantiesiems. Nustebinkite savo partnerį, šiek tiek pasilenkite ir atskleiskite įžūlią staigmeną - blizgantį užpakaliuką, kuris  akimirksniu užkaitins partnerio kraują . ,,Rainbow Prism'' yra jautrus temperatūrų pokyčiams, todėl vandens pagalba nesunkiai jį galėsite pašildyti arba atvėsinti. 
Metalinis analinis kaištis su vaivorykštinio brangakmenio imitacija  suderinamas su visais mėgstamais  lubrikantais  . Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį antibakteriniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu  ir šiltu vandeniu. Palikite išdžiūti natūraliai.
Analinis kaištis ,,Rainbow Prism Heart Anal Plug Small''

Mielas ir nekaltai atrodantis analinis kaištis papuoštas širdies formos vaivorykštinio brangakmenio imitacija, kuri suteikia papildomo žavesio ir seksualumo. S dydžio analinis kaištis idealiai tinka pradedantiesiems analinių žaidimų mėgėjams, nes jo paviršius yra toks lygus ir glotnus, kad nesunkiai įslys į vidų. Taip pat jis yra švelnus ir malonus liesti.

Analinis kaištis pagamintas iš ilgaamžio aliuminio lydinio be nikelio. Jums nereikės jaudintis dėl galimos odos reakcijos, nes jis nealergizuoja ir yra visiškai saugus odai. Galėsite be rūpesčių mėgautis karštais analiniais žaidimais ir asmeniniu malonumu.

Analinis kaištis netiesiogiai stimuliuoja moters G tašką ir vyro prostatą - daugybės nervų galūnėlių centrą ir ypač jautrią erogeninę zoną. Kaištis turi ploną galvutę, kad įsiskverbimas būtų dar malonesnis. Šis kaištis - tai geriausias pasirinkimas analinių žaidimų mėgėjams.

Šis analinis kaištis - puikus pasirinkimas pradedantiesiems. Nustebinkite savo partnerį, šiek tiek pasilenkite ir atskleiskite įžūlią staigmeną - blizgantį užpakaliuką, kuris akimirksniu užkaitins partnerio kraują. ,,Rainbow Prism'' yra jautrus temperatūrų pokyčiams, todėl vandens pagalba nesunkiai jį galėsite pašildyti arba atvėsinti.

Metalinis analinis kaištis su vaivorykštinio brangakmenio imitacija suderinamas su visais mėgstamais lubrikantais. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį antibakteriniu muilu arba specialiu žaislų valikliu ir šiltu vandeniu. Palikite išdžiūti natūraliai.
Apie analinį kaištį:  
 
Pakuotės matmenys: 13,60 x 7,90 x 5,80 cm 
Pakuotės svoris: 81 g 
Kaiščio matmenys: 7,1 x 2,8 x 2,8 cm 
Kaiščio svoris: 54 g 
Įkišamas ilgis: 5,9 cm 
Medžiagos: Aliuminio lydinys, ABS plastikas 
Be nikelio: Taip 
Atsparus vandeniui: Taip 
Stimuliavimo zona: Analinis
Apie analinį kaištį:
 
  • Pakuotės matmenys: 13,60 x 7,90 x 5,80 cm
  • Pakuotės svoris: 81 g
  • Kaiščio matmenys: 7,1 x 2,8 x 2,8 cm
  • Kaiščio svoris: 54 g
  • Įkišamas ilgis: 5,9 cm
  • Medžiagos: Aliuminio lydinys, ABS plastikas
  • Be nikelio: Taip
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Stimuliavimo zona: Analinis

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt